Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 850
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Монреал
Бутонът Всички също не работи, става въпрос за този бутон, който би трябвало да отвори всички страници като 1, а в момента излиза само 1ва страница на дадената тема.

# 2 476
  • София
Бутонът Всички също не работи, става въпрос за този бутон, който би трябвало да отвори всички страници като 1, а в момента излиза само 1ва страница на дадената тема.

А къде го виждаш този бутон  newsm78
И аз питах за това преди време. Сега въобще не виждам нищо подобно.

# 2 477
  • София
Намерих си в историята на компютъра линк към стария вид на "Известия". При него се виждат и редактираните теми, т.е. могат да ми загаснат всички цифрички в известията.  Laughing Ако има сред вас дразнещи се от цифричките - ето го линка:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=notification

Надявам се да е валиден и за други компютри и браузери. Съжалявам, че не откривам подобен линк и към "Нови отговори", но пък аз и без това задължително се записвам за известяване.  Wink

# 2 478
  • в морето до колене
В този си вид "Известията" си съществуват и в момента в профила на всеки регистриран потребител. Профилите засега поне не са променяни, така че всеки може да си следи темите, за които се е абонирал за известия, И оттам.  Peace

# 2 479
  • София
В този си вид "Известията" си съществуват и в момента в профила на всеки регистриран потребител. Профилите засега поне не са променяни, така че всеки може да си следи темите, за които се е абонирал за известия, И оттам.  Peace

При мен излизат в новия вид още от първия ден на нововъведенията. И ако съдя по това колко недоволни от "незагасналите" цифри пишат в темата, не съм единствена. Никога не съм влизала като нерегистриран потребител, но си миля, че само регистрираните имат "Нови отговори" и "Известия".

# 2 480
  • София
Тaня67, разбира се че само регистрираните имат Отговори и известия. Това което е написала мячик е, че ако се влезе не директно в Известия, а през Профил и от него в  известия изгледа им е стария и това все още не е променяно.

# 2 481
  • София
Открих къде е.  Laughing  Никога не съм ги отваряла от там и дори не бях забелязала, че има такава възможност. Обикновено отварям от менюто в горната част на екрана или от падащото меню под името, а от там препраща към новия вид.  Embarassed

# 2 482
  • София
Моля, предайте на д-р Йоткер, че никога повече няма да си купя нищо с тяхната марка.

Много поздрави и от мен на д-р Йоткер! Направи ми втръсна от него! Брррр #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 2 483
Защо подфорумите се намират толкова трудно  Shocked Цъкна на форум еди-кой си и с малки букви (по-малки дори от заглавията на темите по-надолу) под някаква си огромна реклама/картинка има линк към подфорума, който търся, но ако вече не знаех, че съществува, нямаше изобщо да го забележа!

# 2 484
  • в 1001-та нощ
Аз ги отварям през падащото меню и там ми изглежда пригледно, не съм разглеждала другаде как е - т.е. не е както е било преди, така ли?

# 2 485
Аз не знам да е имало на друго място структура на подфорумите, освен през падащото меню. Преди на заглавната страница имаше някакви списъци с линкове, но това не беше структура на подфорумите а някакви просто списъци с избрани линкове към подфоруми.

# 2 486
Аз не знам да е имало на друго място структура на подфорумите, освен през падащото меню. Преди на заглавната страница имаше някакви списъци с линкове, но това не беше структура на подфорумите а някакви просто списъци с избрани линкове към подфоруми.
Ами не, беше си точно индекс на всички форуми и подфоруми, единственият, който не се виждаше и аз лично предполагам, че беше, защото беше трето ниво подфорум, беше този за турските сериали. Всички останали си бяха налични и подредени според това в коя секция бяха сложени.

# 2 487
Падащото меню ми се показва само в най-горния край на дадена страница и като скролна надолу се скрива, а и някак си много ми бяга наляво по екрана и показва разни статии, които не ме интересуват, затова ми беше по-бързо и удобно преди от началната да влизам в подфоруми, защото имам странични бутони на мишката и мога просто да кликна мързеливо без да си мърдам много пръста и да се върна в началната страница, където преди бяха много ясно подредени нещата. Сега обаче оттам като цъкна на форума, в който знам че се намира съответният подфорум, който искам да посетя, положението е объркващо поради ситния шрифт на изписването му при това под картинка и първоначално го подминах, мислейки го за текст към рекламата и затърсих линк някъде измежду темите. А пък там където има няколко подфорума са изписани един след друг вместо един под друг и това също първоначално ме обърка и не видях каквото търсех, затова реших, че тъй като съм отскоро просто не съм запомнила кое къде е. Явно само аз имам проблем с ориентацията  Blush

# 2 488

Ами не, беше си точно индекс на всички форуми и подфоруми .

Никога  Naughty преди не съм ползвала падащото меню , сега ми се наложи да разузнавам чрез него кое къде е . ooooh!

Винаги съм ползвала индекса с всички основни форуми и подфоруми .
Освен че беше прегледен , имаше и иконка пред всеки форум , която показваше дали има нови мнения , без да отваряш форума , за ориентация . Peace

Starcaller,

Падащото меню си е активно , дори да не се вижда , просто трябва да поставиш мишката горе , не е нужно да скролваш страницата .

Само искам да кажа , че откакто е новата визия за началната страница има само една тема в СО ! Naughty
Всички теми се пускат в Клюкарника , защото за него има бърза връзка , а за СО не . Naughty

# 2 489
Не мисля, че това е причината.
Просто потребителите не отговаряха на условията за публикации в СО.

Общи условия

Активация на акаунт