Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 721
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 565
Откъде мога да променя визията на сайта с новата - /само началната страница ми е с новия изглед, темите и всичко друго си е по стария начин/ ???

# 2 566
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Излез от акаунта си.

# 2 567

Това току що го разгадах, ама искам да е все така.  Grinning
А и горе вдясно има едно катинарче - чак сега го видях, ама то с каква функция е???

# 2 568
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, сакън Stop. Току-виж при появата на единствен желаещ в цял форум, и са ни "наградили" всички с новата версия hahaha.

# 2 569
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък искам да си ми върнат цялата стара визия на форума, и новата да си я наврат там от където я извадиха, ама не става. Rolling Eyes

Ауу, сакън Stop. Току-виж при появата на единствен желаещ в цял форум, и са ни "наградили" всички с новата версия hahaha.

joy_r , пази боже, наистина!   fingerscrossed
Да прикадя за всеки случай!

# 2 570
 smile3505 леле, не знаех, че аз съм единствената /не съм чела темата/
А катинарчето горе за какво е?

# 2 571
  • София
За да ти стои падащото меню постоянно отворено.

# 2 572
Прикадявайте вие!  Simple Smile
Празниците минаха, "работата" по смяната на форума ще продължи.  Confused Tired

# 2 573
 ooooh!

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 01:17 от 6tastliva mama

# 2 574
Защо толкова се кахърите, нали имаше опция да си оставите старата визия... та затова и аз мислех, че нещо такова съм направила...

Иначе нали и вие си променяте гардероба и фейса Wink, не ходите с демоде грим и тоалети, и форумът има нужда от малко промяна в крак с "модата"  Grinning
Ти шегуваш ли се с нас или някой ти е платил за да пишеш тези небивалици.  Crazy  Twisted Evil
Да, купувам си нови дрешки естествено, но старите ми одежди не ги подменям с  кичозни и неудобни парцали  Wink

# 2 575
Защо толкова се кахърите, нали имаше опция да си оставите старата визия... та затова и аз мислех, че нещо такова съм направила...

Иначе нали и вие си променяте гардероба и фейса Wink, не ходите с демоде грим и тоалети, и форумът има нужда от малко промяна в крак с "модата"  Grinning
Опцията е за в момента, все още никой не ни е казал, че ще имаме винаги право на избор с коя визия да сме.

# 2 576
  • София
Аз пък си харесвам кюлотите и не си ги давам. Naughty

# 2 577
Да, купувам си нови дрешки естествено, но старите ми одежди не ги подменям с  кичозни и неудобни парцали  Wink

Дори и кичозни да сложа, ще скандализирам (а може би ще развеселя) доста ограничена публика около мен, а тук, като гледам........"новите дрешки"  (поне показаните досега) не се възприемат от много народ. Но се надявам да ги пообработят, та да са по-приемливи. Peace

# 2 578
  • КиТ
Аз пък си харесвам кюлотите и не си ги давам. Naughty

+1,къде е бутона харесвам  Mr. Green Whistling Joy

# 2 579
 ooooh!

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 01:16 от 6tastliva mama

Общи условия

Активация на акаунт