Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 704
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Ох, да, и аз преди малко установих, че първо трябва да си "изведеш" отгоре темата и после чак да цъкнеш върху голямата картинка.

# 2 596
  • София
здравейте,

когато съм на заглавната страница и искам да refresh, не ми актуализира списъка с новите отговори. Само при мен ли е така?  newsm78

Не е само при теб, проблема е много отдавна и аз всеки ден пробвам с надежда да са го оправили  ooooh!

Ясно  Tired Много е дразнещо това с неработещия refresh, дано да го оправят  Confused

# 2 597
  • гр. София
На мен пък новите отговори ми се зареждат единствено с рефрешване на страницата. Бутоните не работят. Никога не са ми и работили.  Rolling Eyes

# 2 598
при мен бутоните работят еднократно

# 2 599
Не знам дали ще е информационна платформа форумът вече, ама ще е рекламна, и то не платформа, ами не знам каква дума да избера от речника си...Адблок ми регистрира 14 реклами само на тази страница и дори с това, че съм ги забранила страницата се зарежда адски бавно, а и въобще форумът вече е като охлюв/то може само при мен да си е де/...Дори не се питам какви са рекламите/от което рекламодателите едва ли печелят/, представям си на какво ще прилича екрана, ако махна добавката за блокирането им... ooooh!

# 2 600
  • гр. София
И още нещо при мен.
Откакто започнаха промените ми изчезна опцията за маркиране на дума с дабъл клик - когато пиша отговор и искам да маркирам дадена дума, това вече не става като кликна 2 пъти върху нея.
Другото, което е - когато искам да вмъкна снимка например (но и при използване на останалите опции - вмъкване на връзка, клип и пр.), когато натисна съответната иконка над полето за отговор, курсорът бяга встрани между десните скоби. Ето така (на мястото на червената чертичка):

[img][/|img]

Преди излизаше центриран, сега трябва да го намествам.

# 2 601
  • в огледалото на живота
И още нещо при мен.
Откакто започнаха промените ми изчезна опцията за маркиране на дума с дабъл клик - когато пиша отговор и искам да маркирам дадена дума, това вече не става като кликна 2 пъти върху нея.
Другото, което е - когато искам да вмъкна снимка например (но и при използване на останалите опции - вмъкване на връзка, клип и пр.), когато натисна съответната иконка над полето за отговор, курсорът бяга встрани между десните скоби. Ето така (на мястото на червената чертичка):

[img][/|img]

Преди излизаше центриран, сега трябва да го намествам.
Същия проблем и при мен.... Tired

# 2 602
  • София
При мен се случи също нещо ново. Следях една тема чрез бутона "извести". След известно време писах в нея. Влязох в секция "следени теми" и маркирах "спри следенето". Тя обаче изчезна и от "нови отговори".

А току- що ми се случи това:

Скрит текст:

Темата, в която имаше отговор е Въпроси към модераторите.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 01:49 от milasara

# 2 603
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
milasara, не си единствена. С тази версия е така. Намери си темата и си включи пак известяването независимо, че си писала в нея. Друг начин няма. По-добре да ти излиза и в двата списъка с теми отколкото в нито един. Peace

# 2 604
  • Другата България
 Shocked Подписа ми го няма! Стои някаква картинка с луна ли е, земя ли е.....някой да има идея това защо и откъде дойде и дали ще се оправи? ooooh!

# 2 605
  • София
profi_1, след първото влизане започна да излиза в новите отговори, но попаднах на нея случайно, иначе хич нямаше да я потърся. Но явно така ще правя, ако искам да си следя темите.

# 2 606
  • Ямбол
Нови отговори понякога излизат без да се виждат реално такива, когато някой в тема, в която сте писали, е редактирал поста си.
Преди промените това го нямаше, само в съответния форум на темата се виждаше надписчето "ново", без да се е отразило в новите ни отговори. След като се отвори темата, става ясно, че някой е редактирал.
Предполагам, че ще го оправят някой ден, а и да не го оправят, поне да се знае от какво е.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 14:42 от Tatti

# 2 607
  • в морето до колене
Аз пък съм сигурна, че го имаше и преди промените.
При мен поне такава отметка "ново" за редактирана стара публикация се появяваше и преди, но е възможно да е било не в "Отговори", а в "Известия". Известията и тогава и сега ги следя през профила.

# 2 608
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Встрани от актуалния цирк благодаря за разяснението относно фантомните нови отговори- пропуснала съм явно предишните дискусии относно невероятната екстра Laughing.

# 2 609
Встрани от актуалния цирк благодаря за разяснението относно фантомните нови отговори- пропуснала съм явно предишните дискусии относно невероятната екстра Laughing.

Тази мистерия отдавна я разгадахме и я коментирахме .  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт