Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 728
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 730
"Страхотна визия" ooooh! #Crazy
Цялата дясна половина на монитора ми е празна!!!
А лявата, където искам да чета, заема 1/3-та от екрана!!!
КАКЪВ УЖАС!!! Не е за вярване! #2gunfire

# 2 731
На мен въобще не ми харесва Crossing Arms

# 2 732
# 2 733
Ей не се спряхте значи... не разбрахте ли, че без нас този форум ще си замре като много други... напълно съм съгласна с  mijjjka а и преди имаше предложение всички дружно да се пренесем в някой друг сайт, къдеро ще се съобразяват с нашето мнение....все пак става дума за интернет, а форуми има много

Приемам предложения, явно това е решението..........

# 2 734
Ехааа,темата пак се възроди Mr. GreenТъкмо беше замряла,а сега не мога да ви изчета

Вместо да псувам е излишно да казвам,че и аз ще се изселвам май-принудена съм Rolling Eyes

# 2 735
  • софия
Ей не се спряхте значи... не разбрахте ли, че без нас този форум ще си замре като много други... напълно съм съгласна с  mijjjka а и преди имаше предложение всички дружно да се пренесем в някой друг сайт, къдеро ще се съобразяват с нашето мнение....все пак става дума за интернет, а форуми има много

МОЛЯ ЗА АДРЕС. СПИРАМ ДА ПИША ТУК!

# 2 736

МОЛЯ ЗА АДРЕС. СПИРАМ ДА ПИША ТУК!

Ами преложения много мога да дам ... аз съм доволна от отношението в форума на фрамар и аз лично съм им отправяла предложение за подбрене на форума и се съобразиха, а и има тема за предложения, което си показва, че се вълнуват от мнението на потребителите

# 2 737
  • Бургас
"МИЛИ" ХОРА, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!
С "ПРЕКРАСНАТА" ВИ НОВА ВИЗИЯ ВЕЧЕ ЩЕ ИМАМ ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ОСТАВАХА ПРЕНЕБРЕГНАТИ ЗАРАДИ СТАРАТА И НЕФУНКЦИОНАЛНА ВИЗИЯ НА САЙТА ВИ.  Mr. Green

След 15мин. преглед на любими теми вече очите ме болят и ми се гади. Помислете...ако ви стиска!

# 2 738
  • Другата България
Редактирай е в дясната част на мнението, едно моливче точно над "информирай модератор"  Peace .
При мен липсва въпросното моливче
[/quote]
И при мен няма моливче.

# 2 739
Редактирай е в дясната част на мнението, едно моливче точно над "информирай модератор"  Peace .
При мен липсва въпросното моливче
И при мен няма моливче.
[/quote]

Търси го под собствените си мнения . Peace

# 2 740
  • Варна
Добре де, защо пак върнахте тази ГНУС???? Нещо променено ли е, в посока удовлетворяване на исканията на потребителите, щото аз такова не виждам??? Или очаквахте, че сме забравили и ни е минало? Е, тва вече е подигравка.!!!!!

# 2 741
  • зад парка
Не разбраха ли служебните лица на бг-мамма, че тази визия е безкрайно досадна, затормозяваща и тромава, както и изключително неудобна!
Бъдете сигурни, че никой, абсолютно никой не обръща и няма да обръща внимание на рекламите в сайта! А и да обърне, това няма да доведе до покупки на стоки!

ooooh!

# 2 742
  • Другата България
Търси го под собствените си мнения . Peace
Embarassed  bouquet

# 2 743
Изключително съм благодарна за новата визия,благодарение на вас вече не само във форума ,а и навсякъде другаде,гледам само вляво,струва ми се неестествено,че има понятие дясно

дано се усетите навреме и удовлетворите желанията на пишещите тук,преди форума съвсем да е опустял...бъдете сигурни,че хората няма дълго време да си губят зрението тук Peace

# 2 744
Полето за четене е много тясно. Всичко е ужасно наблъскано. Един пост от 5 реда при предишната визия, сега заема едва ли не цялата страница. И в същото време 1/3 от екрана в дясно е празна. Нито е удобно, нито е приятно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт