Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 595
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 775
... Чета от лаптоп и съм го сложила не централно пред себе си, а надясно...
И аз съм така.

Не ми е прегледна новата визия. Дразни ме липсата на центриране, както и подредбата на мненията между аватара и подписите ни.

Не знам дали ще се вземат мерки предвид коментарите тук. Ще съжалявам само, че някои потребители наистина ще се оттеглят и ще ми липсват. Не съм проверявала мобилната версия, но може би ще чета от нея.

# 2 776
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее добре си беше старата версия когато се влезе в тема , примирих се с малкото квадратче на  началната стр. за нови отговори примерно , ама си е грехота когато влезеш в някоя тема и да се крьориш на по - малко от половината екран........

# 2 777
  • Бургас
Съвсем нецензурно ми идва да се изкажа!!!  #Cussing out Толкова ли не ви пука за потребителите, че не сте взели предвид нито една от забележките и коментарите ни предвид?!

ОТВРАТИТЕЛНА ВИЗИЯ! ИСКАМ СИ СТАРАТА ОБРАТНО!

+1

# 2 778
  • На земята, която е всъщност звезда.
Уф, опитах да се нагодя към тази "левашка" в пряк и преносен смисъл версия, ама не става. Неудобна и неприятна е.   Sad

# 2 779
https://www.facebook.com/bgmamma     тук защо никой не пише? Явно не им пука от коменатарите в тази тема и анкетите в другите, та ми стана интересно в фейса как е и цоп излезе ми надпис " станете първия който ще пише..." Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 2 780
Добрее,явно г-н Николов или който и да е там,не ме интересува си има пари за губене- за некадърен сайт,готов е да поеме риска за отлив на потребители.Ясно е и че хората ще почакат и като наистина им писне от цялото недоразумение,в което се превърна този сайт,ще се преориентират другаде.
Аз сега да питам,ама кой ли- защо ги няма и ако някъде все пак ги има,как да намеря основни форуми в този сайт. На първа стр.има зададени само някои,а останалите с гугъл ли да ги търся пак? И как един нов потребител ще се сети,че те съществуват,ако не може да ги види- аз съм стар потребител и си ги знам,само дето не мога да ги намеря

# 2 781
  • софия
https://www.facebook.com/bgmamma     тук защо никой не пише? Явно не им пука от коменатарите в тази тема и анкетите в другите, та ми стана интересно в фейса как е и цоп излезе ми надпис " станете първия който ще пише..." Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Защото там се трият мненията. Не, че не може да се направи и тук.

# 2 782
  • София
Ама защо пак върнаха тази тъпа визия на темите? Това за постоянно ли е? 
Тъкмо мислех да прегледам темите, които следя.....ми нямам желание вече, то е мъка.

# 2 783

Не се трият, а така е зададена страницата, да не се виждат мненията на потребителите.

# 2 784
Здравейте мама, тати, админи,
Привет и на съфорумките,
Ако е вярно, чи ви пука за потребителите и четете мненията, ето конкретен въпрос, на който очаквам конкретен отговор, ако уважавате клиентите си.

Мониторът ми е голям, и частта в която се виждат мненията е точно 1/4 от екрана, каква е целта на форума, да четем мнения и да пишем, или да гледаме 3/4 непотребни за нас неща? Смятате, ли че е нормално основната дейност да е разположена като четвъртинка на екрана newsm78 newsm78 newsm78

И като допълнение, аз разбирам модернизирането, като усъвършенстване и подобряване, а не като силно влошаване на нещо, толкова харесвано.

ИСКАМЕ СИ СТАРАТА ВИЗИЯ

# 2 785
  • София
това беше любимият ми форум  Tired

# 2 786
  • Варна
Аз сега да питам,ама кой ли- защо ги няма и ако някъде все пак ги има,как да намеря основни форуми в този сайт. На първа стр.има зададени само някои,а останалите с гугъл ли да ги търся пак? И как един нов потребител ще се сети,че те съществуват,ако не може да ги види- аз съм стар потребител и си ги знам,само дето не мога да ги намеря
Мда, форумите са в падащото меню, което ту го има, ту го няма. Един нов потребител вероятно няма и да заподозре за неговото съществуване, докато не му падне случайно Mr. Green Щото ние знаем, че трябва да идем с курсора до горния край на страницата, да скролнем нагоре надолу и да чакаме в един момент прословутото меню дасе покаже, но дали току що влязъл за сефте потребител ще има ясновидски способности Twisted Evil

# 2 787
  • софия

Не се трият, а така е зададена страницата, да не се виждат мненията на потребителите.
пЪрдон Embarassed Как можах да си помисля подобно нещо за тези "добри" хора? Резултатът е един и същ - липса на мнения Mr. Green

# 2 788
Никога, за нищо не съм се оплаквала във форума!
Днес обаче не издържам.
Очите ми заболяха докато прочета една тема!
Чудя се защо зорлем искате да останете без потребители?

# 2 789
Цитат на: Месечинка виторога link=topic=755330.msg27242101#msg27242101
Мда, форумите са в падащото меню, което ту го има, ту го няма. Един нов потребител вероятно няма и да заподозре за неговото съществуване, докато не му падне случайно Mr. Green Щото ние знаем, че трябва да идем с курсора до горния край на страницата, да скролнем нагоре надолу и да чакаме в един момент прословутото меню дасе покаже, но дали току що влязъл за сефте потребител ще има ясновидски способности Twisted Evil
аз пък търся темата  за консултация с психолога и не мога да я открия от никакво падащо меню.
 Sad

Общи условия

Активация на акаунт