Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 238
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Бургас
Безкрайно изнервяща нова визия, и реклами, от които все по-трудно се откачаш...

# 2 866
  • Варна
Много се надявам наистина да е било бъг, а не тест Close И да е права Адри, че "новата" версия няма да я бъде.

# 2 867
  • София
Много се надявам наистина да е било бъг, а не тест Close И да е права Адри, че "новата" версия няма да я бъде.

Адри не гадае, за да има опция да е права или да не е права  Laughing
Няма да я бъде онази версия.

# 2 868
Защо тогава толкова време ви отне, за да ни кажете - спокойно, бъг е.
Отне ви ЧАСОВЕ.
Не виждахте ли какво се пише и в тази тема, и в другите - вече заключените???
Каквото и да ми отговорите - неуважението ви към пишещите в този форум е безспорен факт.

# 2 869
  • София
Понякога няма кой да реагира на секундата и да ви уведоми, съжалявам за което   bouquet

Безспорен факт е и всичкото уважение, което засвидетелствате вие към нас в тази тема и подобните ѝ.

# 2 870
Не става въпрос за реакция на секундата, а за ЧАСОВЕ
ЧАСОВЕ, в които никой Модератор, Мама, Татко, баба, дядо, ... никой не дойде да каже - "Уважаеми потребители, новата визия е бъг. Бъдете спокойни, работи се по проблема."
Това е нормалната реакция в подобна ситуация.
Едва когато започна да се пише за новия форум и народът започна да се изнася натам, се активизирахте.
Виж, за цензурата не ви бяха нужни ЧАСОВЕ.
Срам! Поведението ви е СРАМНО!
Форумът ви тоталитарно пространство ли е или ...как беше ... "информационна платформа"?
Да очакваме ли и банове за свободомислещите?

# 2 871
Представете си, че модераторите знаят колкото Вас. Знам, че е трудно, но опитайте. Ние не сме част от техническия персонал, който се занимава с промените.  Grinning

# 2 872
  • София
Ох, важното, че върнаха старата версия в темите, пък другото ще го преглътнем /началната страница визирам/  Peace

# 2 873
  • София
Представете си, че модераторите знаят колкото Вас. Знам, че е трудно, но опитайте. Ние не сме част от техническия персонал, който се занимава с промените.  Grinning

А техническият персонал, който се занимава с проблемите, действа по решаването им, а не пише във форума  Peace
В момента, в който разбрахме, че има бъг, върху който се работи, влязох и го написах, за да сте спокойни.

Разберете, че при всичкото ни уважение към вас и цялото желание да ви бъдем полезни и винаги на разположение, ние също сме хора - понякога грешим и понякога не сме на линия денонощно.

# 2 874
  • софия
Ох, важното, че върнаха старата версия в темите, пък другото ще го преглътнем /началната страница визирам/  Peace
Не съм убедена, че само това е което трябва да се преглътне. Някак отношението не е най-коректно.
Не мога да избягам от усещането, че грешката е вярна и беше пореден тест...

# 2 875
  • София
Не съм убедена, че само това е което трябва да се преглътне. Някак отношението не е най-коректно.
Не мога да избягам от усещането, че грешката е вярна и беше пореден тест...

Аз съм почти убедена, че беше тест, но важното е, че след реакцията ни, отново размислиха.....ще видим докога  Mr. Green

# 2 876
  • София
Доста забавно звучи това - "новата визия е бъг"  Laughing  Някой трябва мигновено да си го сложи в подписа и да замине за темите с бисери Wink Ама както и да е.
Иначе на мен ми харесва дизайна. Днес приятно ме изненада. Има някакъв напредък май - не видях бъгове или шарении, но все пак имайте предвид, че случайно отворих една теми и не съм се ровила другаде Simple Smile

# 2 877
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз днешната убавиня съм я пропуснала.
Оставам си тук, все си мисля, че Мамма и Татти все още имат думата, а едва ли им е все тая за мнението ни

# 2 878
  • софия
Оставам си тук, все си мисля, че Мамма и Татти все още имат думата, а едва ли им е все тая за мнението ни

Щото пропуснА купона. Но след днес вече нищо не е същото.

# 2 879
  • Ланкър, планините Овнерог

Щото пропуснА купона. Но след днес вече нищо не е същото.

По-зле от предишния път? Че възможно ли е да е по-зле?

Общи условия

Активация на акаунт