Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 229
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Аз днешната убавиня съм я пропуснала.
Оставам си тук, все си мисля, че Мамма и Татти все още имат думата, а едва ли им е все тая за мнението ни

Щото пропуснА купона. Но след днес вече нищо не е същото.

По-зле от предишния път? Че възможно ли е да е по-зле?

Е, нали знаеш: "винаги може да бъде по-зле"  Wink

# 2 881
  • Ланкър, планините Овнерог
Уауууууу, съчувствам ви тогава. Ама, пак си оставам, де. Мисля (надявам се, пу-пу), че в темите за постоянно ще е сегашния вид.

# 2 882
  • София
Представете си, че модераторите знаят колкото Вас. Знам, че е трудно, но опитайте. Ние не сме част от техническия персонал, който се занимава с промените.  Grinning

А техническият персонал, който се занимава с проблемите, действа по решаването им, а не пише във форума  Peace
В момента, в който разбрахме, че има бъг, върху който се работи, влязох и го написах, за да сте спокойни.

Разберете, че при всичкото ни уважение към вас и цялото желание да ви бъдем полезни и винаги на разположение, ние също сме хора - понякога грешим и понякога не сме на линия денонощно.

Сериозно ли очаквате да повярваме, че няколко часа не е имало модератор на линия, който да е знаел какво се случва? Особено след скорострелното замитане на последните мнения.

# 2 883
Май продължават да трият, дори когато не се споменава името на новия.
Само да пишеш, че са се преместили потребителите и трият. Mr. Green

# 2 884
на мен новата визия нещо не ми бешеееее ОК Thinking

# 2 885
  • София
Сериозно ли очаквате да повярваме, че няколко часа не е имало модератор на линия, който да е знаел какво се случва? Особено след скорострелното замитане на последните мнения.

Модераторите нямат никакъв контакт с техничарите и програмистите. Модераторите са просто потребители с повече права, които могат да трият обидни, рекламни и т.н. мнения в подопечните си подфоруми Wink
За да може модератор да ви каже какво се случва, то той трябва да влезе, да види, че има проблем, да попита някого, който има контакт с програмистите, този някой да попита тях, те да отговорят, отговорът да се върне обратно по веригата и чак тогава модераторът може да ви напише каквото и да било  Laughing

# 2 886
  • София

Модераторите нямат никакъв контакт с техничарите и програмистите. Модераторите са просто потребители с повече права, които могат да трият обидни, рекламни и т.н. мнения в подопечните си подфоруми Wink
За да може модератор да ви каже какво се случва, то той трябва да влезе, да види, че има проблем, да попита някого, който има контакт с програмистите, този някой да попита тях, те да отговорят, отговорът да се върне обратно по веригата и чак тогава модераторът може да ви напише каквото и да било  Laughing
Адри́, ти част от екипа на хората, които поддържат сайта ли си?

# 2 887
  • София

Което може да се случи и за минути. Има и телефони, все пак... живеем в 21ви век.

# 2 888
С темата за "Новата визия на София" вече сте не смешни, а направо жалки.
Имах по-друго мнение за вас.
Жалко.
Нищо чудно, че никой не се включва в нея. Така ще си пишете скоро - двечките с Мамма.
The Brave New Forum

# 2 889
Какво с тази  тема?

# 2 890
# 2 891
  • София
Щяха да са прави и забавни ако новата визия на сайта не беше пълна с бъгове, когато я пуснаха. Ако не беше така много хора сега щяхме да се смеем на задръстената аудитория, коато се страхува от каквато  и да е промяна и е затворена за всичко ново без да знае защо. Сега не е смешно. Разработчиците се издъниха с некомпетентност и тези дето се страхуват от новостите в момента наистина имат основание.

# 2 892
  • София
Е не! Верно ли  ooooh! !
Жалко!

# 2 893
  • София
Това реакция към моя пост ли е?
Ами така излезе - беше много зле, когато я пуснаха. Аз я чакам да я видя работеща и приятна, но май няма да ме огрее - била бъг Simple Smile

# 2 894
  • София
Това реакция към моя пост ли е?

Не, Елл. Реакцията ми беше за линка на mijjjka над твоя пост.
Извинявай за недоразумението!

Общи условия

Активация на акаунт