Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 128

• 60 279
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Махни ги наште какво пишат и превеждат  Flutter
Народа културен  Grinning виж в какви каси си ги държат, в отделна стая - като в банка  Joy

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76886/2/1/25390528 … -aramadan-kareler

една журналистка вече е уволнена от Сабах (проправителствен) щото искала оставки  hahaha
http://www.hurriyetdailynews.com/-turkish-journalist-ilicak-fire … amp;NewsCatID=338

# 31
  • Разград
Ne Diyosuun 1.Bölüm Fragmanı (Yakında)

# 32
Лор Hug, виж ти кого срещнах Heart Eyes

# 33
Препредавам новината:

Цитат на: Mamma в Ср., 18 Дек. 2013, 21:46

"Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта."

newsm10

Вече сме утре...  ще чакаме  Mr. Green

# 34
Но не се отказват от новите функции. Ще ставаме ферма за структурирана и класифицирана информация.

# 35
Но не се отказват от новите функции. Ще ставаме ферма за структурирана и класифицирана информация.
newsm78 така излиза и ще се окаже вярно първото изявление на Админа на форума в прав текст!

Само една нова функция видях  Rolling Eyes - едно кръстче горе в дясно (то почти е в средата  hahaha), което натискам и мърдам мишката n-пъти, за да излезна от темата  Mr. Green

Има ли други нови функции? Няма ли да вкарат опция за умалено изображение на снимките за форуми  Mr. Green, щом става и за мобилни устройства  newsm78

# 36
Не ми харесва и това е. Ориентирам се, но не е сам там проблема.
Не знам дали да не се изнасяме някъде другаде, заедно с информацията.
То даже една фейсбук страница на лошите момчета е по - добър вариант от този крещящ ветрилник в момента.

# 37
Просто са решили да променят идеологията на сайта, по-точно на форума му. В писмото на шефа пише, че в бг мамата имало страшно много информация, но не била структурирана и подредена и външните лица, които намират форума посредством Гугъл, не можели бързо и ефективно да почерпят тази информация. Критикуват ни, демек, че не си подреждаме информацията и прекалено много си лафим, вместо да им издирваме и подреждаме инфото. Бясна съм. Такова унизително отношение.

# 38
Здравейте!   bouquet

# 39
Ехо, патюшки, привет и от мен Hug Hug Hug

Изчетох ви на спокойствие, защото  бг-маммата си спази обещанието да върне старата визия на сайта   bouquet, дано сега се справят успешно и с новата визия Praynig newsm44

Моето настроение е приповдигнато, защото вчера, в темата за Мерхамет се роди ново попълнение на наша съфорумка, малката принцеска Адриана stork-girl  ylinfant Да са живи и здрави! Дори в 14 часа пусна с контракции новата тема  smile3501 Heart

# 40
  • София
Лиа,  Hug Да е живо и здраво момиченцето на съфорумката!   bouquet  Hug  Избрали са и хубаво име.  Heart Eyes

Нося фрагман на нов игрален филм. С участието на Енгин Акюрек и Фарах Зейнеп Абдуллах (Айлин от "Времето лети", през следващата година ще играе с русия Къванч в сериала "Курт Сеит и Шура")
Сценарист и режисьор е Керем Дерен. Жена му няма нищо общо с проекта, и по добре.  Mr. Green

bi küçük Eylül Meselesi

# 41
 Hug
Не знам какъв е новия дизайн на форума, но при мен стария е само при писането в момента, а иначе новия  Rolling Eyes Някакъв каръшък  #Crazy

Lia, предай поздрави на майчето ви от темата и нека всички радости на света да съпътстват новородената й принцеска  newsm51  ura

И както става в живота, един се ражда ... а друг умира. На Özgü Namal бащата е починал, както можах да разбера с GT (лека му пръст!). Пиша тук, за да не слагам в началото на темата им на Мерхаметките лоши новини.
http://ucankus.com/detay/115039/ozgu-namal-in-aci-gunu-bodrum-da … babasi-vefat-etti

# 42
Зарани Hug, като чуя Керем Дерен и настръхвам  Mr. Green....жена му я нямало...нищо подобно, тя трайно е до него и го напътства hahaha hahaha hahaha
Айлийн от "Времето лети" много добре изпълняваше ролята си, но дали покрай Керем или не, дуото за сега не го възприемам Thinking

Петане Hug, не само като пишеш, но и като четеш в темите е старият формат, а мен това ме устройва, в началото ако щат и рога на елен да сложат за реклама, все ми е тая и не ме дразни Peace Ще предам поздравите, а за бащага на Йозгю баш днес и аз ще си мълча Wink

# 43
  • Пазарджик
Лия Честито на твоята съфорумка  Hug Много здраве  и щастие на малката принцеса  Hug

Ееее добре че върнаха стария облик че съвсем щяха да ме откажат да влизам във форума.

# 44
Предадох всички поздрави на щастливата майка Peace, която благодари много и ви поздравява и на връщане, кого срещам??? Пак тоз чиляк...Лор Hug, какво става? #Crazy

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 11:51 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт