Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 239
  • 732
  •   2
Отговори
# 285
  • Ямбол
Отиде вече, пуснах я темата за гласуване: Гласуване за книга на 2013 година
Заповядайте.
След малко в другата тема за номинации ще пусна пълния списък на номинациите.

# 286
Отиде вече, пуснах я темата за гласуване: Гласуване за книга на 2013 година
Заповядайте.
След малко в другата тема за номинации ще пусна пълния списък на номинациите.

Лиляна, мен така финалистите ме удовлетворяват!!! И тук ти благодаря за труда, който положи.   bouquet

# 287
Лиляна, не разбрах аз трябва ли да гласувам пак - за "Да дойдеш на света" и "Възвишение" съм гласувала вече.
Или само гласувалите за  "Вакантен пост" и "На изток от рая" отново?
Извинявай... не схванах. Wink

# 288
  • София
+ 1  Embarassed

# 289
  • Пловдив
Аз за всеки случай изтрих гласовете си и отново гласувах.
svet65, еднакво сме гласували, нямах колебания и аз - никакви. Но ми се искаше и за още книги да си дам гласа  Peace
А фенките на книгатакоятоненазоваваме надушиха номинациите и се задействаха  Joy Joy

# 290
  • Ямбол
Лиляна, не разбрах аз трябва ли да гласувам пак - за "Да дойдеш на света" и "Възвишение" съм гласувала вече.

При теб, ако се виждат болднати същите книги, за които си гласувала, тогава значи всичко е наред и няма смисъл да коригираш.
Първата книга я сложих четвърта, втората стана първа, а третата - втора, четвъртата - трета. Така до четвърта книга, гласовете останаха на местата си, а книгите аз разместих. Затова, помолих тези, които са гласували  за някоя от тези четири книги да гласуват отново. А те бяха само за две книги объркани, затова цитирах само онези, които са гласували за Вакантен пост и На изток от рая.

# 291
А фенките на книгатакоятоненазоваваме надушиха номинациите и се задействаха  Joy Joy

Мда, Лили, много подходящо име измисли...

Да ви споделя, че леко ми писна всичко да се върти около Нюансите, във всеки втори пост да се коментират, омръзна ми да чета все за тях  и за това къде са всички останали  книги спрямо тях...  Tired

# 292
Мда, Лили, много подходящо име измисли...
Да ви споделя, че леко ми писна всичко да се върти около Нюансите, във всеки втори пост да се коментират, омръзна ми да чета все за тях  и за това къде са всички останали  книги спрямо тях...  Tired

Разбираемо е да ти омръзне, защото доста се дъвчи. Мен ме е яд, че няма кой да застане зад избора си, когато гласува за нея. Нека се противопостави на това, което се пише, когато се говори против нея. До сега веднъж не съм видяла някой да застане в защита на книгата и да изтъкне защо я харесва. 

# 293
  • София
Герганка   202uu !
Точно това и мен ме дразни. Като не харесам или харесам някоя книга винаги мога да кажа защо това е така, имам си моите аргументи, които може да не съвпадат с чуждите, но пък поне ги имам.
А това безсмислено "Ах!" и "Ох!" по книгата сигурно е заимствано то самата нея.

Не се ядосвайте за книгатакоятоненазоваваме.

Това е най-страхотното определение, което съм виждала!
 hahaha hahaha hahaha

Лиляна, благодаря ти за труда, който положи за да се осъществят тези номинации   bouquet !
Отивам да гласувам.

# 294
  • София
Лили, браво на теб! Много труд си вложила в темата с номинациите и той се вижда!   bouquet

# 295
  • Ямбол
Благодаря за благодарностите. Blush Правя го, защото и на мен ми е приятно.

# 296
Лиляна, страхотна си   bouquet
Аз не пуснах номинации по мои си съображения, но няма значение Wink, но иначе с удоволствие ще гласувам.

Ох момичета оставих за малко ''Богът на дребните неща'', нещо ми дойдоха малко в повече тез индийци Аменеми Мамачи и тем подобни...Иначе описанията са направо брутално красиви, стилът е неземен, а за превода-думи нямам(бог да я прости тази велика българска личност Ледая Милева)...всичко е ОК, но толкова много имена ми дойдоха, едно ми е разхвърляно и останах само с насладата от описанията, която за момента не ми е достатъчна, макар да е перфектна...може би малко по нататък да й дам пак шанс, знам че трябва и ще се помъча, но отскоро имам принцип-не чета книги, които не ми доставят удоволствие...Ще пробвам пак.
Чета сега един трилър на Пол Клайв(новият Ст.Кинг да бе да Laughing) и не е толкова лош, ама нещо почвам така годината неудоволетворена книжно Laughing Ще си почвам май Мостът от Нелка ooooh!
Оплаках се Crossing Arms

# 297
Аз за всеки случай изтрих гласовете си и отново гласувах.
svet65, еднакво сме гласували, нямах колебания и аз - никакви. 
Да, "близначки" сме, *Буб*Hug

При теб, ако се виждат болднати същите книги, за които си гласувала, тогава значи всичко е наред и няма смисъл да коригираш.
Първата книга я сложих четвърта, втората стана първа, а третата - втора, четвъртата - трета. Така до четвърта книга, гласовете останаха на местата си, а книгите аз разместих. Затова, помолих тези, които са гласували  за някоя от тези четири книги да гласуват отново. А те бяха само за две книги объркани, затова цитирах само онези, които са гласували за Вакантен пост и На изток от рая.
Лиляна, дори само като видя цифри - първа, трета и т.н..., се зашеметявам...  Laughing Нищо не разбирам и няма смисъл да опитвам. Важното е, че всичко е наред, благодаря!  Grinning

О, Гигова, аз исках да гушна Аму, Рахел и Еста, Велута. И да ритна бабушкерата Беба Кочама ... Wink

Аз напоследък прочетох две много харесвани книги, които за съжаление на мен не ми допаднаха.
"Момчешки живот" и "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна". Имах големи очаквания, но не се оправдаха. Може би бяха засенчени от мъничкото бижу-нце "Негър", която е книга точно по моя вкус.

Сега на Стайнбек възлагам надежди ("Америка и американците"), но аз харесвам и документалните му творби, така че съм сигурна, че ще ми е приятно. Само като чуя Салинас и Монтърей...  Heart Eyes

# 298
  • Пловдив
Някой може ли да даде мнение за книгата на Умберто Еко "Пражкото гробище"?

# 299
  • на североизток от Рая

Сега на Стайнбек възлагам надежди ("Америка и американците"), но аз харесвам и документалните му творби, така че съм сигурна, че ще ми е приятно. Само като чуя Салинас и Монтърей..Heart Eyes

Сети се за мен като я прочетеш. Ще чакам мнението ти, защото и аз още не съм я чела.
 А сега се наслаждавам все още на "На изток от рая", чистя сълзи, подсмърчам, този път повече от всеки друг път. Какво ми става? Остарявам ли?! Остава ми малко и днес ще я довърша, но този път я усетих много по-силно отколкото друг път. Или пък винаги е така, знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт