Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 913
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вени, въобще не си ме "натресла", защото сама си признах на ЛС  Wink .

# 136
  • София
Аз съм богата с вас момичета  Hug
Трогнахте ме, благодаря ви истински  Hug Hug Hug

Кали, не знаех, че се местите в нов дом! Това е страхотно и ти пожелавам да създадете едно прекрасно и уютно семейно огнище   bouquet И може би да се умножите с още едно мъничко Каленце  Wink

# 137
  • София
Момичета, имах малко повечко работа през изминалите дни и не можех да се включвам по-регулярно, но ви изчетох много внимателно и искам да ви кажа, че се е събрала страхотна група от хора тук. Напълно в духа на Коледа и християнските ценности. Много се радвам, че има толкова човечност, желание за оказване на подкрепа на другите и приятелски рамене, на които човек да се облегне! Бъдете здрави, все така добри и весели празници на всички!  Hug Hug Hug

# 138
Момичета и аз имах много работа тези дни, щото преди празниците явно всичката работа на света трябва да се струпа, а и да се свърши ooooh! но вече ще се включвам, щото почивам до 27-ми.
Аз също се радвам че попаднах в групичка с вас, действате ми отпускащо и ми е много уютно и хубаво с вас-страхотни сте Hug

# 139
Кали, Свет  Hugю

Благодаря Ви за отговорите момичета!

Свет, може ли линк към ФБ групата?

# 140
  • София
Сами, добавих те в групата  Hug Hug Hug

# 141
  • София
Кали,успех ,мила във новото,което ти се случва! Включвам се набързо,защото съм на свинско и на винско.Относно джобс-моята работа там  я намерих.

# 142
  • София
Благодаря ви на всички за пожеланията!
Оказа се, че няма да можем преди Коледа да се преместим, заради едно непредвидено обстоятелство, което ще забави целия процес. А така се надявах!
Сега съм малко ядосана, не знам как ще се развият нещата и малко ми е притеснено.
Утре ще се звънят телефони... то и на куп толкова почивни дни... пълна мъгла  ooooh! !

Но да не ви развалям настроението!
Важното е да сме здрави  Hug !

# 143
  • на североизток от Рая
 Кали, да се включа и аз, малко като черна станция.

Сега прочетох, че се местите. Желая ви само хубави неща да ви се случват на новото място, да е пълен домът ви с любов!

Притесненията ти ще преминат, не се вкопчвай в тях, ще те изцедят  и няма да имаш сили за предстоящите тежки дни на маси, ще трябва чаши да вдигаш, да шеташ.  Laughing Ей такива работи.

Hug

# 144
Вив, аз за групата на Алексей Бъчев питах Simple Smile

Аз къде съм бляла, та не съм разбрала, че Кали ще се мести?  Rolling Eyes

# 145
  • София
Хайде на закуска и кафе:

Аз къде съм бляла, та не съм разбрала, че Кали ще се мести?

hahaha hahaha hahaha
В същия ми пост е, където ти отговарям за книгите на Роджър Зелазни.

# 146
Леле колко много съм изпуснала , изписали сте всичко  Laughing 
Аз вчера бях на изпит и тези дни покрай него не четох нищо  Crossing Arms  Голямо зацикляне направих , но от днес съм в почивка , до другия петък , така че .... смятам и по-често да се включвам  Hug 

Kally May , благодаря за кафето и закуската , смятам да пийна едно кафенце , че още не мога да се събудя    kaffeetrmker_2  ще седна да прочета какво сте писали

# 147
  • София
Добро утро и от мен  lovekiss

Кали, чудесна закуска си спретнала  Hug
Честит ти и нов дом и от мен!!!  Grinning Grinning Grinning И не се ядосвай, че се забавя преместването, нали е въпрос само на дни  Hug

Аз отивам да правя палачинки   food002
А по-късно коледни покупки и кино - "Хобит: пущинакът на Смог" Mr. Green Очертава се прикрасен ден  Grinning
Еххх.... обичам да мързелувам...  Blush И обичам почивните дни  Heart Eyes

# 148

А по-късно коледни покупки и кино - "Хобит: пущинакът на Смог" Mr. Green Очертава се прикрасен ден  Grinning

Мижка, супер, аз го гледах и още веднъж ще ходя да го гледам Peace

Кали, честит нов дом!

# 149
Вив, аз за групата на Алексей Бъчев питах Simple Smile
https://www.facebook.com/groups/chudodeitsi/

Ама Бъчев почти не влиза. Само Иви и всички ние 4000 кокошчици... (някой петел рядко)  Laughing
Ако не се вижда групата, може би трябва да ми станеш friend и аз да те добавя.
В 80% от времето бълваме простотийки...  Party
Има изискване да е четена книгата (някоя от трите).

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 11:04 от svet65

Общи условия

Активация на акаунт