Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 926
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И не се ядосвай, че се забавя преместването, нали е въпрос само на дни

Там е проблемът - че не е въпрос на дни май, а може би на 2-3 седмици....
Но все пак благодаря   bouquet !

Новият "Хобит" и аз искам да го гледам, но не знам дали ще ми се получи.
Щом Киф иска да го гледа втори път, значи е много хубав.

# 151
  • София
Хехе, Киф, сега от цитата ти видях, че съм написала прикрасен ден и се развеселих  Embarassed
Печатна грешка е, да не си помислите нещо ...  Joy

Кали, дори въпрос и на седмици да е, пак не си струва да се ядосваш  Grinning
Повярвай ми  Hug

После ще споделя за Хобита, мисля, че ще ми хареса  Hug

# 152
  • София
Кали, не се ядосвай  Hug
Когато нещо не става, значи има защо. В тези моменти човек не го разбира, но в последствие винаги се оказва, че всяко зло е за добро. Това е една много мъдра поговорка, която аз доста често ползвам по предназначеие в моя живот  Crazy

Горе главата, това са бели кахъри  Hug Hug Hug

Мижика, еййй, прекрасни планове имаш  Heart Eyes
СТрахотен ден ти се очертава Flutter

Моята щерка, навлизаща активно в пубертета така ме ядоса, че още ми треперят невроните, един час не мога да се успокоя ...
Вярно е всичко, което се говори за промените в децата  ooooh! Нерви да имаш  Whistling

И последно да кажа на Кали, че конвертора е просто БРИЛЯНТЕН! Конвертирам си и от doc. файлове.  Благодаря за него  Hug Hug Hug
Кога ли ще прочета всичките тези книги, които си насвалях  hahaha
И продължавам Simple Smile

# 153
  • София
Вив, а кой е конверторът? Calibre ли или друг някой?  Thinking

# 154
  • София
Онлайн конвертор, ето този:
http://www.online-convert.com/result/99c92cc8f2864e4a8650380b53042d96

Кали ми го препоръча, обясни ми как да работя с него ( с прикачане на файл, стандартно е) и сега си го ползвам него. Калибъра не го разбирам  Embarassed

# 155
Вив, аз за групата на Алексей Бъчев питах Simple Smile
https://www.facebook.com/groups/chudodeitsi/

Ама Бъчев почти не влиза. Само Иви и всички ние 4000 кокошчици... (някой петел рядко)  Laughing
Ако не се вижда групата, може би трябва да ми станеш friend и аз да те добавя.
В 80% от времето бълваме простотийки...  Party
Има изискване да е четена книгата (някоя от трите).

Благодаря. Аз се добавих, но е затворена група и не знам от кой зависи да ме приемат Simple Smile
Писах на Хермес дали имат книгите в електронен вариант, и ако не - колко ще им е доставката до Норвегия?

Кали, ами честит нов дом  Hug Само прекрасности ти пожелавам в него!

# 156
  • Benelux / Varna
Добър ден и от мен Simple Smile

Палачинки, кино,,,,пълна идилия  mijjjka! Приятно изкарване, филмчето е хубаво и аз го гледах тия дни. За всички любители на Игрите на глада, съпруга ми води племенниците си на него и  сподели, че е много, много по-добър от първата част, аз не съм го гледала.

Кали, честит ви нов дом, да е изпълнен с любов и много уют!

# 157
...Благодаря. Аз се добавих, но е затворена група и не знам от кой зависи да ме приемат Simple Smile
Писах на Хермес дали имат книгите в електронен вариант, и ако не - колко ще им е доставката до Норвегия?

Администраторът ще те добави, на никого не отказват. Само после човек може да си има "проблем", ако почне да поства прекалено сериозни работи...  Laughing
Няма ли на кого да се изпрати в България и после с колет с други неща до теб... Пощенските разходи за чужбина за една книга сигурно ще са в пъти повече от самата книга. Мисля, че я имаше електронна в английския Амазон за 2-3 лири. http://www.amazon.co.uk/Life-Can-Miracle-Ivinela-Samuilova-ebook … +can+be+a+miracle   
В американския Амазон виждам нещо free, но май само ако имаш Prime...   http://www.amazon.com/Ivinela-Samuilova/e/B00DVE5ODU/ref=ntt_athr_dp_pel_1

Продължавам да търся другите две книги, но съм чувала, че първата е най-хубава, а и в нея се вижда коя е/каква е Ади. Simple Smile

Но не мога да смогна с нищо днес, защото цял ден (и от вчера) си пиша с безценните литературни приятелки от  форума и от други места. Да благодаря за получени книги, картички, пожелания, усмивки, изненади, споделеност... Просто безценно! И тук благодаря на всички!!!  Hug

# 158
  • София
Кога ли ще прочета всичките тези книги, които си насвалях....

Това е огромен въпрос, който и аз си задавам  hahaha .
Ти поне видя колко книги съм свалила и си ги стопанисвам на компютъра ей така да има.
И естествено, продължавам да свалям, че и да купувам хартиени. Луда работа  Crazy !
Но определено по този начин излизам по-евтино на мъжа ми - с книжките, отколкото с други женски страсти, към които нямам подобно отношение  Laughing .

mijjjka, аз го имам инсталиран Калибрето, но ми е прекалено сложна, т.е. не, че е сложна програма, а иска време за разцъкване и разучаване, което нямам. Както я отворих за първи път, така и я затворих. Действам само с он-лайн конвертора; става за секунди обръщането на файловете в нужния формат, а ако искам да си правя колекции на Киндъла, действам през самия Киндъл. Не ми е нужно да си организирам книгите и на самия компютър, защото, когато съм ги сваляла, съм ги и подреждала едновременно и в момента папката, в която са ми книгите е като аптека. Калибрето отече в немилост  hahaha !

А за местенето - оказа се, че сега ще има стълбищен ремонт и частичен в апартамента от течаща тръба, не знам дали от водата или от парното, но при всички случаи е сложно нещо.
Хубавото е, че няма да има забавяне заради празниците, а още утре щели да отидат майстори.
Разбира се, че всяко зло е за добро  Peace ! Само си представих да се бяхме нанесли и както ни няма по цял ден, да се приберем някоя вечер и всичко да е под една педя вода  ooooh! !
Винаги може да е по-зле. В нашия случай само отлагаме самото преместване с неопределен период от време. Разочаровах се малко, че няма да сме на Коледа на новото място и да съм си украсила, но нямахме избор. Дано бързичко да се разреши проблема и поне до Новата година да сме в новото вкъщи  Praynig .

# 159
  • София
Значи на следващата среща една от нас (Виви  hahaha) ще се домъкне с лаптоп и с трите К-та:  Киндъл, Кабел и Калебре, а аз ще ви демонстрирам, че програмата само изглежда сложна, а всъщност е лесна и удобна  Hug.
В интерес на истината, ако човек си е намерил начин, хич не е задължително да я ползва, ама ей на, заради принципа...

Кали, представяш ли се вярно да се бяхте преместили и да стане беля с тая тръба! Щяхте да се видите в приключения по празниците  ooooh!. На нас ни се прецака отоплението в хола и трябва да ти кажа, че не ми се прибираше  ooooh!.
Живи и здрави ще почнете новата година на новото място  Hug.

Чудя се какво да чета  newsm78. На хартия имам двете книги на Ричард Йейтс, новият роман на Елиф Шафак, а на Кирето - Джак Ричър, Джон Сол и още един милон неща  hahaha.

# 160
  • София
Ричър, Ричър  pletka  Heart Eyes !

# 161
Добър ден!  Grinning

Борбата ми с обезцветяването продължава.  ooooh! Laughing В момента на главата си имам четири цвята - естественото тъмнокестеняво, червеното от "боядисването" вчера, рижо и русо от обезцветителя днес. Като папагалче съм и ми е смешно.  Laughing
Трябва да ходя до Кауфланд  ooooh! а не ми се ходи като знам, че ще е лудница. Преди това трябва да измисля какво да има на масата.  ooooh!
Чета "Дневникът на една нова рускиня" - глупав чиклит. Ще я дочета но си е загуба на време.

Когато нещо не става, значи има защо. В тези моменти човек не го разбира, но в последствие винаги се оказва, че всяко зло е за добро. Това е една много мъдра поговорка, която аз доста често ползвам по предназначеие в моя живот  Crazy
И аз много вярвам, че е така.
Кали, много любов и усмивки ти пожелавам в новия дом!

Моята щерка, навлизаща активно в пубертета така ме ядоса, че още ми треперят невроните, един час не мога да се успокоя ...
Вярно е всичко, което се говори за промените в децата  ooooh! Нерви да имаш  Whistling
Купона тепърва започва. Здрави нерви да имаш.  Simple Smile

# 162
  • София
Ей, как му се кефех, когато го споменаваха в "Под купола"  Heart Eyes.
Отивам да видя коя беше последната, която четох от поредицата и май наистина ще хващам Джак.

# 163
Аз за утре съм планирала "Хобит". Тръпна си...  Hug

# 164
  • София
Къде в "Под купола" го споменават Ричър бе, Венка  Thinking
В момента я чета, по средата съм на първи том, но още не съм попаднала на това място (а може и да не ми е направило впечатление, нали го познавам задочно от вас, не съм го чела  Party)

Кали, щом става въпрос за толкова сложен ремонт, още повече, където има търби, хиляда пъти по-добре, че не сте се преместили още  Peace
А Калибър изобщо не е сложен. Аз никакви функции не съм му разучавала, само за конретиране го ползвам...  Blush Сигурно ако навляза в дебрите му (ама нещо нямам желание  Laughing) ще ми е сложен и на мен...  Hug

Тук или в другата тема - вече се обърках  Crazy - някои бяха пуснали снимки на коледната си украса. Снощи ми дойде музата и направих няколко снимки на нашата  Grinning

Скрит текст:

Поемам за пущинака  Party

Общи условия

Активация на акаунт