Литературен спамо-чат - 3 тема

• 34 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Полоковник Коск говори за него, но в книгата му викат Рийчър, а и наистина само го споменават, може затова да не си обърнала внимание.

Приятно прекарване в пущинака  Hug!

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 16:25 от Вени***

# 166
Къф е тоя пущинак newsm78

Абе Миж само теб не те видях във фейс групата, досега те търсих newsm78

# 167
  • Den Haag
Момичета, много съм щастлива  Hug
Спечелих една от пет кутии за чай на Lipton  newsm44, за първи път печеля нещо. А тази кутия многооо я исках, много и почти всеки ден я гледах във Фейсбук и и се радвах, представях си как съм си наредила различните чайчета вътре и как си взимам и си правя от любимите чайове  Heart Eyes. Страхотен подарък за мен преди Коледа а и днес имаме Годишнина от сватбата - 8 години  Heart Eyes
Момичета вярвайте във вълшебството, мечтите се сбъдват  Hug Heart Eyes

# 168
  • на североизток от Рая
Диди, толкова щастлива звучиш!  Hug Честита прекрасна награда. Да си пиеш чайчето и да си четеш книжката с удоволствие! И си мисли за нас, книжните ти другарчета.  Hug

Много момичета взеха да печелят, което е толкова хубаво, особено пък по това време на годината, когато всеки очаква да се сбъднат мечти, има си някакви тайни желания. И един неочакван подарък идва точно навреме.

И аз повярвах в чудеса. Особено пък в последния месец. Такива приятни емоции покрай играта с размяна на книжки, такива жестове на обич и уважение от непознати момичета. Направо съм задоволена. /всякак/.  Mr. Green

Забравих да ти честитя годишнината от сватбата. Обичайте се, правете компромиси, гледайте се в очите, те говорят повече от думите. И умей да прощаваш! /това е като съвет, дано не  е досаден/.

# 169
Диди, честит подарък, със здраве да си го ползваш! И аз много обичам чайчета, да взема да си купя и аз такава кутийка, да се поглезя Grinning
Честита ви годишнина, да сте здрави, да се уважавате и обичате и щастието никога да не ви напуска Hug

# 170
  • Пловдив
Аууу, я да се разпиша за днес в късметлийската тема - браво, честито, момичета, чудесни подаръци  Hug
Диана, честита годишнина - здраве, любов и разбирателство ви пожелавам   bouquet
"Хобит" ще го гледам задължително, но след Коледа  Heart Eyes Мижка, хубава програма за деня  Hug И хубави снимки на елхичка виждам  Heart Eyes
Кали, честит нов дом   bouquet
Виви, моята дъщеря е на 8г. и поне по поведение вече е в пубертета  ooooh! Към това прибави батко на 16г. и ще ме разбереш  Crazy  Hug
Естел, аз това с обезцветяването съм го пропуснала - какъв цвят искаш да си направиш? Дано ти се получи, но също така и да не съсипеш косата си  Peace
Ох, голям шемет съм - преди малко прочетох чата от вчера до сега - кой знае защо обърках аватара на Нара с този на Нези и кой знае защо, вместо "изпит" съм прочела "излет"  Joy Т.е. ето какво е написала Нара - Аз вчера бях на изпит и тези дни покрай него не четох нищо   Crossing Arms   Голямо зацикляне направих , но от днес съм в почивка , до другия петък , така че .... смятам и по-често да се включвам  Hug, сега заменете думата изпит с излет  Joy Joy Joy Посред зима  Joy И се сетих как от главата си патя - дълго време четях заглавието "Копелето на Истанбул" като "Колелото на Истанбул" и авторката Кубарелова като...хайде да не се излагам повече  Joy
Пускам ви снимки на книжната елхичка, която си направих и тази година с малка част от книгите, които ми предстои да чета  Crazy  
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И да кажа, че шипчето на опашчицата ми е по-добре, благодаря  Joy Hug Зоринце  Hug Hug Hug

# 171
ха хах  Joy Буб развесели ме, аз също от време на време така за кеф си променям заглавията на книгите или други неща със смешни подобни думички и си правя сама весело Laughing
М/у другото наскоро в един блог намерих една статия с такива променени заглавия и много се забавлявах, сега ще я потърся и ще ви я пусна..

Много ти е красива елхата, ама много страшна(визирам Кинг) Laughing, а пък гледам отстрани едно голямо и красиво съкровище я краси, да ви е жива и здрава Hug

Ето намерих статийката:

http://lammothsblog.blogspot.com/2013/09/blog-post.html?spref=fb

# 172
Буб, страхотна елха си си спретнала! Браво! Със здраве и удоволствие да си прочетеш всички книжки.  Simple Smile

И другите сте показали много красоти!

# 173
  • на североизток от Рая
Бубе, много красива елха си наредила.  Hug И все готини книги виждам. А малката Буба е толкова сладка бубичка, с такива очи маслини.  Heart Eyes Да те радват много децата ти. И твоите са с голяма разлика в годините, като моите. Но при нас каката води с 10 години  и половина.  Laughing

Аз онази вечер седнах на земята с идея да си наредя новите книги като елха. Разбира се, най-отдолу сложих "На изток от рая", че и тя ми  е нова, от 15 октомври е, от РД. И си редя нагоре, ама не ми харесва нещо. Поразместих, пак не става хубаво. И дъщеря ми гледа, гледа и пита"Ама нали не ти прилича на елха тази камара книги?!"  Shocked Викам й "Ами, нье." А тя "Е, поне Стайнбек е най-отдолу. Нали той при теб е в основата на всичко. " Това ми беше достатъчно. Поне правилно съм разбрана. А сега ще си открадна идеята ти, Бубе, и ще си направя елха вече както трябва. Поне завършекът ще  е като твоята.

За сладките-трюфели,
Скрит текст:
дето Естел иска да ги прави. - мога да предложа рецептата на една моя много обичана съфорумка, бих казала  и приятелка, с която се запознахме  и наживо. Невероятен човек е, изкусна кулинарка също. Казва се Мариета и пише и в готварските теми. Само при желание ще пусна линк към блога й.

# 174
Оле тук ли показвахме елхите, аз постнах в другата тема за подаръците ooooh!

Нели, аз много обичам да готвя, така че чакам с удоволствие да пуснеш линк към рецептите на Мариета, благодаря за което Hug

# 175
  • Den Haag
Благодаря ви момичета, пожелавам на всички такива щастливи мигове  Hug

Буб страхотна елхичка  Hug и куклата до нея блести с чаровна усмивка Simple Smile

# 176
Бубе, ех тази Стелли каква е чаровна  Hug

# 177
Бубка, страхотна елха!!! Много е идейна!!! Видях вътре едно от попаденията ми на тази година "Крадецът на книги"  Hug Ще си говорим за нея. А малката колко е сладка-а-а-а-а!!!

Мижжжка, и твоите красоти са страхотни. Моята елхичка е толкова скромна!!!  Embarassed Ама има светлинки  Joy Joy Joy

Дидка, страхотен подарък!!! Много обичам такива изненади. В този контекст, скоро си купих от "Чаената къща" един чай в синхрон с времето "Коледно време". Трябва да взема вече и да понаправя  Laughing Иначе е изпробван и много ми харесва. Купихме даже за подарък на мъжо на шефовете с една много хубава кутийка за чай и на една приятелка с кана за чай. Чашите тепърва ще ги търся.

Утре преди "Хобит" ще има голямо обикаляне и пазаруване, че има подаръци, с които доста сме закъсали!!!  ooooh!   

В коя ФБ група сте се включили. В тази, за която днес стана дума ли? Как се разпознавате там?!? Аз съм голям ФБ маниак.

Гигова, много се посмях. Добри попадения в заглавията. Не бих се сетила.     Joy Joy Joy

# 178
  • на североизток от Рая

Нели, аз много обичам да готвя, така че чакам с удоволствие да пуснеш линк към рецептите на Мариета, благодаря за което Hug

Ето го блогът на МариеткаHeart Eyes

http://passionscooking.blogspot.com/

Скрит текст:
Невероятна жена е. А какви пътеписи пише...Пътувам с нея. А и почти винаги със сълзи я чета. Емоции, топлина, страхотна душа носи. Но последната  й торта и причината за направата й ви препоръчвам да прочетете.

# 179
  • София
Буб, елхата е един път  Hands Clap ! Видях няколко книги, които съм чела - истинско удоволствие ти предстои.
И да кажа каква съм бяла птица  Blush . Цъкнах на първите две "Скрит текст" и третото не съм го видяла. И чета надолу коментари за хубаво дете и се чудя защо не съм видяла никъде дете, а само книжна елха. Връщах се два пъти, докато видя и третото бутонче, за да отворя снимката.
Да ти е жива и здрава тази чаровна малка принцеса, Буб  Heart Eyes Hug !

diana lobodova, честита ти награда! Много е хубаво да получиш неочакван подарък.

Филмът "Хобит: Пущинакът на Смог".

В коя ФБ група сте се включили. Как се разпознавате там?!?

Групата е "Четящи нетърпеливки".
За разпознаването - аз съм лесна, защото и там ползвам името си от тук.
Някои момичета от групата ги познавам лично и си ги знам кой кой е във Форума, на други никовете са сходни с имената им тук, ама има и трети, които не "връзвам" с истинско име и ник, но пък все са си от наш'те хора  Mr. Green.

Много се радвам на коледните елхички, които показвате. Аз нали си нямам, пред вид обстоятелствата, а така като гледам вашите, все едно имам много елхички вкъщи.
Благодаря ви, че споделяте   bouquet Hug !

Общи условия

Активация на акаунт