Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 230
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • Ямбол
И на мен, така отпадат  newsm65, но тихо, да не ни надушат, че има още няколко дни, в които може да има обрат в подредбата Wink

Изтрий веднага!  Joy

Joy Joy Joy
Ох, ще съборя монитора от смях.
Отивам да редактирам подходящо.

# 241
  • София
 hahaha
Разсмяхте ме и мен! Но да си кажа, че - да, да, да, ДА - този списък много ми харесва  Peace !

# 242
  • на североизток от Рая
 Сега забелязах, че от този списък съм прочела едва 5 книги. "Момчешки живот" вече я имам, ще я чета след Нова година. Издирвам "Забравената градина" тук-там, защото имам желание да прочета и нея. "Крадецът на книги" и "Възвишение" -  Thinking, чудя им се.

Просто си поспамих.  Wink

# 243
  • София
Аз от тоя списък съм чела много малко - 6 книги, но не всичките тази година.
Е, ще си дам гласчето  Wink Wink

Ох, а с тоя четец се родииииих!!! Как досега не си купих не знам ... страшна джидавка, много ме кефи.  Heart Eyes Чета си Историкът (историческа стана, ама като чета малко) на него и като че ли повече чета, отколкото ако я държа хартиена, та тя е поне 1 кг  hahaha а аз чета легнала и ми тежи  Joy

Я кажете, да сте виждали калъф за Киндъл 4 на точки?
Нямям никакви представа къде да търся калъфчета, ако имате БГ сайтове - пускайте да позяпам.
Сегашният ми е кафяв, ама искам на точки  Embarassed Laughing

# 244
Хммм някой книги съм чела , други не , но много бързо след нова година ще си попълня книгите за личната ми библиотека , единствено Кинг не знам дали ще купя , много страшно пише този човек , а живея сама , вечер ще ми се привиждат и причуват все глупости   newsm43

# 245
Жалко, че при условието за над 15т. отпада "Часът на чудовището". Предполагам, че много не са я прочели, защото се води детска книжка. Горещо я препоръчвам, докато още има време за гласуване да й хвърлите поне един поглед (няма и 200 страници книжле)  Heart Eyes

Не съм прочела повечето от класиралите се книги до тук, но ще гледам да наваксам доколкото мога през оставащото време.

# 246
На мен този списък ми допада, мисля че има достатъчно избор.

И на мен ми допада, 10 книги съм прочела от него, не всички тази година, но това няма да е условие в новата тема, нали така?

Нара, от Кинг ти препоръчвам" Очите на дракона" - като приказка е, не е никак страшна и лично на мен много ми харесва  Heart Eyes

Редактирам се, гледала съм горният списък, от тези книги над 15т. съм чела 6.

# 247
  • София
Ох, а с тоя четец се родииииих!!! Как досега не си купих не знам ... страшна джидавка, много ме кефи.  Heart Eyes Чета си Историкът (историческа стана, ама като чета малко) на него и като че ли повече чета, отколкото ако я държа хартиена, та тя е поне 1 кг  hahaha а аз чета легнала и ми тежи  Joy
Аз не готвя много, ама си бях прехвърлила рецептите на Киндъла и като реша да правя нещо, отварях първо него  hahaha.
Много се радвам, че си доволна  Hug!

# 248
  • София
Аз пък съжалявам, че моят фаворит за годината ("Пазителките на гълъбиците") отпада на косъм с 14т. , но няма как  Simple Smile
Иначе съм чела 6 от книгите, отиващи на гласуване  Peace

# 249
  • Ямбол
И аз съм чела шест, но никоя от тях не съм предложила. От тези шест се чудя сега за кой да гласувам. Роулинг ще е май.

# 250

Аз съм чела само три книжки от списъка - ако не броя "На изток от рая", понеже съм я чела преди 100 години, както и "Възвишение" понеже я четох в самото начало на миналата година и съотв. гласувах за нея на миналогодишните номинации, остава само "Да дойдеш на света", за която не ми се гласува, така че май ще се въздържа от участие във вота.
Wink

# 251
Така може би е най-правилно да се приключи с класацията и в нея да влязат тези с над 15 точки.  Hug Аз съм със 7 прочетени книги от посочените, но не това е причината, а защото все трябва някъде да спрем.

Аз да си кажа май за първи път тази година ще имам толкова много книги, които да съм прочела /макар и не точно тази година/ и да отиват на вот. Ще е чудене къде да цъкна. 

"Крадецът на книги" и "Възвишение" -  Thinking, чудя им се.

Нели, направо ми се ще да ти кажа за "Крадеца" хич и да не мислиш. На мен тя ми е попадението за тази година и би ми било интересно дали и на теб ще ти допадне /нали все пак имаме една и съща "любима книга", на която отдаваме време всяка година/  Hug.

Аз съм чела само три книжки от списъка - ако не броя "На изток от рая", понеже съм я чела преди 100 години, както и "Възвишение" понеже я четох в самото начало на миналата година и съотв. гласувах за нея на миналогодишните номинации, остава само "Да дойдеш на света", за която не ми се гласува, така че май ще се въздържа от участие във вота.
Wink

Ако те спира това, че си чела книгите в предни години - някога си, това не е пречка. Това е пречка само в регламента за номинациите, после при вота е без значение.

Има още малко време, някой може да се появи и да промени нещата, макар че както казва Лиляна, няма да е толкова много, че да се усети.  Rolling Eyes Честно е обаче да си изчакаме края на годината. Има още цели 4 дни. Кой знае, кой и какво държи в ръцете си, което а-а-а-а, точно тази година трябва да номинира.  Hug

Офффф,  newsm78 много ми се говори явно. Извинете ме   bouquet Heart Eyes 

# 252
  • на североизток от Рая
Гери, благодаря за препоръката.  Hug Сигурно през идната година ще прочета "Крадецът на книги". Много се шуми покрай тази книга напоследък.
 Преди месец щях да я  купувам за едно другарче /Гигова  Heart Eyes/, но още като отворих на първа страница  и се отказах .

ЧАСТ 1 Наръчникът на гробаря

Как мога да купя и да подаря книга, която започва по този начин. И взех друга.

Доста книги съм си набелязала, но записвам заглавията им на листчета, после не знам кое къде е. Не започнах да пиша в някоя тетрадка. Празна глава.  ooooh!

А за любимата книга, спор няма, ще я прочетем и тази година. Помня, че аз те заразих с тази идея. Wink

# 253
  • София
От списъка съм чела 8, плюс почти още 1, тъй като съм гледала филма "Да дойдеш на света" (знам, че не е същото  Mr. Green ). Две от тях съм си ги подготвила за догодина - Джойленд и Момчешки живот.  Wink
С други думи - харесва ми списъка, въпреки че моите номинирани книги ги няма... Имам откровени любимци тук.  Heart Eyes

# 254
  • Пловдив
"Крадецът на книги" си я купих преди... 3 години  Shocked  как лети времето...  Mr. Green  Помня, че си я взех заради мнения във форума и много се радвам, че пак се шуми около нея, много хубава книжка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт