Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 234
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
[ Помня, че аз те заразих с тази идея. Wink

Даааа, Нели!!! Никога няма да забравя това.  Heart Eyes Вярно е, че ти ме зарази. От теб откраднах идеята всяка година в един и същи месец да я чета. За теб той е януари, а за мен е февруари. Така всъщност си обявих февруари месец за "месец на препрочитането" и последните две години си припомних някои добри попадения. Тази година смятам пак.  Hug

# 256
  • на североизток от Рая
 Тишинааа. Почивате ли днес, че никой не пише?!  Simple Smile

Аз прекалих. Поръчах си книги и сега ще спя спокойно.

В една от темите коментирахте "Ейглетиерови", а аз не съм чела поредицата, затова си  я поръчах.

После пък изгодно си намерих "Кафка на плажа" и "Преди да падне здрач" и поръчах и тях. Оказаха се изгодни сделки, с приятни продавачи. И утре ще ми пратят книгите. Но сигурно ще си ги получа на 2 януари. Имам вече доволно количество книги за четене.  Simple Smile

# 257
Нели , ще споделиш ли от къде си я поръча поредицата и на каква цена?
Аз съм хвърлила око на едни други книжки, чудя се дали да поръчвам, това моето мания направо... ooooh!

# 258
Аз съм тук.  Grinning
Чудя се как да се вместя в бюджета за НГ и какво да готвя.
Нещо ми е тъжно. Всичко е наред, но ми е тъжно, много.

# 259
  • В Балкана
Не се стърпях и номинирах три книги. Най-вече, защото не можех да не дам силен глас за "Трънските разкази". Ще ми се да минат бариерата от 15 т.  Laughing

Естел  Hug

# 260
  • София
Само прелитам.На работа съм.Гледам 4 деца.В дг в момента сме 10 човека персонал и 4деца в група , 1 в яслата,горкото съвсем самО.Спокойствие цари навсякъде.

# 261
Прелитам и аз само Hug

И аз съм на работа, но мисля вече да се самопусна и да си ходя Whistling Wink
Стига веч за таз година ooooh!

# 262
  • Пловдив
Да се разпиша и аз  Hug Не съм на работа, на зъболекар бях, че закъсах с един зъб по празниците  ooooh!
Дъщеря ми ще ходи на РД след малко, родителите на рожденичката поеха ангажимент да я вземат и върнат, а аз ще излизам с приятелка малко на шопинг Flutter
Чета "Къде си, Аляска", не възлагах надежди, но все, че ми хареса, много дори - май Синя слива ми писа, че също й е харесала  Peace Синът ми и той я хареса, вчера коментирах пред него, че ми е смешна, а той само изръмжа - "Хич не е смешна, чети!". И днес разбрах какво има предвид, не е смешна...  Confused

# 263
Здравейте,
Опитвам се да избера книга за подарък на приятелка, която харесва екшъни и трилъри. Знам, че има всичко от Дан Браун и от Ролинс и не смея да рискувам с нещо по-популярно.
Бях сутринта в една книжарница и от там ми препоръчаха:

1. Планините ехтяха от Халед Хосейни

2. Експериментът МК Борн - Йоасар Кубер

3. Револяция с аритмия -  newsm78не съм си записала името на автора

Ако някой ги е чел ще може ли съвет?  Praynig

# 264

1. Планините ехтяха от Халед Хосейни

Тази книга е всичко друго, но не и екшън или трилър Simple Smile. За другите не знам нищо...

# 265
Предвид последните номинации, предлагам да се класират само тези с 20+ и то по-бързо Mr. Green

Чета "Къде си, Аляска", не възлагах надежди, но все, че ми хареса, много дори - май Синя слива ми писа, че също й е харесала  Peace Синът ми и той я хареса, вчера коментирах пред него, че ми е смешна, а той само изръмжа - "Хич не е смешна, чети!". И днес разбрах какво има предвид, не е смешна...  Confused

И аз така се бях засилила за тийн смешки Simple Smile

Хареса ми.

# 266
Революция с Аритмия е голяма смехория, от трите изброени горещо препоръчвам, Цвети_777 . "Планините ехтяха" НЕ Е категорично, НЕ Е, за любители на Дан Браун.

# 267
Метнах и аз номинации. С тежко сърце, че от книгите, които прочетох тази година поне двайсетина заслужаваха да са там.

# 268
Ехх този Кинг, като нищо да спечели  Heart Eyes

# 269
 Grinning окъснях и няма никой.

Правих баклава и двойна доза тулумбичките на пепчо и се уморих.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт