Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз у новия форум нема да се регистрирам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Егати шибонтерската история... #Cussing out хиляда пъти ме върна...парола с малки и големи букви...я у лево... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И правилата ми ги извело на английски...алоооооуууу аз още живеем у БГ #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 451
Аз у новия форум нема да се регистрирам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Егати шибонтерската история... #Cussing out хиляда пъти ме върна...парола с малки и големи букви...я у лево... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И правилата ми ги извело на английски...алоооооуууу аз още живеем у БГ #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз само голями букви сложих  Laughing от втория път стана Laughing

Сега видях че сме у мазата Mr. Green

# 452
Някой ще ме светне ли за какво става дума...Днес не съм в час...Извинете ме за което.

# 453
  • в подножието на планината

Ауууу, ужаст... #Crazy не мога да вдяна къде се намирам.... #Cussing out важното, че ви открих... Grinning

И сега...Здравейте!!!! Hug

# 454
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......
Муууууууууууууууууу  Joy Joy Joy

Зиз,  Embarassed не съм проверявала функционалностите на другия форум. Не знам и какви са му възможностите за публикация, емотикончета, украси ...  Laughing както ние си знаем.  Laughing

Просто го побарах и за всеки случай го копнах тук, да ни е под ръка, ако съвсем изтрещим. Защото аз днес цял ден съм у лево и наистина ме болят и врата и очите, а и кръста.

Гале, прочети ми поста на предната старница! Hug

# 455

Ехоооо, къде ще ходите?!... newsm78 Да не ме забравите и мен, че аз нищо не разбрах... Rolling Eyes

# 456
Профи разбрах те.

# 457
Профи това е от там Laughing

Илде Heart Eyes Hug

# 458
  • София
Е не се оплаквайте сега, че сме у мазата, по-близо сме до пърцуцката  smile3508 Joy Joy Joy Joy Joy

# 459
  • Варненска клюкарка
Ще ви замолА, ако още не сте гласували в тази анкета да го направите сега, а ако ви идва отвътре по случай новата визия на сайта да се излеете подобаващо Mr. Green
Ето я темата и анкетата- аз гласувах с 4 и 5

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.90

# 460
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Белл,  hahaha ами аз съм на първа страница там.  hahaha

Ренко, то голям сладур това изплезеното!  Heart Eyes

......

# 461
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз гласувах за ужасната визия и се изходих възмутително. Laughing
Проф, аз не обвинявам теб...ама там ше е некво мъртвило дет няма и да влизаме. А, дано татю се усети на къде му духа и да вземе мерки...ох вратленцето мииии.... smile3514

# 462
Е не се оплаквайте сега, че сме у мазата, по-близо сме до пърцуцката  smile3508 Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

# 463
  • Варненска клюкарка
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Белл,  hahaha ами аз съм на първа страница там.  hahaha

Heart Eyes

......

ВидОх те Проф,  Peace и аз съм там ама на пета страница, казвам за тези които още не са ходили да гласуват!

# 464
Клодиии, Hug Heart Eyes добре, че си ти да ме отразиш... Laughing

Как се пращат ЛС?... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт