Отговори
# 30
Благодаря за новата тема!  Hug  bouquet

Жалко за Хазал,не знам какво повече да кажа.Гледах от време на време сериала,но не го следях.Въпреки това исках да просъществува.  Peace

Нещо да съм изпуснала.  newsm78 Днес съм като бита с мокър парцал  Mr. Green и днес сигурно ще съм в леглото преди 20ч.  Laughing

# 31
  • У дома :)
Романтиче Hug Heart Eyes щом ще лягаш преди 20ч. значи снощи си се разбила от танци Mr. GreenНадявам се си изкарала добре Peace

# 32
Ели,чак да съм се разбила-не,но съм спала само 3 часа та затова  Mr. Green

# 33
  • Под Сините камъни
Муууу и от мен.Да се цопна и аз в новото крило.
Зизунче чичек за теб  newsm51

# 34
  • някъде из Врачанско
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 за новата тема и чудесната Зизул ко.ажите са супе,л а комиксите -смях иса много хубави
 smile3525 smile3525 smile3525 за всички
пос.е пак ще се вк.юча не се чудете няма ги две букви изчезнахал сега ще ги тъ,ся

# 35
Вани, честити дрешки. Grinning
Инфо от фейса за тазвечершните епизоди, без редакции.

Скрит текст:
Инфомация за " Огледален Свят " Сезон 2 Епизод 90 и 91 Не пропускайте Тази вечер от 20:00 Часа ..........
МАСКИТЕ ПАДАТ, НА ПАрТИТО СЕ ВИХРЯТ СКАНДАЛИ....
ЕМИР Е ПРОСТРЕЛЯТ ПРЕД КЛУБА........!!!
Не Пропускайте.........!!!

ЕПИЗОД 90 .........

На партито всички Свалят Маските си.
Фериа също, Емир е много изненадан.
Фериа гледа Едже и Емир и се Представя на Едже Като съпругата на Емир.
През това време Корай Ревнува Ханде и се спречква с Левент, двамата за малко да се сбият, Емир успокоява Корай.
Емир държи Фериа, Тя е много пияна.
Емир, Фериа и Корай излизат от клъба Журналисти Обсипват Емир с Впроси..........

В Колата Фериа не Разпознава Глюлсюм с Маската и я Пита " Ти на кого от двамата си бивша Приятелка?"
Гюлсюм и Фериа се чудят Как да Простят на спрузите си.............

На входа на блока Фериа и Емир видат ръза.
Фериа Гледа Баща си и Въпреки Алкохола Събира смелост да Говори с него.
Фериа Казва някой много верни неща на Баща си, а после с Емир се Качват Горе.
Фериа се заяжда с Емир заради Едже.......

И на Другия Ден Още от сутринта Фериа и Емир започват да Спорят.
Фериа Обвинява Емир, че не й е казал за Едже.
Двамата отново споят Дълго........

Санем се Кара на Джансу Заради партито........

Емир и Фериа Отново са по вестниците.......

Емир Дава на Мехмет част от заплатата му, цялата Сума за Дълга им към Левент.
Мехмет Връща парите на Левент..........

Емир и Фериа Обсъждат Ханде и Левент............

В университета корай се заяжда с Левент, Нахвърля му се......

Емир говори с Корай опитва се да го успокой.........

Фериа пита Открито Левент за Ханде..
Ханде продължава с игричките си....

Емир се заяжда с Левент заради Фериа и Дълга на Мехмет........

Гюлсюм се появява в университета Емир и Фериа се Опитват да поговорят с Нея............

Левент има Полза от игричките на Ханде.........

ЕПИЗОД 91 .........

Едже и Емир си припомнят Миналото си.......

Ханде и Фериа си Говорят.........

Пред клуба се появява Бивш на Едже Явус, Той прави скандал Емир го удря..........

Джансу Сънува, че Дужи Фериа..........

Едже обяснява на Мехмет, че е бивша на Емир............

Във Вестниците излиза новина от боя на Емир и Мехмет, Ръза е Бесен.
Фериа се кара с Емир, А Емир с Юнал.........

Ханде и Корай спорят за връзката си..........

Джансу отива на вратата на Апартамента на Фериа и Емир.
Фериа е много изплашена, Емир се прибира и гони Джансу.........

Фериа отново Чака Емир сама.
Фериа излиза пред Блока и засича Левент, Говорят си..........

Пред Клуба Стрелят по Емир пред Очите на едже...........

Много Обрати, Много Болка ОЧАКВАЙТЕ........!!!
Не пропскайте Тази вечер от 20:00 часа  Приятно ГЛЕДАНЕ

# 36
  • Още у мъглата ...
Оппалянакааа   girluu Да си дойда дОма  Grinning Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да открия процедурата по зафалването  Mr. Green

За Зизун - ракетата  Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За конструкция и съграждане  Grinning newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
А за хилежите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ша почистя пода малко  Joy Joy Joy Айде пак  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
За Надето  Hug Heart Eyes За съпорта, че колажарките се бяхме изпокрили  newsm47  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ха и от мен ФЕмирско звучене  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Наде,мерси  Hug

Нещо много е тихо днес?  newsm78

# 38
  • Още у мъглата ...
Данииии  Hug Heart Eyes Heart Eyes
То тук два дена искаш да се изкрасотниш толкова много, че не можем те види, ша ни заслепиш бре   Mr. Green Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит ти имен ден  Hug Heart Eyes Heart Eyes Много щастлива и красива, много влюбена и обичана, много усмихната и късметлива  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И цветя от хубав Ча Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 39
  • Още у мъглата ...
Наде,мерси  Hug

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ма много хубаво си се облякла  Heart Eyes Heart Eyes Да са ти честити дрешките Hug

# 40
Наде,мерси  Hug

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ма много хубаво си се облякла  Heart Eyes Heart Eyes Да са ти честити дрешките Hug

Габи Hug Hug Hug

# 41
Оххх, да се смее ли човек, да плаче ли? ooooh!
Някои фенове предполагат, че щом спират сериала на Хазал, то и на Чаги най-вероятно, ще го спрат и пак щели да ги гледат заедно. ooooh!
Само, че едва ли са прочели това инфо, което обикаля фейса цял ден и в статията, която Едже публикува в туитъра си, а аз Ви я пуснах през деня на Вас по-напред в темата( или в старата).
Great news... #Medcezir is 8th in the list of facebook within the most discussed series all over the world...... и т.н., че да не се повтарям.
Ама може ли все двамата да играят беее, че и кому е нужно не разбирам, най-малкото пък на тях двамата?!

# 42
# 43
  • Още у мъглата ...
Ох, не бях влизала отдавна в онази тема, ама ме провокирахте с колажа, който бил направен и сега съм ей така  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Направо не знам да се смея ли Mr. Green или да се ядосвам  #Cussing out
Е не може толкова къса памет и такова късогледство ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy
А мчи те не са ли били АФК фенове, да не кажем ФЕмирски, па и Хазатайски  #Crazy ooooh!
АФК феновете били виновни за спирането на АШК  ooooh! ooooh! ooooh!
АФК феновете бяха по социалните мрежи и още са и активно показваха симпатиите си или обичта си към Хазал (както и към Ча), а не си стояха в мишите си дупки да мърморят и да омразват  Crossing Arms
Тез от дупките от 2-3 туита се сетиха да се явяват по малко  Crossing Arms
Е сориии, ама не нам  Crossing Arms Whistling

Ох, много съм бясна, опитвам се да бъда колкото може по-меко изказваща се, та даже ще спра  Crossing Arms

# 44
  • Още у мъглата ...
Оххх, да се смее ли човек, да плаче ли? ooooh!
Някои фенове предполагат, че щом спират сериала на Хазал, то и на Чаги най-вероятно, ще го спрат и пак щели да ги гледат заедно. ooooh!
Само, че едва ли са прочели това инфо, което обикаля фейса цял ден и в статията, която Едже публикува в туитъра си, а аз Ви я пуснах през деня на Вас по-напред в темата( или в старата).
Great news... #Medcezir is 8th in the list of facebook within the most discussed series all over the world...... и т.н., че да не се повтарям.
Ама може ли все двамата да играят беее, че и кому е нужно не разбирам, най-малкото пък на тях двамата?!

Наде, наистина няма никаква логика да се спре проекта на Ча, защото свършва АШК. По-скоро се придържам и приемам мнението на Профи за Ча и проекта му Grinning Peace
Но иначе много искам да ги видя двамцата отново в общ проект и то няма да е все, защото са играли само веднъж заедно до сега  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт