Отговори
# 15
# 16
Зизуноооо Hug Hug Hug Hug Hug спешЪл фор ю първо чичеци   bouquet  bouquet   bouquet
Скрит текст:

после пиЙенету  Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
заФалиФ тЪ  Peace Peace Peace Peace

Наде Hug много лоши новини за Хазалче Sad жал ми стана за нея  Sad разбира се че ще и се отрази втори подред един след друг сериал спират Sad ами то като се замисля след АФК един завършен няма бе Wink аз чакам да видя и Ча докъде ще го докара с това дело,ама за сега си трайкам,щото ако нещо кажа може да сгреша smile3505

# 17
Мууууу  smile3534

Благодаря за новата тема!  Hug

Зизу, newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Наде и на теб, за съдействието  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ренка,  Hug честита Ви именичка! Здраве и много късмет да има!  smile3525

ДаниHug честит имен ден! Със здраве и гордост да си носиш името!   bouquet

Констатирани и установени  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Хубав ден!  Hug

# 18
  • София
Момичета,коя е Гери Стефанова,изпратила ми е покана във фейсбук newsm78
Миленче, Hug,Жани, Hug,Ирче, Hug
Ди, Hug

# 19
# 20
# 21
Момичета,коя е Гери Стефанова,изпратила ми е покана във фейсбук newsm78
Миленче, Hug,Жани, Hug,Ирче, Hug
Ди, Hug

Лин Hug ами незнам точно но в туитър и във фейса се следваме с нея Peace

# 22
  • София
Оф яяяя,баш така си е Mr. Green
Жани, Hugмерси newsm51.Виждала съм я преди често на балкона,много рядко е писала и то отдавна,та викам да попитам Grinning

# 23
Линче, Hug

">#t=23[/video]

# 24
  • София
Сууупер е Hug newsm19 newsm19 newsm19
Нещо ми се доспа,отивам,че леглото ме вика....вика.... Joy Joy Joy и една лежерна и от мен Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=ixVEKX95nro

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,честита ви именничка,много здраве,любов и късмет в живота да има  Hug Hug

На нашето Дани,не знам Дидито и тя има ли имен ден,ама ако има и на нея,честит ви празник ,здрави ,влюбени и обичащи да бъдете

# 26
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за Зизуна-светкавицата

# 27
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чакай да се запиша, че в дебрите на Нова Мамма кой знае как мога да се загубя? Mr. Green
Реших поне на вас да ви икономисвам протестната си форма на публикуване. Тя и без това е предназначена за други особи. hahaha

Лошо за Хазалчето! Sad Тя все ще намери с какво да се развива, но почитателите й остават без екранното й присъствие за момента.  Sad А сериалът й имаше потенциал за развитие. Язък! Толкова ли не можаха да подберат по-симпатичен мъж?! Или поне този да го бяха пооформили, както съм казвала и друг път?! Или поне активна реклама да бяха направили?! ooooh! ooooh! ooooh!

Вчера не можах да се включа по новините за "рибното" дело, но днес ще го направя. Може да не ви хареса, това което ще напиша, но се боя, че ще съм права. Thinking
Според мен продуцентите от Ай Япъм няма да подкрепят Ча. И никога не са имали намерение да го подкрепят!  Crossing Arms
Първо - знаели са и знаят, че делото няма да свърши ноември, че ще има отлагане, че то ще е за около януари, т.е договорените с Уорнър Брадърс 13 серии ще са заснети и излъчени. С други думи, по предварителен разчет, те ще могат да си свършат работата с главния си актьор оставайки встрани от делото. Плюс за тях, минус за Ча. Мисля че всячески ще се стремят да останат дистанцирани от този процес, защото главни актьори - хубавци под път и над път, но реноме и компания Ай Япъм са градени дълго и са един път.
2. - Винаги могат да сменят изпълнителя на главната роля. Ще продължи ли да се гледа тогава сериала, както сега? Със сигурност не! Защото 95% от аудиторията му са фенове на Ча. Обаче ...
3. - Колко от оригиналните сезони могат да се заснемат с негово участие? Със сигурност два, а може и три. Защото февруари делото няма да приключи. Доколкото си спомням отложиха изслушването на останалите свидетели дотогава. Междувременно все още някои се издирват и не се знае, като ги хванат какво ще кажат. С други думи делото ще бъде отложено отново може би за май. До тогава ще бъде заснет и излъчен и вторият сезон от оригинала. Отново не е необходимо Ай Япъм да застават зад Ча в процеса, но могат да си снимат спокойно с него и да не губят аудитория.
4. - Дори и изслушванията да приключат през май, съдът тепърва трябва да постановява решение. При нас съдилищата имат лятна ваканция през август. Не знам как е в Турция, но предполагам, че и там е така. Все пак нашата съдебна система е идентична с множество други по света, не сме откривали топлата вода. Може преди съдебната ваканция да нямаме произнесени присъди.
5. - Даже и да имаме, никоя такава първоначална присъда не е окончателна. Т.е. след произнасянето й следва обжалване, което също се точи с месеци.
6. - Така като гледам стигнахме 2015г. и заснет 3-ти сезон от оригинала без Ай Япъм да е необходимо да си мръднат пръста за Ча.
7. - Ще заснемат ли 4-тия и последен сезон от оригинала е нещото, което бих поставила под съмнение. Както чисто времево - обвързано с произнасянето на присъда, така и поради това, че тук вече влияние ще оказват и рейтингът, пикантериите и фаловете, до които ще се докопат жълтите, и не само, издания.

Тези неща си ги мисля от много отдавна, но все пак имах някакви колебания и надежди. От известно време нямам нито едното нито другото. А сега пък и намерих повод да ги напиша. Та така! Не смятам, че Ай Япъм ще проявят излишен алтруизъм. Смятам, че отдавна са си направили добре сметката и Ча за съжаление е сам в борбата. Оставаме му само ние - верните фенове да стискаме палци и да се молим нещата да се развият добре за него.  Peace

Извинете ме за трактата, ама пак ме е налегнала логореята. Embarassed

Уф! doh От толкоз писане забравих на Зиза китките за новата тема. Laughing
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 15:37 от profi_1

# 28
  • У дома :)
Кой е скрития Mr. Green

Просто съм изумена  #Crazy какъв колаж видях у другата тема  #Crazy

# 29
Кой е скрития Mr. Green

Просто съм изумена  #Crazy какъв колаж видях у другата тема  #Crazy
Мдааа и аз го видях, и в случая мисля, че ФЕмирските фенове нямат нищо общо както смятах, че имат по време на ПЕ, и умишлено го стопираха в нищото.
Профи, прочитайки ти поста и мислейки във времето напред както си го споделила с нас, смятам, че си права.
Според мен ФЕмирските фенове са повече Чаатайки/ци отколкото Хазатайки/ци и наказаха ПЕ защото Хазал изглеждаше като жертва в онзи момент едва ли не скривайки от нея за предстоящия трети сезон, но пък от друга страна, и Балканите с нейно участие се провали, и май въобще не го финишираха, и го оставиха без завършек както ПЕ.
Поне аз имах това усещане към онзи момент, а дали беше така, не знам.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 15:53 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт