Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, не бях влизала отдавна в онази тема, ама ме провокирахте с колажа, който бил направен и сега съм ей така  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Направо не знам да се смея ли Mr. Green или да се ядосвам  #Cussing out
Е не може толкова къса памет и такова късогледство ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy
А мчи те не са ли били АФК фенове, да не кажем ФЕмирски, па и Хазатайски  #Crazy ooooh!
АФК феновете били виновни за спирането на АШК  ooooh! ooooh! ooooh!
АФК феновете бяха по социалните мрежи и още са и активно показваха симпатиите си или обичта си към Хазал (както и към Ча), а не си стояха в мишите си дупки да мърморят и да омразват  Crossing Arms
Тез от дупките от 2-3 туита се сетиха да се явяват по малко  Crossing Arms
Е сориии, ама не нам  Crossing Arms Whistling

Ох, много съм бясна, опитвам се да бъда колкото може по-меко изказваща се, та даже ще спра  Crossing Arms

Габо Heart Eyes Heart Eyes Hug излей го бе душо...не се спирай...като не искаш там, направи го тук.
Аз ще те изслушам... spoko hug

# 46
  • Още у мъглата ...
Айдии, аз зачезвам от студийцето  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бай-бай  Hug

# 47
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Чакай да се запиша, че в дебрите на Нова Мамма кой знае как мога да се загубя? Mr. Green
Реших поне на вас да ви икономисвам протестната си форма на публикуване. Тя и без това е предназначена за други особи. hahaha

Лошо за Хазалчето! Sad Тя все ще намери с какво да се развива, но почитателите й остават без екранното й присъствие за момента.  Sad А сериалът й имаше потенциал за развитие. Язък! Толкова ли не можаха да подберат по-симпатичен мъж?! Или поне този да го бяха пооформили, както съм казвала и друг път?! Или поне активна реклама да бяха направили?! ooooh! ooooh! ooooh!

Вчера не можах да се включа по новините за "рибното" дело, но днес ще го направя. Може да не ви хареса, това което ще напиша, но се боя, че ще съм права. Thinking
Според мен продуцентите от Ай Япъм няма да подкрепят Ча. И никога не са имали намерение да го подкрепят!  Crossing Arms
Първо - знаели са и знаят, че делото няма да свърши ноември, че ще има отлагане, че то ще е за около януари, т.е договорените с Уорнър Брадърс 13 серии ще са заснети и излъчени. С други думи, по предварителен разчет, те ще могат да си свършат работата с главния си актьор оставайки встрани от делото. Плюс за тях, минус за Ча. Мисля че всячески ще се стремят да останат дистанцирани от този процес, защото главни актьори - хубавци под път и над път, но реноме и компания Ай Япъм са градени дълго и са един път.
2. - Винаги могат да сменят изпълнителя на главната роля. Ще продължи ли да се гледа тогава сериала, както сега? Със сигурност не! Защото 95% от аудиторията му са фенове на Ча. Обаче ...
3. - Колко от оригиналните сезони могат да се заснемат с негово участие? Със сигурност два, а може и три. Защото февруари делото няма да приключи. Доколкото си спомням отложиха изслушването на останалите свидетели дотогава. Междувременно все още някои се издирват и не се знае, като ги хванат какво ще кажат. С други думи делото ще бъде отложено отново може би за май. До тогава ще бъде заснет и излъчен и вторият сезон от оригинала. Отново не е необходимо Ай Япъм да застават зад Ча в процеса, но могат да си снимат спокойно с него и да не губят аудитория.
4. - Дори и изслушванията да приключат през май, съдът тепърва трябва да постановява решение. При нас съдилищата имат лятна ваканция през август. Не знам как е в Турция, но предполагам, че и там е така. Все пак нашата съдебна система е идентична с множество други по света, не сме откривали топлата вода. Може преди съдебната ваканция да нямаме произнесени присъди.
5. - Даже и да имаме, никоя такава първоначална присъда не е окончателна. Т.е. след произнасянето й следва обжалване, което също се точи с месеци.
6. - Така като гледам стигнахме 2015г. и заснет 3-ти сезон от оригинала без Ай Япъм да е необходимо да си мръднат пръста за Ча.
7. - Ще заснемат ли 4-тия и последен сезон от оригинала е нещото, което бих поставила под съмнение. Както чисто времево - обвързано с произнасянето на присъда, така и поради това, че тук вече влияние ще оказват и рейтингът, пикантериите и фаловете, до които ще се докопат жълтите, и не само, издания.

Тези неща си ги мисля от много отдавна, но все пак имах някакви колебания и надежди. От известно време нямам нито едното нито другото. А сега пък и намерих повод да ги напиша. Та така! Не смятам, че Ай Япъм ще проявят излишен алтруизъм. Смятам, че отдавна са си направили добре сметката и Ча за съжаление е сам в борбата. Оставаме му само ние - верните фенове да стискаме палци и да се молим нещата да се развият добре за него.  Peace

Извинете ме за трактата, ама пак ме е налегнала логореята. Embarassed

Уф! doh От толкоз писане забравих на Зиза китките за новата тема. Laughing
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Проф, турският наказателен съд работи и през лятото- спомни си делата по бързата процедура за отглеждане и разпространение и как първия Емиров татко е на топло!
То и сага Чачовото положение е лошо, но над главата му виси дамоклиев меч- както казах, дано не се появи Селин или човек който да каже че е купувал дрога от Ч.У. За това че е купувал, най много да отнесе глоба и лечение но Чаатай...аааах...аах ooooh!  Аз вчера писах това което ми беше писало едно момиче на лични, че навярно се търси вече заместник, и Че Ай Япъма ще се разграничат от Ча, но Надето не ме разбра (че е хипотеза и не е мое мнение) Аз очаква Ай Япъма да извади цялата си адвокатска мощ но не newsm78

# 48
До колкото разбирам АШК свършва.Не ли заради празниците да имат почивка.
Но няма никакъв смисъл и проекта на Чаги да свърши.Но е възможно тъй като имат да правят 4 сезона а в момента не знам до къде са с епизодите за да кажа.Но предполагам че едното няма да има нищо общо с другото.И другото нещо което не могат да играят двамата постоянно по скоро бих казала или по съветвала да вземе Хазал да си избере сериял с екшън в него не с драма.

# 49
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Душки, който е с Мозила казвам как да се отървете от шаренията в горния централен блок /народното събрание/, шаващото под него, и интересните безинтересности в десния панел барабар с хороскопа. Благодарение на Barbabeau.
Скрит текст:
Отивате горе на лентата на Мозилата и отваряте инструменти - после AdBlock Плюс. Който го няма да си го сложи! От там - Филтър настройки - Нова група с филтри и се натиска стоящото горе бутонче Действия... От него кликате - покажи/скрий филтрите.
Отвореният прозорец с Нова група филтри се разделя на две. Над дясното поле стои бутонче - Добави филтър... Като го кликнете в прозорец отдолу полето става активно за писане. Там слагате следните неща:
bg-mamma.com##a.big-news
bg-mamma.com##div.fn-table

Всяко се слага поотделно, на ново поленце. Като го копирате в поленцето натискате ентер и така то става активно с чекче пред него.

За полето с теми и хороскопи отдясно е:
bg-mamma.com##div.sidebar-i

Накрая натискате долу дясно бутона - затвори с това задачата е изпълнена. Grinning

Като се върнете в мамата. В заглавната страница вече нищо не ви дразни освен смотания шрифт и биенето леко вляво. Mr. Green

За тези, които сте с други браузъри четете в клизмената. Mr. Green Момичетата дават много практични съвети. Grinning

# 50
Ивче, дори и да е хипотеза, ясно е, че темата ни се чете и от други, и вече се говори/пише, че ако махнат Ча и т.н.....сигурно много им се иска и ПО да го закъса, и да го свалят от екран. Rolling Eyes ooooh!
Аз съм в потрес направо, да искаш провал на друг, само защото твоя се проваля. Shocked ooooh! Tired

# 51
Наде, къде ги четеш тези неща? То вярно, че феновете на Ча се предимно изтрещяли тийнки, но те са преди всичко Чаатайки. Защото ако бяха толкова ревностни фенове на Хазал щяха да подкрепят и гледат и нейния филм, а това не се случва.

П.П. По-зрелите фенове на Ча сме извън Турция. Mr. Green

# 52
Това не е хубаво което искат.

# 53
Наде, къде ги четеш тези неща? То вярно, че феновете на Ча се предимно изтрещяли тийнки, но те са преди всичко Чаатайки. Защото ако бяха толкова ревностни фенове на Хазал щяха да подкрепят и гледат и нейния филм, а това не се случва.

П.П. По-зрелите фенове на Ча сме извън Турция. Mr. Green
newsm47 newsm47

# 54
И като свалят проекта на Ча от екран какво ще постигнат нищо освен че може да не го наемат за друг сериял или филм.И повече да не го видим на екран.
http://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA

# 55
Къде е Рена newsm78

# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,какви са тези тъпи и ограничени хора бе,аве я се скрийте бе,,малоумни ли сте какви сте ,ненормалници такива .Феновете на АФК,им убили тъпия сериал,убиха ви го грозните урангутани вътре,с големите чела и с големите носове,дето не можеш ги видиш от тях smile3515
Ми ето аз съм фен на АФК,и какво ,длъжна ли съм да гледам тая грозота,че Хазал била играла вътре,ми не съм и няма да я гледам,и Ча не гледам и какво ,неговия що не го убиваме Naughty
Я слизайте на земята,че направо вече не се чувате какво говорите,че и колажи вече майсторите спретнали,да не почна аз да мятам колажи ,и да пиша вътре ,грозотата уби АШК-а ви  newsm61

# 57
Ирче, не се наемай толкова де. hahaha

Зизко, ми кво? Не съм ли права?! newsm47

# 58
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емир,та Емир,а забравиха някой ,като ахкаха и викаха ох ФЕмир,я да траят там,че да не им припомня,ми ще си гледам Емир,с кеф ще си го гледам даже ,защото не ми дразни окото с космата една вежда,и нос все едно е нахапан от кошер с оси,никой не може да ми каже какво да гледам,пък който иска се пръска от яд  Naughty

# 59
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче, не се наемай толкова де. hahaha

Зизко, ми кво? Не съм ли права?! newsm47
Проф,как няма да се ядосвам,те вече не се чуват какви ги плещят от яд и злоба,пуууу то бива значи да не се усещаш,ама това на нищо не прилича ,едвам се стърпях да не им го рекна,че и колажите да прасна,на многознаещите  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт