Отговори
# 435
  • Под Сините камъни
Е нали новото оформление е за да няма нерегистрирани  newsm78 ,а то пак има гости

# 436
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Пепи, напротив! Сам собственикът писа, че целта им е да влизат колкото се може повече неригистрирани потребители, защото му генерират трафик, а съотношението им спрямо нас е 95 към 5%.

Ренко, ти си много бърза джанъм!  Laughing
Аз само набързо намерих темата. Копнах линка и рекох да споделя. Laughing
......

# 437
  • София
Не ми харесва така форумаааааааа  smile3516

Здравейте!  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
офф днеска е много скапан ден, то и вчера беше ама айде, днеска дядо са го вкарали в болница Cry сърцето му излиза извън ритъм и пулса му е 150  #Crazy и за втори път е в болница ии  Cry

Да сложа и тук тая красота неземна  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И докато намеря как се пуска отговор майкоооооооо направо се накъдрих ви казвам  smile3515 smile3511 вярно ме хваща клаустрофобиятаааа  #Crazy ooooh!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 17:43 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 438
  • Още у мъглата ...
В МагазиМедията е излязла статия за снощната новина, че Огледален свят е най-търсената "дума" в Гуги в България за 2013 г.
http://magazimedya.com/bulgaristan-askin-adini-feriha-koydu

В туити се кефят и я разпространяват  Party Party Party Party
И аз де  Rolling Eyes Laughing

# 439
  • София
В МагазиМедията е излязла статия за снощната новина, че Огледален свят е най-търсената "дума" в Гуги в България за 2013 г.
http://magazimedya.com/bulgaristan-askin-adini-feriha-koydu

В туити се кефят и я разпространяват  Party Party Party Party
И аз де  Rolling Eyes Laughing

bowuu bowuu bowuu само заради нас ще да е, аз се чудя как не излиза бг мама или по-точно Огледален Свят и всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще  Mr. Green Joy

А Габче къв е тоя ав  Shocked hahaha hahaha  Heart Eyes Hug Hug

# 440
Малииии, вече наистина очаквам сериозни посещения в нашата тема от различни потребители.
Ренка, ти като се регистрира там, дали може да съм например със същата парола и име както съм регистрирана тук, в мамата!?
Габи, ава ти е един път. Joy

# 441
  • Още у мъглата ...

Габи, ава ти е един път. Joy

Mr. Green Joy Joy Ами днес преди великото преобразяване ми беше се бъгнал стария, пък като видоф преобразения форум, е това ми беше реакцията  Joy Joy Joy Joy Joy Фанаф се за главата и гуедам и не вервам на ушите си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Айде, аз зачезвам от студио "Красива Габа" и до довечера, може би newsm78
Ако не, до утре около обед  Rolling Eyes Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 442
Наде Laughing аз там съм diksi72  Mr. Greenимето да Peace стига да не е заето Peace а паролата е друга защото иска и букви Rolling Eyes а мойта тук е цифри Peace

# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз дето отивате ида когато кажете се махаме,айде де,ще ни поставят техните си правила тука,че кой им прави посещенията,благодарение на кой драгия собственик ще генерира трафик,ако не са пишещите във темите,и накрая ще ни пращат да пасем трева,хайде моля,те управниците на Държавата ни  и без това достатъчно се подиграва с нас  Crossing Arms

# 444
Ясно Ренка, мерси. Grinning

# 445
  • София
А ама къде ще се местим?  Shocked newsm78

# 446
  • София
Свиркайте за преселение, ако решите  Peace

# 447
И аз не разбрах къде ще се местим.

# 448
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Алоооуууу, къде тръгнахте без мене.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз си дойдох...Мичето е супер, напрай ме красива (доколкото е възможно Mr. Green) и ся ше чичечна... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 449
Зиз,коя мичи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт