Отговори
# 585
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Муууууууу..... Joy  newsm78 бре,ко става с мамата  ,няма я мазата,балконЯ вече не е балкон  Shocked добре че скрих бидонти от нашественици  Mr. Green

за все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 586
  • В света на мечтите... ❤
Хоп дедик  Wink

# 587
Лека от мен. Hug

# 588
#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Муууууууу..... Joy  newsm78 бре,ко става с мамата  ,няма я мазата,балконЯ вече не е балкон  Shocked добре че скрих бидонти от нашественици  Mr. Green

Диди Hug Heart Eyes,сложи ли нов ПИН код на тайната стая с бидон'ти,че да не вземат да го разбият нашествениците и да замине течното богатство  Shocked  ooooh!

# 589
Чекайте да ви почерпА

Скрит текст:

Взимайте бърже, докато Зиза си бодва цигарки  Joy

На нищо не ми пахнат - носът ми е запушен  rotfImao

# 590

Лека,Гале и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 591
Чекайте да ви почерпА

Скрит текст:

Охх,че скромна трапеза  smile3508 smile3508 smile3508

# 592

Диди Hug Heart Eyes,сложи ли нов ПИН код на тайната стая с бидон'ти,че да не вземат да го разбият нашествениците и да замине течното богатство  Shocked  ooooh!
Даниии  Heart Eyes Hug сложих и още как и нови катинари и вериги и аларми ,всичко има  Joy Joy Joy Joy Joy

# 593
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Йо, Ренко, Наде, лека ви нощ момичета! Hug Hug Hug

Сега ме е яд и за това, че не можем да вграждаме видеоклипове.  #Cussing out #2gunfire
Като си видях проблема с публикуването на снимките, ако не променят размера на полето за писане повече клипове няма да можем да вграждаме изобщо. Просто при възпроизвеждане клиповете от Ютуб и Vбокса имаха по-широки прозорци на видео изображението от настоящия размер за пост. Мисля след малко да ида това да го изтипосам в клизмената. До този момент не е повдигано като въпрос, освен веднъж от мен  Mr. Green, но мислех и го докладвах, че е бъг. А май проблемът е друг. Thinking

Не обичам да ги отварям без да знам коя ще е песента, че не всичко ми се слуша, а отвори затвори, влез излез с бавничък компютър, като моя си е загуба на време. Изоставам от ритъма на темата. Mr. Green И после се оплаквам, че "Докато пишехте .... 56 нови отговора"  Joy Joy Joy

hahaha В случая - 11 нови отговора.  Joy

Thinking П.П. Като гледам какви големи снимки сте събрали, значи не би трябвало размерът на полето да е проблем. newsm78
 ......

# 594
Чекайте да ви почерпА

Скрит текст:

Охх,че скромна трапеза  smile3508 smile3508 smile3508
опа,наредиф сЪ

eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 595
  • някъде из Врачанско
лека нощ да спите в кош  ида сънувате старата мама Joy Joy Joyдо утре Hug
http://www.youtube.com/watch?v=0pHrUIr3fds

# 596
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде и аз на софрата, че тамън свърших... Mr. Green eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

Време е Проф, да се появи да погледне....в катинарти... Whistling

ДидОк... Hug Heart Eyes Heart Eyes тЪ констатирам и установя. Grinning

Ся отивам да се потапям, а вие по тихо....че ми пречите да сънувям... Laughing

# 597
  • София
Лелееее,ква голяма маса Shocked,ама ще си хапна,както ядох в четири,направо ми стърже корема вече.
Диди,дека одиш,влезнахме ти у територията Mr. Green?
Аз отивам да спя,не мога повече да се дзверя,то и глава ме заболя ooooh!
Лека и мека Hug Hug Hug Hug Hug

# 598
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Йо, Ренко, Наде, лека ви нощ момичета! Hug Hug Hug

Сега ме е яд и за това, че не можем да вграждаме видеоклипове.  #Cussing out #2gunfire
Като си видях проблема с публикуването на снимките, ако не променят размера на полето за писане повече клипове няма да можем да вграждаме изобщо. Просто при възпроизвеждане клиповете от Ютуб и Vбокса имаха по-широки прозорци на видео изображението от настоящия размер за пост. Мисля след малко да ида това да го изтипосам в клизмената. До този момент не е повдигано като въпрос, освен веднъж от мен  Mr. Green, но мислех и го докладвах, че е бъг. А май проблемът е друг. Thinking

Не обичам да ги отварям без да знам коя ще е песента, че не всичко ми се слуша, а отвори затвори, влез излез с бавничък компютър, като моя си е загуба на време. Изоставам от ритъма на темата. Mr. Green И после се оплаквам, че "Докато пишехте .... 56 нови отговора"  Joy Joy Joy

hahaha В случая - 11 нови отговора.  Joy
 ......

Давай,Профи Hug Heart Eyes  описвай всичко нередно,пък дай Боже се трогнали  Praynig

Даниии  Heart Eyes Hug сложих и още как и нови катинари и вериги и аларми ,всичко има  Joy Joy Joy Joy Joy
А,така,че не е шега работата  Naughty

Павлинче,лека и сладки сънища  Hug Hug Hug

# 599
Линче  Hug,Зиз  Hug ,лека и разкошни сънища  smile3524 newsm46 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт