за все

нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Йо, Ренко, Наде, лека ви нощ момичета! ![]() ![]() ![]() Сега ме е яд и за това, че не можем да вграждаме видеоклипове. ![]() ![]() Като си видях проблема с публикуването на снимките, ако не променят размера на полето за писане повече клипове няма да можем да вграждаме изобщо. Просто при възпроизвеждане клиповете от Ютуб и Vбокса имаха по-широки прозорци на видео изображението от настоящия размер за пост. Мисля след малко да ида това да го изтипосам в клизмената. До този момент не е повдигано като въпрос, освен веднъж от мен ![]() ![]() Не обичам да ги отварям без да знам коя ще е песента, че не всичко ми се слуша, а отвори затвори, влез излез с бавничък компютър, като моя си е загуба на време. Изоставам от ритъма на темата. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...... |
нещотърсачка ![]() Love is everything местожителство: в китна прашна Тракия | Йо, Ренко, Наде, лека ви нощ момичета! ![]() ![]() ![]() Сега ме е яд и за това, че не можем да вграждаме видеоклипове. ![]() ![]() Като си видях проблема с публикуването на снимките, ако не променят размера на полето за писане повече клипове няма да можем да вграждаме изобщо. Просто при възпроизвеждане клиповете от Ютуб и Vбокса имаха по-широки прозорци на видео изображението от настоящия размер за пост. Мисля след малко да ида това да го изтипосам в клизмената. До този момент не е повдигано като въпрос, освен веднъж от мен ![]() ![]() Не обичам да ги отварям без да знам коя ще е песента, че не всичко ми се слуша, а отвори затвори, влез излез с бавничък компютър, като моя си е загуба на време. Изоставам от ритъма на темата. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...... |