Някои чакат снеговалеж, ЯНУАРКИ - бебевалеж! Тема 17

• 26 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Айде наготвих се облизах кухнята ,че и пералня пуснах wash newsm75 newsm47.
Ивичка,щерката я преносих 10 дена Confused #Shocked и накрая без никва родова дейност ми предизвикаха контракции и за 3 часа родих.А сега-чудо е-болки,киселини,сърбежи,отоци,всичко в комплект.И вчера реших,че е деня Х ама тц.Аз за киселините нищо не пия,още по-малко сода,щото ще свикна с нея и се почва един омагьосан кръг.ММ е така и няма избавление.

# 601
Аз киселини си имам само от бремеността.
С каката бях така и сега. В проомеждутъка не съм имала такива проблеми и това не налага приемането на сода  Peace
Не мога да кажа че съм свикнала с нея, но точно в момента ми помага ...до някъде  Tired

# 602
Такова животно-киселини в живота си съм нямала и винаги съм се чудила на хората като кажат"вървят ми киселини".Е сега разбрах и се надявам и при мен да е само за  бременността.Систъра се отърва на 05.12. и сега и е лекичко и нииищо не я боли,ама като ме почнаха болките вчера и се стреснах,понеже тя два дни преди да роди беше с тъпи болки все кръста я болеше и накрая отиде с 9см разкритие #Crazy и роди за един час.

# 603
Айде наготвих се облизах кухнята ,че и пералня пуснах wash newsm75 newsm47.

А твоите комшии не искат ли да спят нощем?  Laughing

# 604
  • гр.София
Ааааа немога вече,цяла нощ съм с корем на камък  Banghead .Легнах в 1:30ч. и от тогава ставам през час и той все твърд,незнам дали и докато спя(има няма 40-50мин между ставанията)е така.Преди да си легна пих диаспорал и но шпа,и сега вече не издържах и пак пих.Незнам какво става,утре ще звъня на АГ,празник е,ама часа ми е чак в петък.Поне няма болка,никаква..да чукам на дърво,че съвсем щях да се сдухам.Ето и в момента ми е твърд,а така ми се спи  cry ,но ще чакам да ми размине ...така все едно не е мой,а някакво чуждо тяло.  ooooh!  ooooh!
Ивичка ми то при теб не останало,както и да се развият нещата нека бъде най-доброто и леко за теб и бебо  Hug
Фейсче много хубаво,че сте си искарали приятно,то по празниците(и не само) е такива емоции му трябват на човек.
cybercat новите перални са толкова тихи вече,че аз като пускам моята,не се чува в другата стая.Ама миналата год.съседката преди да си смени нейната,яко ни разтрисаше от горе  Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 06:19 от mariq13

# 605
Честото на мама Мариан357 и скруби...да са живи и здрави малките сладки бебчета.

Момичета нямате изчитане ... Пфу Simple Smile

Стискам палци на всички мами с болки и контракции, всичко да мине бързо и безболезнено ако тръгнат да раждат.

Малко ъпдейт от нас с Виви. Тя се оказа голям боец...вече диша самичка, папка кърма. Всеки ден ми я вадят и се хушкаме кожа в кожа Simple Smile - няма такова удоволствие Simple Smile. От вчера и увеличават дозата кърма с по 2млгр на всеки 6 часа и се надявам от утре вече да ми я дават за кърмене Simple Smile. За сега никой не се наема да ми каже до кога ще я държат в болница, но силно се надявам за Нова Година да се гушим вкъщи.

Хубави празници ви пожелавам тумбачета, нека Коледа ни донесе много здраве и благоденствие ххххххх

# 606
  • гр.София
Росичка  Hug  Hug  Hug ,браво на сладурчето Виви, все така да расте и наддава и наистина да си посрещнете Новата 2014г.заедно!А ти звучиш толкова щастлива и спокойна,страхотно!Весели и светли празници!!!

# 607
Мария13 лягай да поспиш и да си починеш ххх

# 608
  • гр.София
Ахх,еми тъкмо го написах и пак ме стегна,  #2gunfire
Басиии,какво стана и аз незнам,ама спирам да се оплаквам де,така обичам тези дни от годината,и особенно тази година.Дано да е инцидентно  Rolling Eyes

# 609
  • София
Rosi4kaS, чудесни новини! Още веднъж, поздравления за твоята болница и за отношението към теб и към бебето ти! Най-вече за това, че вероятно това е съвсем стандартен протокол!

# 610
Здравейте и от мен.Честито на новите мами  Hug нека са живи и здрави малките бебоци  Heart Eyes
Аз все тайничко се надявах смоя термин 09.01 по празниците да сме си в къщи с бебо,ама той май няма намерения скоро да излиза  Laughing
Стои си на топличко и освен киселини и лек дискомфорт при междукрачието както казват мамите,съм ОК
Искам да пожелая на всички мами леко раждане,на всички родили да се  прибират по бързо в къщи да се гушкат на спокойствие.
Весело посрещане на най-светлите празници,бъдете  живи и здрави всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 611
Добро утроооо !!!  Hug

babyface76, радвам се, че си изкарала хубаво вчера. Аз тази година за първи път не празнувах. Моят рожден ден беше ноември, но и малката и аз бяхме болни и както щяхме с ММ да ходим двамата на ресторант така си останахме в къщи. Но честно казано си ми беше много, много хубаво хем аз съм по големите купони за рождени дни.  Heart Eyes
За памперсите Бейбилов въобще не са скъпи. Даже са едни от най-евтините на пазара. Но са тънки, мекички, въобще много приятни. След като дъщеря ми ги беше носила известно време и се наложи да и сложа Памперс се обрина. Иначе както казах сме изпробвали всички - от Либеро до Пъффис. Последните са ужасни, Либеро и Хъджис са хубави, но са доста дебели, а и са доста скъпи.

Ивичка, аз също преносих. Нетърпимо е! Всеки ден ти се влачи все едно е месец. Но сега колкото и да ми е зле и тежко не бързам. Искам да си изчакам датата за секциото!  Praynig

Росичка, много се радвам за вас с Виви!  Hug Пожелавам ви да посрещнете 2014 заедно у дома!

Много приятни, топли и весели празнични дни ви пожелавам!  Hug

# 612

Росичка, много се радвам за вас с Виви!  Hug Пожелавам ви да посрещнете 2014 заедно у дома!

И аз, и аз!  smile3521

# 613
Здравейте,

МамаТодорова, браво на тебе. Колко пъти съм си го мислила и аз това. Но обикновенно чета книга през нощта.

Ивичка хайде стискаме палци. Hug

Мария13- и аз до сега ревах на ММ. Не е мое това тяло. Наведох се да оправя леглото на каката и съм като котва, тегли ме надолу. Вече много ми писна.

Роси, браво на Вив и на теб. Много  Hug

Аз съм впрегнала мъжо да чисти, после ще ни изведе с каката малко навън. А на мен много ми се ядат портокаловите бисквити ( Кайлис много  Hug). Та после ще направя една дозина.

# 614
Ели, аз точно преди седмица ревах на ММ поради същата причина.  Sad Още малко остана!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт