Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за грижа за пъпчето в училище?
Какво е мнението на майките за масажа за бременни в Медицински комплекс „Д-р Щерев“?
Какви са препоръките за справяне със сърбежа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето в училище?
-
Какво е мнението на майките за масажа за бременни в Медицински комплекс „Д-р Щерев“?
-
Какви са препоръките за справяне със сърбежа по време на бременност?
-
Какви са мненията за прегледите и консултациите при лекари?
-
Какви са симптомите на изтичане на водите по време на бременност?
.
и накрая без никва родова дейност ми предизвикаха контракции и за 3 часа родих.А сега-чудо е-болки,киселини,сърбежи,отоци,всичко в комплект.И вчера реших,че е деня Х ама тц.Аз за киселините нищо не пия,още по-малко сода,щото ще свикна с нея и се почва един омагьосан кръг.ММ е така и няма избавление. 
и роди за един час.
.Легнах в 1:30ч. и от тогава ставам през час и той все твърд,незнам дали и докато спя(има няма 40-50мин между ставанията)е така.Преди да си легна пих диаспорал и но шпа,и сега вече не издържах и пак пих.Незнам какво става,утре ще звъня на АГ,празник е,ама часа ми е чак в петък.Поне няма болка,никаква..да чукам на дърво,че съвсем щях да се сдухам.Ето и в момента ми е твърд,а така ми се спи
,но ще чакам да ми размине ...така все едно не е мой,а някакво чуждо тяло.

Още малко остана!