*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 288
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде в Европа...
запис=че

# 106
Момичета,моля да ми препоръчате фирма за климатици,която да се отзове на заявка за поставяне на тава за оттичане на водата.Тези,на които звънях явно очакват само да купуват  хората от тях,щом кажа че климатика е закупен от друго място и си измислят причина да отложат заявката.

# 107
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета,моля да ми препоръчате фирма за климатици,която да се отзове на заявка за поставяне на тава за оттичане на водата.Тези,на които звънях явно очакват само да купуват  хората от тях,щом кажа че климатика е закупен от друго място и си измислят причина да отложат заявката.

Пробвай с Геосонда-90.
Нашите климатици са закупени от тях и ползвам техните услуги ежегодно за поддръжка.
Впечатленията ми обаче са, че са отзивчиви и коректни и съм склонна да вярвам, че ще се отзоват.
Офисът им е на бул.България, на мястото на представителството на Форд. Телефони ще ти излязат в Гугъл.

# 108
  • shumen
Писихриси и аз ползвам Геосонда-90 и никога не са ми отказвали.По принцип от там от където си закупил климатиците трябва да имат и обслужване.
Иначе ние днеска свършихме доста работа,но и за вдругиден остана още,че сме и на ваксина и консултация тогава.

# 109
  • Велико Търново
Потвърждавам, че детските карти за градския транспорт са без снимка.  Peace Миналата седмица поднових на Преслава, че ние всеки ден сме по автобусите.

# 110
  • Велико Търново
А до края на месеца ли беше подновяването? И можеше ли с копие от акта за раждане или искаха оригинал. Извинете ме, но съм забравила.

# 111
  • Велико Търново
В какъв смисъл до края на месеца? На Пипи старата карта изтичаше края на януари, като отидох ми я срязаха и издадоха новата. Аз носих оригинала на акта за раждане, не знам дали може с копие.

# 112
  • Велико Търново
Може и да съм се заблудила, мислех си че има някакъв срок за подновяване на картата.

# 113
  • shumen
Благодаря за инфото.Аз утре май ще отида на обяд като заспи малкия да е подновя,че и нашата изтича края на януари,а и на баба му да мога да го оставя.Утре ще питам дали може с копие от акта за раждане или трябва оригинал.
Аз да питам някоя от вас познава ли човек,който да гледа болни хора,но става въпрос за мъж и от село Момин сбор?

# 114
Две препоръки за "Геосонда-90"!Дано наистина се отзоват.Колкото до магазина откъдето е купен климатика през 2005г. вече не съществува,а телефоните от гаранционната са невалидни.Затова ми се налага да търся други варианти.Благодаря за помощта!
scrye- картите за градски транспорт важат до датата,на която са издадени миналата година(пише я най-отдолу на самата карта).Нашата е валидна до лятото и тогава ще вадим нова.Мисля ,че с копие от акта ще те върнат.

# 115
  • Велико Търново
Благодаря, загледах се наистина пише до 31.01. Ама ние толкова рядко я позлваме, че съм забравила направо.

# 116
  • shumen
Момичета,днеска ходих и подмених картата на малкия.Наистина снимка не искат.Питах и може и с копие от акта.Освен него искат и личната карта на родителя.В Събота не работят,а през седмицата са от 8 до 17.
Ние утре сме на ДК и да видим колко е порстнал малчо за 3 месеца,че и ваксина имаме.
Аз искам да питам дали на някоя от вас детенцето е било или е в яслената група в Чолаковци и дали е доволна.Също и какво искат,че септември като пусна малкия да му съм накупила и приготвила.

# 117
Аз искам да питам дали на някоя от вас детенцето е било или е в яслената група в Чолаковци и дали е доволна.Също и какво искат,че септември като пусна малкия да му съм накупила и приготвила.
Ради беше в яслата в Чолаковци, сега е първа група там. Доволна съм, добре се държат, но детето нямаше много желание да ходи и доста плака. Иначе искат пижама, пласмасова чаша, гърне, дрешки за преобличане, памперси(ако все още ползва), ако не подлуган за леглото. Събираха и по 3лв за хигиенни материали, които честно казано не съм давала всеки месец и никой не е правил проблем. Това е всичко, за което се сещам в момента Simple Smile
Успех! Simple Smile

# 118
  • Велико Търново
danaeka благодаря за инфото, другата седмица като не съм на работа, ще сляза и аз да я подновя, че после не се знае, кога ще ми остане време.

# 119
  • shumen
Виолетка,благодаря за инфото.Ние като не ползваме чаша,а шише дали ще може.Лигавници искат ли и какви,че една мама от Шумен ми каза,че там им искали някакви гумирани и от двете страни.За памперсите сега на лято ще се мъча да го откажа,но не се знае дали ще успея.
Виолетка,Вие в Чолаковци ли живеете?
Скру,няма защо.Нали сме за това тука да си помагаме и да се питаме.

Общи условия

Активация на акаунт