*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 264
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Певицата Мирела е ок, ама като знам преди каква смотана дискотека беше там и сега гледам снимките като пиано- бар- грам не ме вдъхновява. Мъчи се жената, но не успява в нишата.
Максимус пак работи- наблягат на вина, уиски, алкохол, общо взето. И там има караоке.

# 91
  • Велико Търново
Юле, не знам нови ли са или стари, преди банкетите с години не бях ходила сигурно. Момчето се казва Венцислав Кътов, за жената съм забравила.

# 92
Портокалче, не съм чувала за столчета/шезлонги под наем, но съвсем скоро на ул. Габровски отвори нов оказион, мисля "Таласъми" се казваше, може да пробваш там  Peace
Мерси, и там ще мина Grinning.
За масажист ще питам в поликлиника, може пак да намеря някой. Малката ми се роди много бързо и първите месеци беше много напрегната. Сега е по добре, но аз мисля профилактичен масаж ще и дойде от полза.

# 93
  • Велико Търново
Портокалче, не съм чувала за столчета/шезлонги под наем, но съвсем скоро на ул. Габровски отвори нов оказион, мисля "Таласъми" се казваше, може да пробваш там  Peace
Мерси, и там ще мина Grinning.
За масажист ще питам в поликлиника, може пак да намеря някой. Малката ми се роди много бързо и първите месеци беше много напрегната. Сега е по добре, но аз мисля профилактичен масаж ще и дойде от полза.

Една позната водеше детенцето си в бившата детска градина до МОЛ-а. Там имало някакъв детски център в момента до колкото си спомням.

# 94
Привет!
Някой знае ли от къде мога да НАЕМА 6м СТЪЛБА?Или ако някой има такава може ли да ми я предостави срещу заплащане.Работата е за час-два и не ни се "затварят" пари за нова стълба.Ще чакам предложения,може и на лични.

# 95
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Може ли да ме насочите от къде в града може да се купи най-обикновен домофон /апартаментен/ - нещо такова:

# 96
  • shumen
Здравейте!
И аз се записвам тука.
И аз харесвам Чифлика 2 за купони,а в Чолаковци е най-добре в Старото.

# 97
Здравейте! За първи път се включвам, надявам се, ще ме приемете в групата Simple Smile. Относно кварталите от 3 години живея на Картала. В началото не го харесвах заради баирите, но сега не си го заменям за друг квартал. Има паркове, детски площадки, а и горичката е голямо преимущество. Бързо се стига до центъра, отнема ми около 10- 12 минути Simple Smile

# 98
Къде продават калъфчета за таблети с клавиатура? На прилични цени горе долу  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 99
Къде продават калъфчета за таблети с клавиатура? На прилични цени горе долу  Rolling Eyes
Скрит текст:
На Пишмана. По пътеката почти срещу ЦБА, има магазин за дрехи и до него за телефони. Цена незнам, но модела съм го виждала там Simple Smile

# 100
  • shumen
Добър вечер!
Аз искам да питам дали някоя от Вас е вадила за тази година карта на дете до 7 год.за автобуса и трябва ли снимка пак,че ако да незнам как ще го удържа моето дете.Особено сега като вече ходи сам няма удържане за нищо.

# 101
Всички дават съвети за разни квартали по въпроса с купуването на апартамент, но да се включа и аз.
Аз живея на ул. "Габровски" от години съм ползвала градски транспорт 2-3 пъти, и то само когато е трябвало да придвижа децата по-бързо до някъде. Като цяло районът хем не е супер център, хем е достатъчно близо до всичко. Същото важи и за бул. "България" и околните му улички, и за зоната около стадиона.
Не знам обаче как се движат цените.

А по въпроса на danaeka за картата за градски транспорт, снимка, доколкото знам не е нужна. Само акта за раждане. И аз трябва да направя карти на моите. Издавали ги в автогара Юг.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 11:35 от Chocolina

# 102
  • shumen
Чоколина,благодаря.Аз май другата седмица ще ходя да вадя на моя и ще пробвам без снимка.Добре,че каза,че бях забравила за акта за раждане,че искат.Миналата година е вадих пак по това време и ми искаха снимка.

# 103
Да, да - в началото са искали и снимка, но после го отменили това изискване.
На мен това ми го каза една кондукторка. Аз нали се возя на автобус по един- два пъти в годината и последния път като се возих, тогава разбрах за тези карти. Кондукторката ме накара да платя за билет за бебето и ми обясни, че картите са безплатни и е нужен само актът за раждане.

# 104
  • shumen
Благодаря.И аз имам познати,който казаха,че са вадили без снимка и ще пробвам така.Утре ще ходя с малчо из града,ако времето позволи,но до там няма да стигна сигурно.Това ще го свърша друг ден,когато съм без него,че много мразя да минавам през подлеза на автогарата и още повече с него.

Общи условия

Активация на акаунт