*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 257
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
opelcorsa ,скоро не смятаме да се връщаме в Бг ,но човек в нищо не може да е сигурен .Така че трябва да се даде под наем .Не съм си и помисляла наемът да ми върне инвестицията ,но ще е някакъв вид приход-все едно да вложа парите в банка ,от такава гл. точка разсъждавам .Имаме близки ,които ще ходят на огледи след като одобрим предложения по снимки .Ако се наложи ,ще им направим и пълномощно за покупката .
моарейн ,аз също имам такива впечатления за Бузлуджа ,но от години не съм стъпвала там и предположих ,че са го озеленили ,облагородили ,не знам...А и живеейки в момента в Германия ,толкова свикнах да има зеленина и чистота навсякъде ,че ми се струва съвсем естествено да е така и в Бг  Simple Smile .А къде се намира Качица ?
От вчера гледам оферти(в интернет),свързах се и с 2-3 фирми .Не е обнадеждаващо положението  Confused .Например-нормално ли ви се струва за 48кв.м в Бузлуджа ,последен ет. ,с изложение север ,да се иска 29 900евро  ooooh! .
Извинявайте ,дано не ви досаждам  Embarassed  Simple Smile !

Качица е спирка точно на края на Пишмана. Автобусите за центъра и за Чолаковци минават от там.

# 76

I edin vypros ot men. Malko glupavichyk... vijdali li ste nqkyde da se prodavat plitka na lastik kato diademka? Blagodarq i oshte vednyj se izvinqvam, no tuk nqma kirilica. Blush

По-рано имаше в това магазинче на главната вива аксесърис, ама нали вече го няма...та от тази гледка точка провери някъде, където продават такива аксесоари, фибички, ластичета, обеци. Най-вероятно там ще има   bouquet

# 77
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

I edin vypros ot men. Malko glupavichyk... vijdali li ste nqkyde da se prodavat plitka na lastik kato diademka? Blagodarq i oshte vednyj se izvinqvam, no tuk nqma kirilica. Blush

По-рано имаше в това магазинче на главната вива аксесърис, ама нали вече го няма...та от тази гледка точка провери някъде, където продават такива аксесоари, фибички, ластичета, обеци. Най-вероятно там ще има   bouquet

Не знаех, че този магазин в Търново вече не съществува  Rolling Eyes. Имаха обаче интернет-магазин- там може да има такива плитки.
Иначе - някой от китайските сайтове с безплатна доставка - по 2-3 $/бройката.

# 78
Така ми каза моя приятелка, не съм видяла с очите си. Дано да ви подвеждам и аз  Rolling Eyes Ще хвърля един поглед следващия път като минавам от там, но си мисля, че скоро видях празно пространство  newsm78

# 79
  • В.Търново
Не знам дали е удачно като предложение (все пак се има предвид за даване под наем, поне първоначално), но аз харесвам Картала (където и живеем), също и Колю Фичето е много хубав квартал, Пишмана и Зоната не ги харесвам (сиво ми е и доста мръсно, ще ме извините) и примерно не бих наела апартамент там. За Картала: има транспорт към и от центъра през 15 мин., имаме хубав боров парк и въздухът е по-чист от този на центъра. Аз лично и на центъра не бих живяла, но хора всякакви.  Peace Има значение и типа строителство (тухла или панел), аз в панел не бих живяла, както и не бих купила. Ние лично си купихме апартамент ново строителство, тухла, обаче старото строителство са по-добри ми се струва. В Колю Фичето има само тухлени блокове, хубави апартаменти... въпрос на преценка.  Peace
Абсолютно на същото мнение!  newsm10

Не мога да се съглася, че Качица е на края на Пишмана.Точно обратното.

# 80
Не знам дали е удачно като предложение (все пак се има предвид за даване под наем, поне първоначално), но аз харесвам Картала (където и живеем), също и Колю Фичето е много хубав квартал, Пишмана и Зоната не ги харесвам (сиво ми е и доста мръсно, ще ме извините) и примерно не бих наела апартамент там. За Картала: има транспорт към и от центъра през 15 мин., имаме хубав боров парк и въздухът е по-чист от този на центъра. Аз лично и на центъра не бих живяла, но хора всякакви.  Peace Има значение и типа строителство (тухла или панел), аз в панел не бих живяла, както и не бих купила. Ние лично си купихме апартамент ново строителство, тухла, обаче старото строителство са по-добри ми се струва. В Колю Фичето има само тухлени блокове, хубави апартаменти... въпрос на преценка.  Peace
Абсолютно на същото мнение!  newsm10

Не мога да се съглася, че Качица е на края на Пишмана.Точно обратното.

e zavisi ot kude go gledash Grinning

Momicheta, znam za kitaiskite saitove, no ne mi se chaka 1 mesec... Blagodarq za otgovorite. Shte potyrsq utre. Sorry za latinicata....  Confused

# 81
Здравейте!
Някой правил ли е скоро сватба в Тъново? Моля споделете колко ви струваше, къде и кой помага за организацията.

# 82
Честита нова година на всички!Здрави и щастливи!
За апартаментите в града мога да дам мнение за агенция "Виктория"-помогнаха  на майка ми при закупуването на жилище.Офисът им е на центъра,до ОББ,във входа на ъгъла.Относно кварталите и аз бих ги предпочела пред центъра-Кольо Фичето и Бузлуджа са тези,в които ми се струва че цените и на жилищата, а и на наемите са сравнително високи (съпоставимо с центъра).Пишмана се опитват да го облагородят и не е като преди 15-20год. ,но за жалост хорската простотия няма граници-чупят се новозасадени дръвчета,драскат се и се унижощават детските площадки.
Успех в търсенето на жилище и дано скоро се похвалите с добра сделка!

# 83
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
Цитат
Абсолютно на същото мнение!
Аз същои подкрепям с 2 ръце горното мнение.Бих добавила и Акация като чудесно място за живеене , близо до центъра , предимно тухлени кооперации ...

# 84
  • Велико Търново
Еййй, човек като си изключи известията по невнимание, колко страници изпуска  Laughing Свърши ваканцията вече, от утре градина, танци и т.н...

# 85
Здравейте търновските мами!
След една седмица си идвам в Търново със децата (за месец и половина). Има ли откъде да си вземем под наем детско столче, шезлонг примерно.
И още един въпрос.
Може ли да посъветвате детски масажист в Търново?
Благодаря ви много.  bouquet

# 86
  • Велико Търново
Портокалче, не съм чувала за столчета/шезлонги под наем, но съвсем скоро на ул. Габровски отвори нов оказион, мисля "Таласъми" се казваше, може да пробваш там  Peace

# 87
  • Велико Търново
Някой да пропоръчва купонджийско заведение с певица, но да не е мръсна чалга?

# 88
  • Велико Търново
Юле, по моите впечатления музиката зависи от посетителите в заведението... В "Чифлика2" са много кадърни певците, бях на 2 банкета там и особено докато пее момчето е супер музиката.

# 89
  • Велико Търново
Наде, старите ли са или са нови?

А някой може ли сподели впечатления от това заведение: http://www.dnesbg.com/kultura/vav-veliko-tarnovo-otnovo-ima-alte … na-tchalgata.html

Общи условия

Активация на акаунт