*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 701
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Моля ви, препоръчайте ми някой добър гримьо, фризьор, маникюрист. Абитуриентка съм и трябва да запазвам часове вече.

Nai-dobriq e Stelio ama shte te odere... ako imash pari za davane Simple Smile

# 136
Те парите са едно на ръка, ама миналата година той прави братовчедка ми и косата и много бързо падна, затова търся и други варианти.

# 137
  • В.Търново
Преведоха вече детските, нали трябваше от тази година за две деца да са 85лв, защо все още са 70лв?Някой знае ли нещо?

Чак пък да е най-добър Стельо.....има и други, на които може да се каже най-добри.Аз не се ангажирам да дам съвет при кой, защото моя бал беше преди много години и ми прави прическата Иван на Цветарска, но тогава цените му бяха нормални.За мен също е много добър, но взема много скъпо.
Аз мисля, че тия ходения по фризьори, маникюристки, козметици , заради баловете е една прищявка и мода, глезотия.Може да се отиде и при не толкова известен фризьор и пак да те направи като "принцеса".

# 138
Преведоха вече детските, нали трябваше от тази година за две деца да са 85лв, защо все още са 70лв?Някой знае ли нещо?

Януари превеждат детските за декември. Увеличените ще получим през февруари.

# 139
  • Beyond the stars
Те парите са едно на ръка, ама миналата година той прави братовчедка ми и косата и много бързо падна, затова търся и други варианти.

Да препоръчам моята фризьорка  Laughing Не съм си правила официална прическа при нея, но съм много доволна като цяло Peace
Скрит текст:
https://www.facebook.com/#!/pages/Ellia-Beauty-Studio/318084268227684

Според мен който и да избереш е хубаво да отидеш преди това при него за нещо обикновено - връхчета, сешоар.. да видиш как работи и дали на теб ти допада  Wink

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 08:47 от Вълшебство

# 140
  • В.Търново

Добре де, те не се ли вземат месец за месец.Защото аз подадох края на юни месец документи и вече юли месец взех първите детски за същия юли месец.  newsm78

# 141

Добре де, те не се ли вземат месец за месец.Защото аз подадох края на юни месец документи и вече юли месец взех първите детски за същия юли месец.  newsm78

Е няма как да се вземат месец за месец. След 15-то число се превеждат за предишния месец. Ти като подадеш юни, вземаш за него през юли, няма значение дали в началото или в края си подала документи.

Ето какво намерих:  Месечните помощи за деца до завършване на средно образование, но не повече 20-годишна възраст се отпускат от началото на месеца, през който е подадена молба-декларацията с необходимите документи.

# 142
Много зависи и от косъма на косата, нали знаеш?
Аз имах една съученичка, която си прави грима и косата там и не мръднаха цяла нощ.

# 143
Здравейте,сигурно е обсъждано,но не намирам темата.Може ли да ми насочите към мамолог,тук в търново?Чух,че в кабинета на Йорданов,идвал някакъв от Плевен.Ходили ли сте там?Или някъде другаде?

# 144
Вълшебство, не мога да отворя линка, проблем ли ще е да го пуснеш пак?
Hunny_bunny, знам, че зависи от косата и това ме притеснява - имам дълга, тежка коса с дебел косъм.

# 145
  • Велико Търново
Здравейте момичета Simple Smile

Знаете ли някъде в Търново да мога да купя костюм за Пипи Дългото чорапче? Ако не намеря, ще поръчам от някой сайт, ама реших да ви попитам първо. И отделно перука за Пипи, виждат ми се скъпи, тези на които попаднах из нета.

# 146
  • Beyond the stars
Hunny_bunny, знам, че зависи от косата и това ме притеснява - имам дълга, тежка коса с дебел косъм.

Салончето е в Триъгълника Wink

# 147
  • в здрача
Знаете ли някъде в Търново да мога да купя костюм за Пипи Дългото чорапче? Ако не намеря, ще поръчам от някой сайт, ама реших да ви попитам първо. И отделно перука за Пипи, виждат ми се скъпи, тези на които попаднах из нета.
Какъв точно костюм и за колко голямо детенце? Миналата година каката игра Пипи в 3 представления, перуката беше на преподавателката, а костюма го сглобихме в къщи - едно дънково гащеризонче /лятно/ и съответните чорапи.

# 148

Салончето е в Триъгълника Wink
Благодаря ти. Simple Smile

# 149
Момичета от 4 февруари започваме Зумба за майки и деца. Вече може да не се чудите на кого да оставите мъника, докато вие тренирате и се забавлявате. Такса плаща само майката Simple Smile Повече информация тук

Общи условия

Активация на акаунт