*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 731
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Щом косата ти е тежка, съобрази прическата.
Моята не е тежка и не мога да ти дам съвет, но се разваля супер бързо по принцип. На бала не ми мръдна, защото казах на фризьорката да ми "излее" целия лак...  Mr. Green

Момичета, някой от вас да има британска късокосместа котка?

# 151
Hunny_bunny, там е работата, че аз искам хем така, хем иначе. Да няма много лак и едновременно с това да издържи много. Grinning Искам всичко, искам всичко, както се казваше в една реклама.  Mr. Green

# 152
  • Велико Търново
Пипи Дългото чорапче ще е моята Пипи. т.е. кльощава 5 годишна мацка Simple Smile Костюм видях в един сайт за 25лв., но перуката отделно е 20лв...

# 153
Hunny_bunny, там е работата, че аз искам хем така, хем иначе. Да няма много лак и едновременно с това да издържи много. Grinning Искам всичко, искам всичко, както се казваше в една реклама.  Mr. Green

Ах, много трудно  Mr. Green

# 154
  • в здрача
Пипи Дългото чорапче ще е моята Пипи. т.е. кльощава 5 годишна мацка Simple Smile Костюм видях в един сайт за 25лв., но перуката отделно е 20лв...
Костюмчето ни няма да ти свърши работа, но може да сглобиш нещо от подръчни материали, т.е. от ежедневни дрехи къси гащи, боди или тениска и риза /или тънко дънково якенце/ леко в мъжки вариант. Чорапи дълги знам къде се продават и така остава само за перуката. Ако е за представление може организаторите да имат налична, а ако е с дълга коса в краен случай може и без перука. Луничките се рисуват с молив за очи /за едното представление забравихме в суматохата да ги нарисуваме, но те така или иначе не се забелязваха дори от първия ред/. 
Иначе ако е дълга коса и ще слагате перука се научи да правиш кок и се зареди с мрежичка за кок, фуркети и фиби за закрепване на перуката, с повече ако ще прави циганско колело, че пада. Ако долната част на перуката е тип мрежа идеална работа вършат фуркетите за закрепване + 10 -на фиби. 

# 155
Еййй аз съм изтървала половината тема...
За прически не мога да помогна,защото последно си правих на бала преди 8 години Simple Smile

# 156
  • Велико Търново
Някой да знае къде в Търново мога да намеря продукти на Töpfer?

# 157
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

През търсачката на сайта им, за намиране на магазин, за Велико Търново излиза това:
Алиса КИДС ЕООД
ул. Магистрална № 147
5000 Велико Търново

# 158
  • Велико Търново
pepi благодаря, това го гледах, ама магазина отдавна не работи Simple Smile Затова питам, дали някой е виждал някъде. Оглеждам се и по аптеките, но все още неуспешно.

# 159
  • В.Търново
Провери ли в аптека Салвия срещу съда?Там са доста заредени.

# 160
  • Велико Търново
Провери ли в аптека Салвия срещу съда?Там са доста заредени.

Там не съм, казаха ми за ДМ, че ги имало продуктите, ще проверя тези дни, благодаря.

# 161
  • shumen
Скру,мисля,че в Салвия съм ги виждала.Аз обаче мисля,че е по добре да залозиш на нещо по евтино,че ако не ги понася бебето да не даваш много излишни пари.

# 162
В магазин щастливото бебе на Триъгълника съм купувала доста неща техни

# 163
Здравейте!Искам да попитам само едно родилно отделение ли има за целия град?Иако имате отзиви някакви също ще съм благодарна  bouquet

# 164
Здравейте!Искам да попитам само едно родилно отделение ли има за целия град?Иако имате отзиви някакви също ще съм благодарна  bouquet

Едно е и хич не е за препоръчване.

Общи условия

Активация на акаунт