*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 738
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Искам да попитам само едно родилно отделение ли има за целия град?Иако имате отзиви някакви също ще съм благодарна  bouquet

Само едно е, в Горна също има.
Мнение, хм, всеки различно ще каже. Аз бях доволна.

# 166
  • в здрача
Здравейте!Искам да попитам само едно родилно отделение ли има за целия град?Иако имате отзиви някакви също ще съм благодарна  bouquet

Така е, само едно е, в Горна също има, някои се разхождат и до Плевен /4 жени лично познавам, които отидоха там с избор на доктор и на 4-те се наложи да си доплатят за секцио, че им се наложило/.
Аз също съм доволна от нашето родилно, като дори мога да кажа, че за 5 години /разлика от двете ми раждания/ определено имаше промяна и то към по-добро /и като отношение, и като обстановка/. А и двете ми раждания са водени от двамата най-оплювани във форума доктора.   

# 167
Kaката я родих тук - едвам оцелях, та не съм доволна.  Mr. Green
Малкото - в Плевен, в частна клиника, при най-добрия (за мен) доцент. Летях, летях, толкова добре се чувствах, всичко мина перфектно, прекрасни спомени от едно прекрасно раждане.  Peace

# 168
  • Велико Търново
В магазин щастливото бебе на Триъгълника съм купувала доста неща техни

Техни неща от храните или от козметиката. Тази седмица ходих, но не видях тяхна козметика  newsm78

Първия път раждах тук, доволна съм общо взето, сега пак мисля тук да раждам.

# 169
Здравейте!Искам да попитам само едно родилно отделение ли има за целия град?Иако имате отзиви някакви също ще съм благодарна  bouquet

Едно е и хич не е за препоръчване.

Освен ако не си падаш тип камикадзе Flutter

Но да спрем до тук- че ще започне стария спор. Аз ако сега избирам, ще ида в Плевен. Горна съм чувала че е добре и са доволни засега

# 170
Благодаря  bouquet наскоро се преместихме в Трявна и исках да попроуча нещата,но имам мноого време да го мисля  Simple Smile

# 171
Да, родилното не е най-модерното и много от докторите не са най-любезните, но пък аз също съм с хубави спомени като цяло . Щом всичко е минало наред, какво толкова има да се вторачвам в разни дреболии? Стаите и банята са със сравнително добри условия, бебето стои при теб денонощно.

А и аз, честно казано, никога не бих предприела пътуване до друг град за да родя. Вярно, че при всяка жена раждането е различно, но при мен лично разкритието стана пълно толкова бързо, че не бих рискувала.

# 172
Да, родилното не е най-модерното и много от докторите не са най-любезните, но пък аз също съм с хубави спомени като цяло . Щом всичко е минало наред, какво толкова има да се вторачвам в разни дреболии? Стаите и банята са със сравнително добри условия, бебето стои при теб денонощно.

А и аз, честно казано, никога не бих предприела пътуване до друг град за да родя. Вярно, че при всяка жена раждането е различно, но при мен лично разкритието стана пълно толкова бързо, че не бих рискувала.
Ами аз няма да имам избор защото в Трявна няма родилно Cry  но бебето тепърва го правим,така че има време даго измисля Simple Smile

# 173

За мен обстановката не е толкова важна, въпреки че и това не е за пренебрегване. Но съм получавала такова "мило" отношение от лекарите в отделението, че НЕ мерси. По-добре да родя вкъщи, колкото и да е крайно.
Разбира се, че ще има и доволни. Просто това си е моето мнение.
Бих ти препоръчала да разпиташ за родилното в Севлиево. Хвалят ги като цяло. Мисля, че има някаква частна клиника, която работи със Здравна каса и има доста доволни момичета

# 174

Аз се разходих до Плевен и за двете ми раждания. Бях секцио, в държавното АГ, не съм платила и стотинка. Peace Излъгах, втория път платих за ВИП стая, което беше леко тъпо от моя страна, защото единственото ВИП на стаята беше, че съм сама  Wink

# 175
  • Велико Търново
И аз като Дита се разходих до Плевен,но и двата пъти си платих,защото бях ангажирала и неонатолог.Раждала съм секцио.Ако не дай Боже ми се наложи пак там ще отида.

# 176
И аз като Дита се разходих до Плевен,но и двата пъти си платих,защото бях ангажирала и неонатолог.Раждала съм секцио.Ако не дай Боже ми се наложи пак там ще отида.

Абсолютно!

# 177
Сисе, от любопитство - кой неонатолог беше ангажирала?

# 178
  • Велико Търново
Анджелина Генчева

# 179
  • Велико Търново
Моля за информация, някой ако е запознат, че не можах да намеря в интернет. Очната клиника Униклиник работи ли по ЗК и има ли някакъв телефон на регистратура или нещо от сорта?

Общи условия

Активация на акаунт