*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 393
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Препоръчайте ми зъболекар за изграждане на коронка, който работи на сносни цени.

# 211
Абе има мошеници, ама те вардят чужденци.
Другите са легални и са длъжни да следят апарата. Проверявайте с каква сума тръгва апарата и го поглеждайте от време на време дали върви ритмично. Ако нещо не е наред, искайте касова бележка и се оплачете във фирмата. Много хора не им се занимава, но това е правилния начин, за да се вземат мерки.

# 212
  • Beyond the stars
Препоръчайте ми зъболекар за изграждане на коронка, който работи на сносни цени.

Доволна съм от Ценка Симеонова, кабинетът е срещу Михаелата  Peace Ако искаш телефон пиши на лични ..

Hunny_bunny относно такситата би ли дала пример, защото аз наистина не съм чувала за подобни случаи във Вт  newsm78

# 213

Доволна съм от Ценка Симеонова, кабинетът е срещу Михаелата  Peace Ако искаш телефон пиши на лични ..

Hunny_bunny относно такситата би ли дала пример, защото аз наистина не съм чувала за подобни случаи във Вт  newsm78

Ами аз работя с чужденци и има незаконни таксита, колкото щеш. Много често се познават по стикерите. Ако не са от познатите - Интер, Алекс, Сити, Евро и още няколко, които имаме - не се качвайте. Не работят със същите тарифи или са с не верни апарати, отчитащи повече.
Фирмите в града работят на една и съща тарифа. Винаги гледайте стикерите, апарата и касовата бележка. Имайте предвид, че апаратите се поддържат и при някаква разлика се настройват. Така че това е начин за измама, ако някой не минава подобни прегледи. Визирам тези "единични" таксита, а не тези във фирми. Там има кой да следи за легалността Simple Smile
Все пак, ако имате проблем, дори във фирма - бележката и при управителя. Това е единствения начин, да се спират хора, целящи измама. Wink

# 214

И от мен един положителен пост за д-р Симеонова

# 215
някой ходил ли е при д-р Светлана Павлова - хомеопат е , но до сега не съм попадала на нея Simple Smile

# 216
някой ходил ли е при д-р Светлана Павлова - хомеопат е , но до сега не съм попадала на нея Simple Smile

тя ми е личен лекар, но както се записах при нея съм ходила 1 път.
Предложи ми лечение тогава, защото страдах много от ангини.
Не мога да кажа колко добра е като специалист, но е мила жена. Peace

# 217
Тя е личен лекар на семейството ми от години. Препоръчвам я.

# 218
Съпругът ми сега ходи при д-р Войчев-син. Коронката ще му струва 180лв. Не знам това сносна цена ли е, но има и по-евтин вариант. Съпругът ми и стоматологът така са решили-тази коронка да изберат. Ако има лекуване на канали и т.н., цените отиват нагоре-почти двойно Peace

# 219
  • В.Търново
Може ли да ми дадете мобилния номер на д-р Кьолиева?Не мога да го намеря, знам че го имах, но сега като ми трябва го няма.Утре дали знаете с какво работно време е?
Свързах се с нея.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 21:26 от rosinau.

# 220
Някой знае ли къде се премести НОИ Велико Търново? Май- площад център 2 им е адреса, което какво ще рече по-точно? newsm78

# 221
Намира се в 5-ти корпус.

# 222
  • shumen
Ной в Търново е отстрани на 5 корпус мисля,че беше.

# 223
НОИ е в сградата на НАП (данъчното) на 5-тия етаж.

# 224
  • Велико Търново
НОИ си е там, където беше и преди, в сградата на НАП, за по-удобно се влиза от друг вход, който е отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт