*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 392
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Някой знае ли къде се премести НОИ Велико Търново? Май- площад център 2 им е адреса, което какво ще рече по-точно? newsm78

Сградата, където са НАП, Областна администрация, Социално подпомагане и др. За НОИ се влиза от централния вход, качваш се на 5-я етаж. С/у асансьора са приемните, в ляво коридора също е НОИ. В дясно вече е НАП.

# 226
Здравейте  Hug

Влизам с въпрос от приятелка Simple Smile
Препоръчайте ми добра шивачка, като условието е да шие палта.
И къде в Търново има магазини за платове?

Благодаря   bouquet

# 227
Благодаря ви момичета ! Hug

# 228
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, моля да ми препоръчате жена/момиче от ВТ, което прави диадеми за госпожици! Иска ми се да има сайт или фейсбук страница, където мога да разгледам, понеже няма да имам възможност да видя на живо произведенията и ще трябва да избирам само по снимка.

Имате ли идея Саша /Sasha - Handmades/ дали все още твори? В страничката й във Фейсбук няма движение много отдавна  newsm78.

# 229
Мили момичета,
Мястото за малката ми сватба вече е ясно и капарирано - Извора2,  Арбанаси. Вече правя поканите и скоро ще ги поднесем на близките. Имам уговорка за прическа, грим, DJ, сладкарница - всички препоръчани от познати.
Много ми е трудно, обаче с избора на фото и видео.
Някоя от вас дали може да препоръча фотограф или видеооператор от Велико Търново, предлагащ качество на добра цена?

# 230
Момичета, моля да ми препоръчате жена/момиче от ВТ, което прави диадеми за госпожици! Иска ми се да има сайт или фейсбук страница, където мога да разгледам, понеже няма да имам възможност да видя на живо произведенията и ще трябва да избирам само по снимка.

Имате ли идея Саша /Sasha - Handmades/ дали все още твори? В страничката й във Фейсбук няма движение много отдавна  newsm78.

https://www.facebook.com/KucencaIPriateliHandmade?fref=ts

Това е Галя-сигурно си виждала нейни диадеми на малки госпожици в града, много са разпознаваеми Peace

# 231
  • Beyond the stars
Мили момичета,
Мястото за малката ми сватба вече е ясно и капарирано - Извора2,  Арбанаси. Вече правя поканите и скоро ще ги поднесем на близките. Имам уговорка за прическа, грим, DJ, сладкарница - всички препоръчани от познати.
Някоя от вас дали може да препоръча фотограф или видеооператор от Велико Търново, предлагащ качество на добра цена?

Не знам какво се разбира под добра цена  Laughing
Ето няколко търновски, които аз харесвам .. Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 232
Пейо е в Германия доколкото знам  Peace Иначе и аз щях него да препоръчам Mr. Green

# 233
Цитат
author=Вълшебство link=topic=755437.msg27410698#msg27410698 date=1391865291

Благодаря, ще ги прегледам.
Под добра цена имам предвид да се вместим в 800-1000 лв за двете услуги.
Ти имаш ли лични впечатления за някой от тях?

# 234
  • Beyond the stars
Цитат
author=Вълшебство link=topic=755437.msg27410698#msg27410698 date=1391865291

Благодаря, ще ги прегледам.
Под добра цена имам предвид да се вместим в 800-1000 лв за двете услуги.
Ти имаш ли лични впечатления за някой от тях?

Лични впечатления често казано нямам, но следя творчеството им  Laughing
Иначе и
Скрит текст:
който предполагам,че като цена ще е най-добре  Wink Разгледай , свържи се с тях и виж с кой ще си допаднете най-много като цена и начин на работа  Wink
Жалко че, Пейо е в Германия .. много красоти твори  Peace

# 235
  • shumen
Според мен Калушков ще ти свърши работа,но все пак се обади и питай като цени,че малко скъпичко взема.За една фотосесия детска му е 70 лева с отстъпка,а за сватба незнам.Иначе е много добър и прави страхотни снимки.

# 236
  • В.Търново

Мога да ти препоръчам тази дама, занимава се с фотография, може да й разгледаш нейни фотоси във Фейсбука и ако искаш се свържи с нея.

https://www.facebook.com/mariyana.lozanova?fref=ts

# 237
  • Велико Търново
Мацки, ще Ви питам за сериозен майстор или фирма за ремонт на покрив и/или улуци. Моля, ако сте ползвали услугите на такъв и сте останали доволни, да ми споделите, ще бъда много благодарна!

# 238
Zdr iskam da popitam dali nqkoi moje da mi kaje nqkakvi otzivi za 4astnata zanimalnq mecho pyh

Записвам се с въпрос (помня, че скоро беше коментирано, обаче...  Embarassed)

Препоръчайте къде да пробия ушите на малките  Hug
И може би тъп въпрос: първите обички (тези от медицинско злато) аз ли си ги купувам от някъде или влизат в цената при поставянето?

Благодаря   bouquet
[/quote]

Беше отдавна, но помня, че се плащаха 5 лв. или нещо такова... Не бяха скъпи. При тях се купуват. Мисля, че все още дупчат ушички над енергото на пазара. Нагоре по стълбите, където е. Поправете ме, ако греша. Беше отдавна.
[/quote]

# 239
  • Велико Търново
За пробиване на ушички май има доста варианти, на Преслава ги пробихме в златарското ателие в ГУМ, но съм забравила цената каква беше.

Аз продължавам със сглобяването на костюма за Пипи Дългото чорапче. Засега имаме сукманче и единия чорап Simple Smile Имате ли идея от къде мога да намеря жартиерчета? В Продавалника има само в раздела за женско бельо.

Общи условия

Активация на акаунт