*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 392
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Насочете ме, ако знаете към магазин за домашни потреби. Трябват ми две кутии за сандвичи детски и една за храна пак детска. Не искат калпазанките да ходят с каквато и да е кутия на училище и подготвителна група! Simple Smile

# 241
  • Beyond the stars
Jysk, магазинчетата по левче, китайският мол ..  Wink

# 242
  • велико търново
Момичета къде мога да купя парти украса за детски рожден ден?Търся гирлянди ,балони /качествени /,фойерверки ,конфети .Навсякъде по левче тата има ;чашки ,салфетки,шапки  свещички цифра.,а ми е поръчано свещичка цвете като се запали да свири и се разтваря цветето /розов цвят/.
И да не е само въпроси днес посетих един нов магазин за детски дрехи /втора употреба /.До детска градина ,,Слънчев дом,, улицата над магазин Пени до магазина за био храни.Казва се кидс молл. Влязох случайно след като разгледах уж ,,намалените ,,подови настилки в големият магазин отсреща.  bouquet Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 243
  • Велико Търново
Ние имаме няколко кутии за храна, но най-удобната я взехме от СБА търговски парк. Затварянето и отварянето е много лесно дори за малко дете и вече 3 месеца е здрава.

# 244
Ние имаме няколко кутии за храна, но най-удобната я взехме от СБА търговски парк. Затварянето и отварянето е много лесно дори за малко дете и вече 3 месеца е здрава.
СБА, което е на пазара или под Техномаркет, до Практикер? Simple Smile

# 245
  • Велико Търново
И да не е само въпроси днес посетих един нов магазин за детски дрехи /втора употреба /.До детска градина ,,Слънчев дом,, улицата над магазин Пени до магазина за био храни.Казва се кидс молл.

И с какво впечатление остана? Иначе за парти аксесоари, виждала съм много в книжарницата склад на Пишмана, уличката над Лидл, но не знам дали има всичко, което те интересува.

# 246
  • Велико Търново
До Практикер, сбутани бяха на редовете с домашни потреби в края на магазина.

# 247
  • велико търново
Беше заредени с много стока повечето за по малки 1-2год. деца.Имаше якета зимни гащери зони блузки и долнища много .Нямаше поли и рокли за дъщеря ми 6г. казаха ми ,че до два дни очакват нова стока. Цените са на брой 4,5 ,6,7,8лв.  ,а не на килограм.

# 248
До Практикер, сбутани бяха на редовете с домашни потреби в края на магазина.
Благодаря, ще проверя, да видим и ние дали ще си харесаме нещо! Simple Smile

# 249
  • Велико Търново
YSMIV4ICA благодаря, и мен ме интересуват главно рокли.

# 250
Рокли и полички по 5-6 лв. съм виждала в детски оказион "Таласъми ООД", който се намира точно в уличката над ЦДГ "Соня", излизаща на Габровски. Има не само за малки госпожици. Аз съм купувала една ризка на Лили от там, на Юлия опитах да купя палтенце, но тя не го хареса-боцкало и Mr. Green Жената, на която е магазинчето каза, че като получи стоката, пере и глади дрешките. Не съм виждала скъсани дрешки и такива с петна. Знам, че тази седмица прави зареждане  Peace

Ето тук има снимки на дрехите
https://www.facebook.com/kidshappiness?fref=ts

# 251
Къде точно се намира офисът на ТИП ТОП куриер, намирам в нета ул. Любен Каравелов 75 и гледам на картата, ама нещо не се ориентирам. Кажете нещо известно наблизо  Rolling Eyes

# 252
  • Велико Търново
Къде точно се намира офисът на ТИП ТОП куриер, намирам в нета ул. Любен Каравелов 75 и гледам на картата, ама нещо не се ориентирам. Кажете нещо известно наблизо  Rolling Eyes

Улицата от Пето Авеню нагоре към стадиона. Офиса се пада отлявата страна(срещу входа за Пето Авеню), една врата, мисля имаше табела.

# 253
Мили момичета,
някоя от вас знае ли нещо за сладкарница Венера е Първомайци?
Ползвали ли сте услугите им?

# 254

Общи условия

Активация на акаунт