*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 54 408
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Търся препоръка за фризьорка, която да направи на булка и кръстница прическите в Трявна, ще се плати и транспорта, разбира се. Сватбата е в събота, след няколко месеца.

# 481
  • shumen
ДХ,на мен не са ми проверявали дали са платени данъците.Иначе другото е така,както си казала.
Преси отиваш в поликлиниката и купуваш купони от там,но важат месец за месец.Например отиваш март,вземаш 20 и до края на месеца трябва да ги използваш.Бурканчета не искат,а всичко е в еднократни кутии.Цената на купон на 3-та група е 2.30,а на 2-ра мисля,че беше 1.80.
За частната кухня на мен самата мацка ми каза,че започват да готвят с АМ и затова махат промо-менюто и е вдигат на 3,90.С какво АМ готвят обаче не съм е питала,че се отказах,че ми идва скъпо.

# 482
Честит празник, Боляри!
[/b]

# 483
Проверяват, Дани! Нашите не бяха платени, вашите са били сигурно ок и затова не са ви казали нищо.
Честит празник! Тръгваме и ние в лудницата. ooooh!

# 484
  • Beyond the stars
Честит празник, болярки   bouquet Усмихнат и вълшебен ден Hug

# 485
  • велико търново
Честит празник -весел ,слънчев ,усмихнат ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 486
  • shumen
Честит празник!Да сте живи и здрави.
ДХ,мисля,че са били и затова може да не са ми казали нищо.Моя засега едно яде,другите не иска,но ще прояде.Ако не иска ще го пробвам на домашно,но 3.90 за частна няма да давам.

# 487
Бяхме доброволци по пускането на фенерите на паметника Асеневци.Невероятно усещане и емоции,много е вълнуващо!Мапинг шоуто беше много въздействащо а,зарята беше страхотна!

# 488
Момичета, днес дали ще има представление на цирка? И от колко часа? Мярнах някъде, че е до 23ти. да не би днес да го събират? newsm78

# 489
Бяхме доброволци по пускането на фенерите на паметника Асеневци.Невероятно усещане и емоции,много е вълнуващо!Мапинг шоуто беше много въздействащо а,зарята беше страхотна!

Супер! Браво на вас! Ние при първият мапинг нищо не успяхме да видим, но летящите фенери и зарята бяха страхотни! При повторението, обаче, се бяхме наредили на първа линия в механата на Интера, пък и хората се бях поразотишли вече! Наистина преживяването е уникално и величествено! При потретването на шоуто вече си тръгнахме, но бих препоръчала на организаторите да обявяват предварително, че ще има такива "бонуси", защото навалицата е задушаваща и е въпрос на време да стане някоя злополука!

А за навалицата по улиците-никога в Търново не съм виждала толкова много хора, особено през нощта! Много ми хареса, аз така съм отраснала-за навалицата по Главната улица на Пловдив, която се шматка насам-натам цял ден дори си има термин, който се използваше преди-'гилам си'  Laughing И все пак организацията на движението тук доказа, че градът не е готов да бъде обявен за каквато и да било столица! Съжалявам, но просто няма как да се побере целият поток от местни, туристи и техните коли ooooh! Точно по този въпрос снощи имахме разправии с полицията, но това е друга тема  Rolling Eyes

Изкарахме си страхотно! Благодарна съм на това, че времето беше хубаво и че Общината беше пуснала музеите безплатно Simple Smile днес ще се опитаме да посетим музеят с фигурите, дано няма толкова народ вече Praynig

# 490
  • shumen
Преси днеска им е риба с домати и няма нищо млечно в нея.Съдържа домати,риба-пангасиус-филе,брашно,моркови,лук,олио,целина и магданоз.В крема и супата обаче има.В крема има прясно мляко,бисквити,захар и нишесте,а супата е пилешка и има пилешко филе,картофи,домати,пипер,лук,морков,краве масло,магданоз,кисело мляко,брашно,ориз и яйце.

# 491
Много ти благодаря отново. За сега захранването с млечни върви доста добре, днес на косултацията направо си взех бележка за липса на алергии. Дано скоро я използваме.
Къде точно трябва да отида за да си подам документи, че пак не разбрах  Embarassed

# 492
Като влезеш в поликлиниката, слизаш надолу по стълбите, в партера. Там се подават. Добре е да го свършиш предиобед, следобеда не съм сигурна дали работят, да не се разкарваш.

# 493
Много благодаря!

Я да питам и още нещо. Утре ще пробивам ушите на малката в един салон точно да пазара. До колкото знам масово водят децата там. Някоя от Вас водила ли е детенцето си? Как минава? Колко струва?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт