*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 338
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the stars
Не само ми се е сторило, ами наистина са били много хората на празника  Laughing

http://www.standartnews.com/biznes-turizum/30_hil_turisti_v_muze … znika-231114.html

# 496
  • shumen
Преси,ДХ ти е казала точно къде се отива.Купони се купуват всеки работен ден от 11 до 12.30,а последните два дни от месеца от 9.30 до 12.30.Следобяд мисля,че не работят.

# 497
  • в здрача
Някой знае ли това къде се намира /пейнтбола гара Трапезица, бивше хале на "Елмот"/:
http://www.borbabg.com/?action=news&news=32973

# 498
Здравейте! Някой да е чувал УНГ доктор да пробива уши?А вие къде пробихте на вашите госпожици? Simple Smile

# 499
  • shumen
Преси,днеска в основното пак няма млечни,но в десерта и супата има.Десерта дори мисля,че винаги е млечен.Основното е пиперки с ориз,десерта е млечен крем от банан,а супата е телешка.

# 500
Здравейте! Някой да е чувал УНГ доктор да пробива уши?А вие къде пробихте на вашите госпожици? Simple Smile

И аз разпитвах ама не намерих и днес ще я водя в един салон до пазара. Масово там пробиват ушите на дечицата. По телефона като се обаждах жената изрично ме пита детето над 6 месеца ли е. Казаха ми, че имало играчки да ги разсейва. По-късно мога да дам по-подробно инфо ако още те интересува

# 501
Здравейте!
Миналата седмица водих голямата ми дъщеря в Салон Енигма срещу входа на училище Емилиян Станев (https://www.facebook.com/enigmacosmetics). Всичко стана за минутка и момичето почти нищо не усети. Ушичките са в перфектна форма. В салона има избор на медицински обеци. Препоръчвам! Simple Smile

# 502
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

На Вяра й ги пробиха в Бюти. Доволна съм.

# 503
  • Велико Търново

На Вяра й ги пробиха в Бюти. Доволна съм.

И на Ани и ги пробиха в Бюти преди месец. Доволна съм също.

# 504
Момичета, има ли някой ходил в Ugly.or с ваучерите? Доволни ли сте?

# 505

И аз разпитвах ама не намерих и днес ще я водя в един салон до пазара. Масово там пробиват ушите на дечицата. По телефона като се обаждах жената изрично ме пита детето над 6 месеца ли е. Казаха ми, че имало играчки да ги разсейва. По-късно мога да дам по-подробно инфо ако още те интересува

Това в Дома за красота ли е? Трябва ли да се взема час?
 Simple Smile

# 506

Това в Дома за красота ли е? Трябва ли да се взема час?
 Simple Smile

Ако е над енергото, аз като бях дете ми пробиваха ушите там  Grinning
Нормално е всички да ходят там, защото е от безкрайно много време там.
После като голяма пак ходих. Мисля, че се плащаше нещо от рода на 5 лв за обичките и 1 лв за дупка. Не съм записвала час.

# 507
Aз също препоръчвам салон"Енигма" Simple Smile

# 508
Лазерна епилация само в Бюти ли има? Някой изпробвал ли е?

# 509
Добър въпрос. И аз се интересувам!

Общи условия

Активация на акаунт