*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 321
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Давам прясна информация за поставянето на обички. Заведох дъщеря ми в Дома за красота ( над енергото на пазара). Много симпатична лелка я омая и всичко приключи за около 5 мин.  Simple Smile Струваше ми 15 лв с обиците.  Peace

# 511
Давам прясна информация за поставянето на обички. Заведох дъщеря ми в Дома за красота ( над енергото на пазара). Много симпатична лелка я омая и всичко приключи за около 5 мин.  Simple Smile Струваше ми 15 лв с обиците.  Peace
За толкова пари и омайвам, и обеци слагам, а и стихче мога да кажа Laughing
На сестра ми на детето сложиха за 5 лв в Гума, в злат. ателие, с все обеци

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:58 от Nil desperandum!

# 512
За лазерна епилация има в салон Енигма и аз сега почнах да си правя ,минах една процедура на 11 април съм на втора,като първата процедура е на половин цена Simple Smile

# 513
Оф обърках се- все не мога да свикна с новата визия на форума Embarassed

# 514
  • Beyond the stars
Оф обърках се- все не мога да свикна с новата визия на форума Embarassed

Има бутон горе в дясно - "използвай старата визия"  Wink

# 515
За лазерна епилация има в салон Енигма и аз сега почнах да си правя ,минах една процедура на 11 април съм на втора,като първата процедура е на половин цена Simple Smile

Лазерна или фото? Доволна ли си? Какви са им цените?

# 516
Олеее извинявай заблудила съм се фотоепилация ми правят,а за цените мен ме устройват-нормални са Simple Smile

# 517
  • В.Търново

Лазерна или фото? Доволна ли си? Какви са им цените?
Би ли споделила цени.

Аз преди година си правех в продължение на 1 година фото епилация, няма на 100% изчистване.След няколко месеца започнаха да поникват на ново на някои места косъмчета и това означаваше до безкрайност да посещават фото епилацията и се отказах накрая.

# 518
Ами то и аз фотоепилация си праявя ,без да искам съм се объркала като съм написала лазерна Simple SmileА за цени ако те интересува ще ти напиша на лични,че не знам дали е удачно да ги коментирам Simple Smile

# 519
  • В.Търново
Ами май не знам всъщност дали искам цени, както писах вече, траен ефект от тези епилации няма.Но може и на лични, ако решиш все пак.Аз проверих в сайта им цените, ами скъпички са си, винаги са били такива.Наръсих сумати пари за тези епилации и на края нищо.

# 520
Аз поради тази причина се интересувам от лазерна. Доста неща изчетох из нета за фото и лазерната и останах с впечатление, че лазерната е по-правилен избор. Но много зависи къде, с какъв лазер работят, кой стой зад лазера и тн... Имам и приятелки, които са се подлагали, но в София. Ефектът е уникален. Траен, траен до 5 години доколкото знам.

# 521
  • В.Търново
А на мен две козметички са ми казвали, че фотото била по-добра.

# 522
  • Велико Търново
Здравейте, мами!
Пиша ви за помощ. Търсим си квартира, апартамент или етаж от къща. Ако чуете нещо да ми драснете едно писъмце. Можем да си позволим наем до 250 лв, като ще се изнесем от старата квартира в края на април, началото на май.Най ще е удобно в района на Нова болница, Спортната зала, Триъгълника.
Благодаря предварително!

# 523
Давам прясна информация за поставянето на обички. Заведох дъщеря ми в Дома за красота ( над енергото на пазара). Много симпатична лелка я омая и всичко приключи за около 5 мин.  Simple Smile Струваше ми 15 лв с обиците.  Peace
За толкова пари и омайвам, и обеци слагам, а и стихче мога да кажа Laughing
На сестра ми на детето сложиха за 5 лв в Гума, в злат. ателие, с все обеци

Тюх, минали сме се  Laughing карай, яла е една пица жената от нас  Wink

# 524
Някой знае ли работното време на Beauty?

Общи условия

Активация на акаунт