*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 270
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново

Момичета, от къде мога да купя мъжки панталон официален на сносни цени  newsm78

Има едно магазинче срещу ГУМ точно преди хотел Търнава (този новия червения  Laughing) - има костюми и панталони на доста прилични цени и като качество съм доволна  Peace

Вълшебство, благодаря - ще проверя какво има там! Hug

# 706
  • Велико Търново
Забравана съм си аз  Laughing Концертът ще е в театъра.

kadrova4kata, че на колко си години? Щом майката на една от големите камбанки ще пее, твърде вероятно е да видиш някой познат  Peace

# 707
# 708
Привет Simple Smile Момичета трябва ми фирма за почистване,ако знаете такива да ми препоръчате  Embarassed
Фирма Блясък http://www.blqsak-iv.com/

Много ти благодаря Simple Smile

# 709
Забравана съм си аз  Laughing Концертът ще е в театъра.

kadrova4kata, че на колко си години? Щом майката на една от големите камбанки ще пее, твърде вероятно е да видиш някой познат  Peace
Скоро направих 28 години, т.е 86 набор съм, но имам и приятелки 89, които пееха там  Simple Smile

# 710
  • велико търново
Момичета утре ще имам гости и бих искала да ги заведа на кафе с турска баклава .Предлага ли се в Търново някъде баклава или дребни сладки ?
Торти има всяка сладкарница ,нещо по различно обаче в задушевна обстановка. Laughing Laughing Laughing

# 711
Момичета утре ще имам гости и бих искала да ги заведа на кафе с турска баклава .Предлага ли се в Търново някъде баклава или дребни сладки ?
Торти има всяка сладкарница ,нещо по различно обаче в задушевна обстановка. Laughing Laughing Laughing

За баклава не знам, обаче в шекерджийницата на Самоводската чаршия има сладки, кафе на пясък и лимонада в старите шишета с  топчетата. Ако си падате по такива битови места ще ви хареса  Peace

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 16:11 от Alechka

# 712
И аз за Самоводската се сетих  Simple Smile

# 713
  • Велико Търново
В сладкарницата на Гранд хотел Янтра предлагат баклава и турско кафе "мехмед ефенди". Кафето го предлагат и на други места в града.

# 714
  • велико търново
Tонита дано е истинско кафе то ще го пробваме.Само да не ни одерат кожите там ,че са 4 звезди х-ла  #Crazy
Може и на Самоводската чаршия да идем ,ама като знам цените  в Хана като за туристи .Благодаря ви момичета за бързите отговори.  bouquet

# 715
Tонита дано е истинско кафе то ще го пробваме.Само да не ни одерат кожите там ,че са 4 звезди х-ла  #Crazy
Може и на Самоводската чаршия да идем ,ама като знам цените  в Хана като за туристи .Благодаря ви момичета за бързите отговори.  bouquet

Усмивчице, шекерджийницата не е в в хана, а след него в посока хотел Янтра от дясно и не е скъпа Simple Smile

# 716
  • Велико Търново

Цените са съвсем нормални. Не се притеснявай. Например лавацата е 1,50.

# 717
Здравейте! Искам да попитам дали някъде в града мога да си направя колпоскопия, а ако не дали знаете къде извършват този преглед. Благодаря!

# 718
  • Велико Търново
Здравейте! Искам да попитам дали някъде в града мога да си направя колпоскопия, а ако не дали знаете къде извършват този преглед. Благодаря!

Колпоскопия си правих есента в Плевен в МЦ Здравец при д-р Надежда Хинкова. Тя работи и в Клиниката по онкогинекология. Ако те интересува нещо повече - пиши на лични

# 719
На мен ми правиха в поликлиниката. На 4-ти етаж, д-р Веселка Стоянова.

Общи условия

Активация на акаунт