*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 294
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
Момичета, искам да пробвам някой нов детски лекар. Точков или Полендакова? Кого ще препоръчате? Трябва ми такъв, който не работи като джи-пи.
От Кьорчева също съм доволна, но при нея съм ходила само през деня, а като ни се наложи по спешност есента през нощта да ходим в Бърза помощ и беше пълно, се наложи да се обадя на Точков, а и знаех, че в такива моменти той се отзовава. Беше много внимателен, което ми хареса. Наистина изписва АБ - мои познати не е било да отидат при него и да не изпише, на нас също ни изписа, но като му се обадих на следващия ден, че детето не е вдигало темп. и има ли смисъл да го давам, той каза не.

Момичета, от къде мога да купя мъжки панталон официален на сносни цени  newsm78

# 691
Да, д-р Ножарова винаги е много любезна.Но си прави експерименти с лекарствата.Ако всеки месец ходиш при нея и имаш постоянно гинекологични проблеми ще ти изписва различни антибиотици, дори да са от групата при антибиограмата.Ще я запомня като ми казваше "Ще пробваме с това...."Аз да не съм опитно зайче?!Д-р Бонева пък успяваше да ме оправи само със свещички и мазила, без антибиотици.Но при мен бързо се появяват на ново симптомите и няма отърване.И така ми изписваше всеки път едни и същи свещички.Сега е модерно да изписват Макмирор, който при мен въобще не помага и колкото да го обяснявам на докторите те пак си ми го изписват.
Мисля вече към Плевен да ходя.За Плевен кой предлагате?Д-р Бързашки или д-р Янкулов от Авис Медика или някой друг?

Бързашки с две ръце!

# 692
  • Beyond the stars

Момичета, от къде мога да купя мъжки панталон официален на сносни цени  newsm78

Има едно магазинче срещу ГУМ точно преди хотел Търнава (този новия червения  Laughing) - има костюми и панталони на доста прилични цени и като качество съм доволна  Peace

# 693
Всички цехове за торти почиват в неделя.Срока на годност на тортите мисля е 4-5 дена и дават сертификат.Случвало ни се е да поръчваме торта за понеделник сутринта и като не работят в неделя я правят в събота.
не мисля че е така. В Горна Оряховица поръчвах в Деметра в неделя и  в понеделник, рожденият ден на дечко беше на 13 април-неделя и двете бяха пресни мисля си ги правят на деня, имаше си и бележка на понеделнишката че е изработена в понеделник. В цеха на Жанета обаче не можеш да си вземеш торта в неделя, ще ти я дадат в събота.

# 694
За гинеколозите, т.к. съм ходила по много и имах доста ядове ще ви дам нещо като алтернатива, аз лично съм доста доволна:
http://tiande-oferta.com/prevruzki-tiande/
Имат и чай за женски проблеми може да се купуват и от Търново на Марно поле е магазинчето.

# 695
Привет Simple Smile Момичета трябва ми фирма за почистване,ако знаете такива да ми препоръчате  Embarassed

# 696
Привет Simple Smile Момичета трябва ми фирма за почистване,ако знаете такива да ми препоръчате  Embarassed
Фирма Блясък http://www.blqsak-iv.com/

# 697
  • v. turnovo
За детски лекар препоръчвам горещо д-р Полендакова, ние случайно попаднахме преди нова година на нея,тъй като заместваше педиатърката ни на кабинет и оттогава единствено само при нея водя детето,винаги се отзовава,без значение дали е празник,делник или почивен ден.Лечението,което провежда винаги е адекватно на състоянието на детето.

# 698
тъкмо мислех към Ножарова да се насоча и аз, но вече много се обърках, това да не можеш от цял град да се довериш на лекар е направо ужасно  Sad

# 699
  • Beyond the stars
тъкмо мислех към Ножарова да се насоча и аз, но вече много се обърках, това да не можеш от цял град да се довериш на лекар е направо ужасно  Sad
Никога няма да срещнеш само положителни мнения особено за лекар  Peace Отиваш и преценяваш дали на теб ти харесва как работи и това е.Например,  аз винаги съм била доволна от Калейнски, въпреки противоречивите мнения  Peace

# 700
Здравейте, и аз съм от доволните от Калейнски. За наблюдение на бременност например е перфектен или поне за мен беше така.
Аз искам да попитам за координати като частен кабинет, телефон на Полендакова. Интересуваме да имам някой лекар подръка при нужда и липса на Джипито.
Точков и на нас изписва винаги антибиотик.

# 701
то е ясно, че не може само положителни, ама направо ми се омота с тия гинеколози, може и да пробвам при нея, пък и ми казаха, че за цитомазки е специалистка, нали е от онкото, пък живот и здраве, ако се наложи за бременност, ще е голяма мъка, май няма пак да повторя да съм при Ангелов

# 702
  • Велико Търново
Нещо не-докторско - другата седмица в сряда от 18ч ще има голям концерт на Камбанките, от най-мъничките до най-големите, че и бивши вече пораснали възпитаници ще участват. Вход свободен Simple Smile

# 703
  • shumen
Надежда къде ще е концерта?Иска ми се ако се приберем дотогава да заведа малкия да погледаме.

# 704
И аз това щях да питам, не пише къде  Simple Smile. Аз на времето се заинатих и не отидох, а ме прослушаха и ме избраха там да пея  Simple Smile, но имам доста познати,но надали толкова големи бивши възпитаници ще пеят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт