*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 258
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм питала в поликлиниката, но там, където преглеждат д-р Ганчева/Витанова...предполагам и другите на този етаж - НЯМАТ  Shocked Как може да няма колпоскоп в АГ кабинет  Crossing Arms Crossing Arms

# 721
  • Лутаща се
Един съвет от мен, че се напатих и още патя цял месец.

Хич не ви трябва да дирите читав и кадърен гинеколог във ВТ. Дори и да има нужната апаратура един Бог знае какво ще види на нея и как ще изтълкува видяното.

И не ходете и при д-р Ножарова. Една от потребителките тук ме предупреди, но вече беше късно, бях минала прегледа - при чиста МБ, без да имам точна диагноза "пробваме" с антибиотик, после като го отказах друг. При това БЕЗ да изписва витамини и пробиотици с него.
Е, аз няма да пия антибиотика, поне докато не се убедя сама, че е нужно.  Naughty

Цял месец ме лекуват от нещо, дето го нямам - гъбички. Сега пък искат да си ги завъдя насилствено. Това ще се случи ако пия антибиотик без витамини.
Е, за мен в случая докторката просто си осигурява пациент и за в бъдеще. Че нали като лепна гъбички пак на гинеколог трябва да отида да ми ги лекуват.

Баси безхаберието и непукизма  #Cussing out

# 722
Аз и да ми изпише някой антибиотик, няма и да пия, понеже кърмя, просто искам да си направя преглед дали всичко е наред след раждането и цитонамазка.

# 723
Аз и да ми изпише някой антибиотик, няма и да пия, понеже кърмя, просто искам да си направя преглед дали всичко е наред след раждането и цитонамазка.
В такъв случай бих отишла при лекаря, който ми е водил раждането Peace

skarlet71 , не разбрах какви точно проблеми имаш, но би ли се осмелила да пробваш с някои от т.нар. хранителни добавки. Знам, че Борола и д-р Тошков имат в серията си такива, които са точно за "женски" проблеми Peace При тях поне няма да има вредни странични (д)ефекти Thinking

# 724
  • Лутаща се
skarlet71 , не разбрах какви точно проблеми имаш, но би ли се осмелила да пробваш с някои от т.нар. хранителни добавки. Знам, че Борола и д-р Тошков имат в серията си такива, които са точно за "женски" проблеми Peace При тях поне няма да има вредни странични (д)ефекти Thinking

Започнах де пия бял равнец на таблетки, че чая не ми понесе. Да знаете при предозиране започва едно адско потене нощем  Laughing
Пия "Пробиен", клеева тинктура и червена боровинка. Като приключа с МЦ ще си поставям "Флоражин"
Общо взето съм решила да си закрепя организма и да го подтикна сам да се справи.

Ако не се получи тогава ще прибягна до химията.

# 725
Аз съм питала в поликлиниката, но там, където преглеждат д-р Ганчева/Витанова...предполагам и другите на този етаж - НЯМАТ  Shocked Как може да няма колпоскоп в АГ кабинет  Crossing Arms Crossing Arms
Д-р Стоянова не е към тях, по другия коридор е. А Витанова и Ганчева са в нещо като медицински център.

# 726
  • Лутаща се
Д-р Стоянова не е към тях, по другия коридор е. А Витанова и Ганчева са в нещо като медицински център.
Медицински център "Хера"

# 727
Много благодаря на всички за отговорите и мненията. Ще изчакам да видя дали ще се включи още някой с информация и започвам проучването за съседни градове. Лека вечер на всички!

# 728
Здравейте!
Преди няколко странички обсъждахте детски лекар, който не е джипи.  Аз искам обратното Simple Smile Препоръчайте джипи детски лекар. Наближава юни и ми се иска да сменя личния лекар на малкия.
Благодаря предварително Simple Smile

# 729
  • shumen
Виолетка,аз съм доволна от д-р Катерина Попова и от Кьорчева.Попова работи в нова болница.Той при коя е сега и защо искаш да е смениш?

# 730
Да кажа още нещо за гинеколозите: Аз си ходя в София точно поради това, че голяма част от лекарите тук работят с налучкване но миналата есен нямах възможност и отидох при Ангелов, като смятам, че ми каза същото като в София и изглеждаше компетентен.По мои наблюдения методите тук са малко по-сатрички и човек ако има възможност може да си позволи в Плевен или София по-добра техника, апаратура и диагностика, а и лечение.
Но за отношението няма да пия антибиотици смятам, че е твърде крайно. Има възпалителни процеси които не се лекуват с билки и водят до сериозни усложнения дори и бездетие. Вярно е че лекарите се подсигуряват повече от нужното напоследък но ако оставите един възпалителен процес да не се доизлекува може да си направите сраствания, постоянни болки в яйчниците и дори запушване на тръбите, така че внимавайте със здравето си.
Относно билките и билковите чайове аз лично ги ползвам като допълнение но минавам на лекар на всеки 6 месеца, както ми е препоръчано защото съм с проблеми и следва да ме наблюдават по-начесто.
най-важното е да намерите лекар, на който да се доверите да подходи правилно и да ви лекува и според вашите разбирания, като се съобрази с тях но и с нуждата за момента.

# 731
vio_letka, аз съм доволна от нашият педиатър, който е Джи пи и на мен и ММ. Казва се Красимир Шишманов, работи на Стадиона, там има нещо като поликлиника на вторият етаж, с часове е и се спазват долу-горе, а децата са с предимство.

# 732
  • Лутаща се

Но за отношението няма да пия антибиотици смятам, че е твърде крайно. Има възпалителни процеси които не се лекуват с билки и водят до сериозни усложнения дори и бездетие. Вярно е че лекарите се подсигуряват повече от нужното напоследък но ако оставите един възпалителен процес да не се доизлекува може да си направите сраствания, постоянни болки в яйчниците и дори запушване на тръбите, така че внимавайте със здравето си.

Съгласна съм с теб що се отнася до възпалителните процеси.
Там е работата, че аз не мисля, че имам възпалителен процес.
Първи преглед само с микроскоп. Поставяне на таблетки. След "замазването" на картинката чисти МБ. Нямам симптоми на възпалителен процес. Имам само парене и дискомфорт на входа на влагалището. Без течение, без болки в яйчници или матка, без температура.

Ето затова мисля, че да пия антибиотик и то толкова силен е много повече от презастраховане.

# 733
Изследване на урина? Цистит?

# 734
Благодаря за отговорите Simple Smile Има още време, така че няма да откажа още инфо Simple Smile
Сега е при д-р Любенова, но всеки път диагнозата е хрема. Изписва всеки път едни и същи лекарства и понеже всеки път в рецептата има и Ериус повдигнахме въпроса за алергия. Прати ни на детски и... бронхит. Та затова вече й нямам вяра.

Общи условия

Активация на акаунт