*В*е*л*и*к*о* *Т*ъ*р*н*о*в*о*

• 53 246
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
  • В.Търново

Но за отношението няма да пия антибиотици смятам, че е твърде крайно. Има възпалителни процеси които не се лекуват с билки и водят до сериозни усложнения дори и бездетие. Вярно е че лекарите се подсигуряват повече от нужното напоследък но ако оставите един възпалителен процес да не се доизлекува може да си направите сраствания, постоянни болки в яйчниците и дори запушване на тръбите, така че внимавайте със здравето си.

Съгласна съм с теб що се отнася до възпалителните процеси.
Там е работата, че аз не мисля, че имам възпалителен процес.
Първи преглед само с микроскоп. Поставяне на таблетки. След "замазването" на картинката чисти МБ. Нямам симптоми на възпалителен процес. Имам само парене и дискомфорт на входа на влагалището. Без течение, без болки в яйчници или матка, без температура.

Ето затова мисля, че да пия антибиотик и то толкова силен е много повече от презастраховане.
Дори само тези симптоми без течение могат да говорят за възпалителен процес.
Но аз съм така при всеки гинекологичен преглед, това означава ли , че всеки път трябва да пия антибиотик?!Че аз като правя и бронхити, от аптеката не трябва да излизам и да съм все на антибиотик, аз ще се отровя така.....Има методи на лечение на възпаления и без антибиотик, стига да не е сериозно и напреднало много, но само добър гинеколог може да изпише правилните лекарства.

# 736
  • Лутаща се
Изследване на урина? Цистит?

Два пъти изследване "стерилна урина" - чисто, стерилна урина.

Има методи на лечение на възпаления и без антибиотик, стига да не е сериозно и напреднало много, но само добър гинеколог може да изпише правилните лекарства.

При двама различни гинеколози - все предложение да пия антибиотик. Така че........ кой да е този добър гинеколог във ВТ?
Какви методи на възпаление без антибиотик използваш ти?

# 737
  • shumen
Момичета,от къде в Търново мога да взема храна за нас понякога на сносни цени,че не винаги имам време да готвя с малкия?Погледнах на частната кухня за нас менюто,ама е скъпичко.

# 738
Момичета,от къде в Търново мога да взема храна за нас понякога на сносни цени,че не винаги имам време да готвя с малкия?Погледнах на частната кухня за нас менюто,ама е скъпичко.
А също се прикрепям към въпроса,скоро ще имам гости с едногодишно бебе и ми се иска да му вземам кухня,но навсякъде искат акт за раждане  Sad

# 739
Прилеп- може да намериш майка, регистрирана, но невземаща кухня.
Данаека- за вас- в смисъл само за детето ли, или и за вас, големите?

# 740
А също се прикрепям към въпроса,скоро ще имам гости с едногодишно бебе и ми се иска да му вземам кухня,но навсякъде искат акт за раждане  Sad

В частната кухня нищо няма да искат за да поръчваш. По телефона казват когато можеш да оставиш копие от акт за раждане. Аз вече втори месец не съм носила

# 741
  • shumen
D.H.за големите питам.За детето вземам от държавната,че е по-евтина.Частната ми идва скъпа,откакто махнаха промо-менюто.
Прилеп-момичетата са прави.Може да намериш майка,която не взема кухня,а и такава,която да вземе купони и за нея и за теб за държавната,а за частната и да не им занесеш не е проблем.Ние сега като сме на Шумен не ни искат акт за раждане като не сме за постоянно тука на кухня.

# 742
Ясно, Данаека. Местата, където ми харесва храната и съм сигурна, че готвят качествено са три.
1. Бившата Смехоландия в парк Марно поле. Изкарват на вратата седмичното меню, по дни. Супи- 1.50- 1.80, основно- 3.00-4.50. Сега се казва Снек- бар Фреш.
2. Ресторанта на х-л Аквая. Има навън къде да се седне. Всеки ден качват във фейсбук страницата си дневното меню. Ценовия диапазон е като горния.
3. Не знам как се казва заведението, срещу старата поща, слиза се по едни стръмни стълби, бяла табела, с червен надпис, при Райчо- така се казва собственика. Изключителни наденички и картофи соте приготвя. Heart Eyes Евтинко, нещо дори да не е в менюто, го приготвя на момента.
Иначе в почти всички пицарии и ресторанти има обедни менюта. Огладнях.

# 743
Много благодаря Simple Smile ще опитам на частната,дано се навият.Майка регистрирана ще ми е трудно да намеря Simple Smile

# 744
Здравейте,

бихте ли ми дали номера на фризьорски салон Дидони (Даниел), че имам някакъв номер който е изключен.

Благодаря предварително!

# 745
  • някъде там
здравейте, търся квартира в района на Бачо Киро - Спортна зала - Пазар за дългосрочно ползване от семейство с дете или апартамент 2-стаен за продажба ?

# 746
  • В.Търново

Има методи на лечение на възпаления и без антибиотик, стига да не е сериозно и напреднало много, но само добър гинеколог може да изпише правилните лекарства.

При двама различни гинеколози - все предложение да пия антибиотик. Така че........ кой да е този добър гинеколог във ВТ?
Какви методи на възпаление без антибиотик използваш ти?
[/quote]
Д-р Ковачев ми е изписвал, но вече е възрастен и много забравя.

# 747
  • shumen
ДХ,благодаря.Ще видя къде какво предлагат.
Прилеп,на частната няма да имаш проблеми никакви.Там дори може да си пишеш само основно и супа без десерт,ако искаш.

# 748
Данаека, аз понякога си поръчвам храна за вкъщи от китайски ресторант, този, който е на Цветарска вече, има ястия и по 5 лв, а са доста големи. Иначе и в ЦБА има готвено.

# 749
  • shumen
Кадровачката,благодаря. Аз на ЦБА-то в Чолаковци му нямам много доверие и затова от там не купувам почти нищо.Китайското пък ММ и свекърите не го харесват много и ще си го ям сама.

Общи условия

Активация на акаунт