Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече-2!

• 32 004
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро. Честити празник на всички bouquet

Аз днес се събудих в 8 сутринта ама още съм в леглото- малкия спи и аз съм взела компа и се ровичкам.
За напълняването - не ми се говори - като разбрах че съм бременна от всичките притеснения дали всичко е наред свалих 2 кила, а в последния месец ги надминах - сега съм с 3+- миналия път по това време бях 1+ и то без преди това да съм сваляла. Ама тогава се движех, ходех на работа и т.н.- а сега с това лежане нищо чудно да стана слон накрая и с кран да ме вдигат Joy
За бюста и аз трябва да купувам нови сутиени ем си купувах преди месец  е до там вече ми изкача бюста, а за старите сутиени и дума не може да става вече = толкова са огромни че ме дразнят вече от 86-87 гръдна обиколка са са 96 см вече, като подгърната се запази за сега на 70см, - цели чудовища hahaha
Оь на мен ми е чорлаво нещо днес без причина луда  работа.

# 451
Хайде да видим кое заглавие ви допада най-много, ако някой иска може да даде и други предложения!

# 452
 Гласувах  coolcool

# 453
Всички заглавия са готини...но и аз си избрах вече 1-ко Simple Smile

# 454
  • Пловдив
Здравейте и от мен!!!! Честита нова 2014г. и нека през нея всички гушнем най-мечтаните и чакани бебета! Аз съм бременна от инвитро, след една извънматочна и един мисед аборт. Сега очаквам с нетърпение месец ЮЛИ   love001 newsm10

# 455
  • Бургас
Здравейте и честит празник на всички!
Хайде да видим кое заглавие ви допада най-много, ако някой иска може да даде и други предложения!
  Всички заглавия са хубави, но и аз гласувах за едно. Ще имаме и други теми, така, че след това може да използваме някое от другите заглавия.
  Днес се чувствам малко напрегнато. След два дена ще се наложи да полежа в болницата и може би затова. Не че ми има нещо, но реших, че ще ползвам болнични докато изляза в майчинство и доктора каза, че ще трябва да остана в болницата за два-три дена.( Може би заради клиничните пътеки по здравна каса), знам ли. Иначе при мен гаденето като че ли отшумя, но сега като си гледам коремчето с всеки изминал ден се заформя по-голямо. Гърдите не ме болят (усещах лека болка в началото само ), а и видимо не са наедрели, но определено се чувствам дискомфортно със  сутиените ми и ще се наложи да вземам по-голям размер.

# 456
Здравейте и честит празник на всички!
  Всички заглавия са хубави, но и аз гласувах за едно. Ще имаме и други теми, така, че след това може да използваме някое от другите заглавия.
  Днес се чувствам малко напрегнато. След два дена ще се наложи да полежа в болницата и може би затова. Не че ми има нещо, но реших, че ще ползвам болнични докато изляза в майчинство и доктора каза, че ще трябва да остана в болницата за два-три дена.( Може би заради клиничните пътеки по здравна каса), знам ли. Иначе при мен гаденето като че ли отшумя, но сега като си гледам коремчето с всеки изминал ден се заформя по-голямо. Гърдите не ме болят (усещах лека болка в началото само ), а и видимо не са наедрели, но определено се чувствам дискомфортно със  сутиените ми и ще се наложи да вземам по-голям размер.
И аз се запътвам към болницата за 3 дни по същата причина -не се притеснявай  Peace Вече веднъж бях и мисля така да си изкарам до края на май ,когато ми е 45 дневния преди раждане.Работата ми е несъвместима с бременността  yes

# 457
И аз гласувах, изборът ми е в топ 3 за сега Laughing Да се похваля и аз се обзаведох с дрешки, джинсова пол, дънки и две роклета, с любов от НМ мама Simple Smile Откакто пия нош па ми спря напрежението в корема, гаденето и то спря и сега съм си здравей живот. В петък съм на втори преглед и евентуално ще видя за БХС, ама не съм съвсем решена, виж за феталната съм по-навита.
Иначе аз с работата имам следния проблем, работя по около 3-4 часа на ден, което си е идеално, но с малки деца и сега с тези грипове не знам какво да правя... Другото е че трябва да се гърбя на едни малки масички, дето като си гледам как ми стои "бременната" пола не знам как ще стане.
Усмихнат ден на всички и много радост. Аз съм си вече на пролетна тематика и сърчицето ми пее Hug

# 458
  • Бургас

И аз се запътвам към болницата за 3 дни по същата причина -не се притеснявай  Peace Вече веднъж бях и мисля така да си изкарам до края на май ,когато ми е 45 дневния преди раждане.Работата ми е несъвместима с бременността  yes
 Честно казано, колкото и смешно и глупаво да звучи, аз изпитвам панически страх от системи и абокати  Smile , досега не са ми слагали през живота. Нямам проблеми с вземането на кръв или инжекции, но само при мисълта за абокат във вената мога да припадна и ми се е случвало. Та си мисля след като е нужен престой в болница, ще слагат някакви системи и т.н.  и може би затова се чувствам малко напрегната. Но в крайна сметка живот и здраве предстои ми раждане, трябва да преодолея този страх със системите още от сега. Срамота майка ще ставам а от системи ме е страх  Joy hahaha

# 459
Здравейте момичета. Охх този първи работен ден колко лежерничко ми минава, само се разсейвам.
МОмичета, вече явно наистина много ми личи, защото колегите забелязяха , че съм бременна!! Хем съм с една туника, която не е прилепнала. По-скоро тип рокля е ама ето  Laughing Не осъзнавах, че ми личи било понеже по принцип знаят, че нямам никакъв корем , а сега съм имала. Ами шанс!

Относно килата аз съм на -1кг ама това е от грипа, мигрените...не се гордея, де. Няма да е зле да кача малко. Много ми е трудно да се храня. Почти нищо не ми е вкусно. Огладнявам веднъж на ден и то ранния следобед. Останалото време нищичко не ми се яде. Може би е време да се замисля за някакви витамини, защото не си набавям всичко необходимо.

За сутиените и аз трябва да сменям. Мисля да мина през H&M, защото там по принцип ми харесват, а сега са намалени.

Аз искам да ви питам за контракциите. Бях задавала този въпрос отдавна, но ето че пак опрях до него. Може ли някой да се опита пак да ми ги опише? Лекарят ми ми каза - болки ниско долу, но за мен това нищо не значи.
Като предменструални болки ли е? Около яйчниците ли боли или по средата? Постоянна болка ли е или от време на време?
Преди 2 дена изпитах доста силна остра болка отстрани до  кокалчето( над яйчника) и много се изплаших. Пих 2 но-шпа и след 30 мин мина. Не знам дали е било това, но се стреснах доста.

# 460
Моника  приличат на менструални болки,но по-силнички..някакво дърпане идващо откъм кръста и обхващащо корема,втвърдяване ниско долу на корема, може да са с различна сила и продължителност..горе -долу така ги усещам аз и съм ги усещала с предишните бременности. Когато ходя много ме боли коста ниско долу,което го нямам за контакции  Peace

# 461
Момичета, ще ви задам малко странен въпрос - забелязали ли сте да сте се окосмили по корема? Не знам на мен ли така ми се струва или съм като оранготан  newsm09 Нямам онази черна линия, а направо косми, които са тъмни, до преди това не съм била така. Даже се замислих дали да не отида на кола маска да ги махна, понеже съм чувала, че някои жени го правят.

# 462
Момичета, ще ви задам малко странен въпрос - забелязали ли сте да сте се окосмили по корема? Не знам на мен ли така ми се струва или съм като оранготан  newsm09 Нямам онази черна линия, а направо косми, които са тъмни, до преди това не съм била така. Даже се замислих дали да не отида на кола маска да ги махна, понеже съм чувала, че някои жени го правят.
Пете, точно това и аз си мислих като се гледах онзи ден, но реших,че е от олиото с което се мажа ...Не съм още като оранготан, но определено се появиха косъмчета, които преди това ги нямаше .....Явно ще да е хормонално ....

# 463
Здравейте момичета. Охх този първи работен ден колко лежерничко ми минава, само се разсейвам.
МОмичета, вече явно наистина много ми личи, защото колегите забелязяха , че съм бременна!! Хем съм с една туника, която не е прилепнала. По-скоро тип рокля е ама ето  Laughing Не осъзнавах, че ми личи било понеже по принцип знаят, че нямам никакъв корем , а сега съм имала. Ами шанс!

Относно килата аз съм на -1кг ама това е от грипа, мигрените...не се гордея, де. Няма да е зле да кача малко. Много ми е трудно да се храня. Почти нищо не ми е вкусно. Огладнявам веднъж на ден и то ранния следобед. Останалото време нищичко не ми се яде. Може би е време да се замисля за някакви витамини, защото не си набавям всичко необходимо.

За сутиените и аз трябва да сменям. Мисля да мина през H&M, защото там по принцип ми харесват, а сега са намалени.

Аз искам да ви питам за контракциите. Бях задавала този въпрос отдавна, но ето че пак опрях до него. Може ли някой да се опита пак да ми ги опише? Лекарят ми ми каза - болки ниско долу, но за мен това нищо не значи.
Като предменструални болки ли е? Около яйчниците ли боли или по средата? Постоянна болка ли е или от време на време?
Преди 2 дена изпитах доста силна остра болка отстрани до  кокалчето( над яйчника) и много се изплаших. Пих 2 но-шпа и след 30 мин мина. Не знам дали е било това, но се стреснах доста.

С първата си бременност имах такива болки, докито ми обясни, че съм имала срастване на яйчника и при самото растене на плода и нормално да се разширява. първите пет месеца ме дърпаше страшно много, после или съм свикнала с мисълта или просто започнаха други проблеми Grinning
Малката госпожица беше застанала някак си странно и беше ми засегнала някакъв нерв на гръбначния стълб. На моменти ми се схващаше, ту ръка, ту крак, ей така докато си вървя и вече не усещах нищо  Simple Smile)) Докито ми обясни, че нервът е засегнат и ще се оправя след самото раждане. така и стана. След раждането 1-2 месеца след това всичко отшумя. Та имах такива ми ти премеждия, но общо взето имах лека бременност, но само в усещането Grinning качих доста килограми близо 40, а сега съм 2 напред, но коремът не мога да го крия вече...Странно ми е как само 2 кг, а съм толкова напред корема. Даже съпружето вече ме бъзика и ми вика: "Как е въздуха по-напред?"  Grinning
Имам доста болки от вече седмица ниско долу в корема. Пия 3х2 ношпа, но нещо не ми харесва.  В четвъртък съм на ЖК. Не знам дали ще изтрая до тогава...

# 464
Petq T, макар да съм по-светла по природа и по моя корем се появи един русоляв мъх, чувствам се като животинче Laughing Чела съм, че се случва, особено ако са ти давали утрогестан /при инвитро например/
И аз, като Моника още не мога да разбера кое е контракция, а възможно ли е да не съм изпитвала още newsm78
За килограмите, преди малко се премерих и съм толкова, колкото бях и на старта, даже малко по-лека. Дънките ми стават, но в корема няма закопчаване, просто вече почна и на мен да ми личи. За гърдите обаче с нищо не мога да се похваля, а така ми се ще да се позакръгля в таз област  Embarassed
Мимето14, много са сладки предложените заглавия, но едно ме притегли от раз  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт