МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Зори, дребосъчето заяква с всеки изминал ден  Heart Eyes и за радост не спира да ме подритва  Grinning
Има наистина много странни имена, някои от тях прекалено. Нашето момченце вече си има име  Grinning

# 166
Много съжалявам, Десинка  Weary Сега прочетох..... Прегръдки от мен...

Влизам да споделя, че от два-три дена усещам и аз леки потрепвания и като че ли побутвния от вътре... ММ ме съветва да не ги чакам и искам толкова, че той като бил в корема на майка си будел чак баща си от ритници през нощта.
И още нещо - един от предните постове на Лолитка ме подсети, че като бях на прегледа, в който установиха силни контракции на матката, се виждаше как тя ке квива върху бебо, а той с ръчички се опитва да я избута обратно нагоре.. Laughing Много мускули май ще направи.

# 167
bubche12 питах те защото имах подозрения, които ти потвърди  Party  Mr. Green С теб сме при една и съща АГ  Mr. Green Днес бяхме една след друга  Mr. Green. Hug Ама  че късмет!

Ехеее, много яко съвпадение Simple Smile))  Майката и таткото с момиченцето ? Предполагам не пишеш във фейсбук, иначе можеше и да се разпознаем в чакалнята Simple Smile  Grinning

# 168
  • София
Здравейте, момичета-кокичета! Напоследък не съм писала, ама нещо много неща ми се струпаха неочаквано и за то за съжаление не особено приятни. В четвъртък бях на ФМ, където установиха, че бебето има калцификат в черния дроб. Това нещо в повечето случаи се получавало при някаква инфекция, която майката е прекарала и е предала на бебето. Та ходих на юруш да давам кръв за изследвания, после ми правиха амниоцентеза в събота и сега стоя и чакам резултати. Заради почивните дни обаче ще са готови доста по-късно от обичайното - едните в петък, а другите чак след нова година, така че трябва да потреперим още... Доколкото четох в повечето случаи не са добри прогнозите, но каквото ни е писано - такова. Rolling Eyes Дето вика моят мъж, явно ще трябва да го изстрадаме това второ дете докато се появи...

Иначе днес цял ден обикаляхме за последните подаръци, а утре ще посрещаме гости, че мъжът ми е рожденик. Украсихме и елхата, много хубава стана. Heart Eyes Само меденки не ми остана време да направя, не знам дали и утре ще се класирам.

Десинка, много съжалявам мила за това, което ти се е случило. Кураж ти пожелавам и дано скоро пак се зарадваш... Hug

# 169
Ха, и аз да се напиша в навечерието не на Коледа, а на Бъдни вечер.

Десинка, ужасно е преживяното от теб, но ти не си паднала духом, което е супер - само така, момиче! Hug

Соник, стискам палци за твоите резултати, дано всичко да бъде наред! Hug

Спомних си сега и за едно друго майче, което чакаше резултати - арабелка. Дано и при нея резултатът да е бил добър! Praynig

И аз съм при д-р Тошева, но май не съм се засичала с никоя от вас. Последният ми консулт беше на 17-ти декември, като че ли и по случайност бяхме заедно с лъв ми. Mr. Green

Следващият ми консулт е на 17 януари. Още не съм решила дали да се местя в Шейново. Ще видим. Но за да има смисъл, трябва да е сега. Ама че съм нерешителна (изкушавам се да го отдам на зодията).

Имена има всякакви и винаги е имало. И слава Богу, защото доста ме развеселяват. Laughing

И ние мислим, даже уж измислихме, ама на мен нещо не ми пасва. И съм решила да саботирам решението да е с Й или Н, защото с тези две букви няма удовлетворяващо име. Измислех даже идеалният вариант, но не знам лъвю какво ще каже. Crossing Arms

Аз също още от самото начало бях мислила имена само за момиче, тъй че това изглежда не е голям показател.

Весело посрещане на Коледа момичета, топъл и уютен празник, ако случайно не успея да се включа (не ми се вярва)!

# 170
Добро утро тумбачета  Hug Как сте днес в очакване на Дядо Коледа  Grinning

Соник, стискам палци за добри резултати  Hug
И аз се бях сетила за Арабела, дано всичко е наред и при нея  Praynig

Лолитка, ти каква зодия си  Grinning защото и аз съм много нерешителна, ама в мен се борят вечно две  Mr. Green

# 171
Добро утро мили момичета,
Деси, силно те прегръщам, ти си ужасно силна в моите очи. А аз вярвам, че Господ си знае работата.....
Желая на всички весело посрещане на Коледа, да сте живи и здрави вие и вашите семейства. Колкото до подаръците...ние си ги носим в нас  Heart Eyes , а на всички тях желая да са най-най във всичко един ден!

# 172
Добро утро, момичета!

У нас Калина става първа в почивните дни и умира от скука. Чуди се как и кого да събуди първо. Най-прецакан е баща ѝ, защото спят в една стая. Twisted Evil

Аз също ставам рано, но нали напоследък хич не спя, та се излюпвам чак към 8:30-9:00. Снощи например спах на пресекулки - от 11 до 1, после от 1:30 до 2:30, след което до 4:30 не можах да мигна, но дори и тиви не си пуснах, за да мога уж по-бързо да се отпусна, пък то повече се въртях (както винаги става).

Бейли, везни съм, като теб въздушна. А пък везните по презумпция се колебаят за всичко. ooooh!

Хайде, весели приготовления за Бъдни вечер! Hug

# 173
Добро утро, мамита! Simple Smile

Десинка, възхищавам ти се, че въпреки случилото се, се опитваш да не показваш цялата си мъка! Знам, че ти е много тежко и знам, че такова нещо не се забравя никога. Но  ще дойде време, ще имате детенце и ще бъдете много щастливи. Майка ми едно време е родила първото си дете мъртво. Казва обаче, че щом сме се родили аз и сестра ми, животът й сякаш е започнал наново и е станал прекрасен!

И аз снощи не спах много хубаво. Беше ми студено, пък защо не станах да включа печката или да сложа още едно одеало, не знам.

Събудих се с мисълта "сода за хляб и чушки". Щото вчера ми свърши содата, пък нямаме чушки за боба, дето ще го готвя. Та сега пием чайче и после ще скокнем до магазина.

Да си кажа и с какво друго се събудих КАКТО ОБИКНОВЕНО: Бабата от долния апартамент пее народни песни, онзи мъж от отсрещния блок вика ядосано, а малкия тупурлак от апартамента над нас се опитва да слезе по бързия начин - директно през тавана (техният под). Ама ние сме им свикнали и приемаме цялата какафония като на шега. Казваме "като се роди малкия, той ще им покаже, особено ако плаче нощем"  Laughing

Такам. Ставам, момичета. Весело посрещане на празника ви желая! Аз съм тука де, ще хвърлям по едно око Simple Smile

# 174
Деси, голяма прегръдка.  Искрено се надявам новата година да ти донесе само хубави емоции и едно сладко есенно-зимно бебе. Никой не заслужава такава болка.
Соник, стискам много силно палци всички изследвания да са добри.

Бъдещи Май-ки, пожелавам ви ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ И ЕДНА ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ!

# 175
Здравейте май-чета Simple Smile
Честито за хубавите новини на Зори , на Бубче и на другите мами/които пропускам/.  stork-boy stork-girl
Пожелавам на Соник и Арабела най-добрите резултати и всичко да е наред, както и на всички други мами  Hug
И за предстоящия празник пожелавам на вас и вашите семейства много здраве, семейно щастие, любов , здрави и прекрасни бебчета и много хубави моменти  Hug Весела коледа  Close-mas:

# 176
Здравейте момичета!
Аз се поизгубих напоследък, но нали ви писах, че малката беше болничка, после и аз се поразболях. А и майка ми от 20ти излезе в отпуска та от тогава като станем сутрин и веднага се изстрелваме у тях та чак до 8-9 вечерта. Моята дъщеричка все така неспокойно спи и затова и вечер лягам с нея не по-късно то 9-10 ч.
Доста сте изписали напоследък и не можах да ви изчета. Надявам се всичко да е ОК.

Соник надявам се всичко да е наред  Praynig  и да е било просто грешка. Колкото и банално да звучи "По Коледа се случват чудеса"

Желая весели празници на всички и се впускам в приготовления  Hug

# 177
Здравейте сладурки ! Как сте днес? При нас всичко е ОК като изключим настинката дето ме мъчи от снощи ужас просто  Crazy
Бейли, как ти завиждам, че сте си избрали именце  Mr. Green Ако не е тайна какво е то? За нас коледа и нова година май ще минат с хрема  Close А такива планове имах уфффффффф!
Cat eye честито ти побутване  Grinning Това е страхотно чувство пък твоето мило ще изтърпи малките мускулчета  Mr. Green
bubche12 Да цирка сме ние  smile3521 Детските градини не работят и си ходим в комплект! Колкото до фейса него харесвам и много рядко влизам там, но ако искаш ще ти пратя профила си! А се сетих, че може би си ти като каза, че дребосъчка е мирувала понеже д-р Тошева каза, че предното бебче е спинкало сладко и не и е пречело да си върши работата  Grinning Grinning Grinning Grinning
Соник стискам палци всичко за е наред с изследванията  newsm17
Лолiта  И аз съм на 17 сутринта на ЖК  Grinning А колкото това да се местиш във Шейново ..... не знам помисли много добри. Аз раждах там и мога да ти кажа, че по-скоро ще родя вкъщи и сама като животно отколкото там. Кракът ми няма да стъпи повече там та дори и да умирам. Тези бездарници за малко да ни увият и двете с детето ми, ако не беше една акушерка която малко след това напусна! Ти решаваш, но помисли много добре все по-отрицателни неща чувам за там. Аз ходих на много отворени врати и има много по-добри места!  Wink А колкото до твоето мишле Калина картинката ми е мнооого позната  Rolling Eyes  Grinning Grinning Grinning Сладурковци!
cassiopeia_vn, miglena_vl , Тeɣa, Карола , благодаря за пожеланията! Нека всеки един човек по тази земя прекара едни не забравили празнични дни! целувки на всички!

# 178
Извинявам се за дългия пост  Blush  bouquet

# 179
Зори, това ми е трето бебе. Раждала съм 2 пъти там (имам и едно абразио след спонтанен аборт преди 10 г.), имам си супер лекар (ах, дано не се пенсионира! Heart Eyes). Имам и странен сантимент към тази болница и нямам едни готови 2 хилки, с които да спонсорирам някое частно АГ. Всичко това за мен логично води към Шейново. Peace

Но аз говоря за местене в тамошното ЖК, което след 20 г.с. ще ми излезе наполовина (190 лв.) и ще ми спести после доста бумащина, а и би улеснило моя лекар, ако се наложи да лежа в болницата, което е много вероятно (миналата бременност лежах 25-30 дена - от началото на осми до началото на 9-ти месец).

На 17-ти съм от 11 часа (или пък 11:30, не съм сигурна). Надали ще се засечем. А иначе аз се надявам да съм без деца и без мъж. Щото аз такива деца като моите други не съм виждала, честно казано, толкова са щури, бетер от момчета. Ще обърнат чакалнята наопъки. Ако е само едната, просто ще задава нон-стоп въпроси (най-вече малката, голямата може и да си чете нещо), но ако са двете - не мож ги озапти.

Моля, не се извинявайте за дългите си постове! Всеки си прави сметка дали и докъде иска да чете, и дали да включва на игнор (скип, скип, скип - казано на чист бг език). Grinning

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 13:02 от Лолiта

Общи условия

Активация на акаунт