МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Ангелчеееее вчера цяля вечер съм те мислила.... леле много се радвам за теб и за твоите 4сърчица , но и малко ме е страх от идеята за 4 наведнъж ... лека бременност и успех с изпитите и с...раждането на половин футбулен отбор :*

# 406
Здравейте бъдещи мами и от мен. Малко късно се включвам, но сега ви открих. Моят термин също е за месец май, определена съм за 2 май  с моми4енце  Simple Smile Пожелавам леко раждане на вси4ки и се надявам да сме си полезни  Grinning

# 407
олеееее 4 malko_angel4e_ стискам палци , не мога да си представя 4 бебета в корема сигурно ще е голяма веселба като почнат да ритат всичките , ще е футболен мач отвътре Simple Smile

Днеска бях на ехографче, все още си остава лекарката на мнение , че ще са розови гащите , та да видиме Simple Smile Всичко е наред с бебочка , расте си със седмица по-голяма явно ще е едра мадама Simple Smile Вече се е разположила с главата надолу , но много странно , че усещам удари долу в пикочния мехур , явно ми бие главички Simple Smile защото краката дето уж са горе не ги усещам, а усещам удари доли , странна работа Simple Smile

# 408
И аз да се отчета за днеска Simple Smile
Честити сини гащи на wb и розовки на monicat, май не останахме много тези които не знаят розови ли са сини ли са...
Малко ангелче и аз вчера си мислех за теб, даже обяснявах на моя мъж, и викам не е възможно да са 4, при положение че не е инвитро, после си викам сигурно е възможно в някакъв невероятен случай, и честито ти явно си един от тези невероятни хубави случаи, вярно че грижите са по 4 , но и радостта е по 4.Пожелавам ти всичко да е наред  Hug Сега погледнах и видях че сме на едни години, направо си герой, от първия път 4...направо не мога да си представя какво е да имаш толкова бебета, и всички като вземат да мърдат...да споделиш Simple Smile
Петя добре дошла при нас и леко бременеене  preggo Определено на моменти сме си полезни, а в другите се занимаваме  Joy

Таничка важното е че расте и усещаш ударите  Joy Това са май единствените ритници които чакаме с нетърпние и даже ни харесват  hahaha Joy Joy Joy
Днес е бабин ден, преди малко разбрах за това ви казвам ако има други като мен които не знаят.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 12:20 от miglena_vl

# 409
  • offshore & overseas
Може да те човърка с ръчички, Танче, хихи. Laughing

Аз също понасям удари най-вече в пикочния мехур и червата, и то почти постоянни, но пък при мен последно разположението беше седалищно, тъй че... баш ритници са си.

Малко ангелче, дано всичко да бъде наред - колко ли трудно се носят четирима юнака! Hug А после пък как се гледат, не ми се мисли. Не че няма да се справиш, далеч съм от тази мисъл.

# 410
malko_angel4e_  леле ще те гледаме в новините живот и здраве Simple Smile

Не се случва често 4-ка, а с момчета леле не дупе ами незнам кое да ти е яко.

Моя Ритко побутва Simple Smile днес ме радва прекрасно Simple Smile

# 411
Ехааа малко ангелче, много хубаво да си имаш толкова голямо щастие на куп, много се радвам за теб и стискам много палци да се носите леко и с по малко дискомфорти, ти верно расправяше, че се играе яко футбол в коремчетоти, а то виждаш ли разделили са се по двойки и си играят Simple Smile

# 412
Чак не мога да повярвам още...пък представям си на теб какво ти е....
И така по темата с 4творното щастие...
Щях да питам на едно бебе колко дрехи са му необходими, че аз гледам и все си харесвам нещо тук там и в един момент си мисля ...те толкова бързо растът може би няма да успее да облече всичко...или ще трябва да се преоблича по 4пъти на ден да износи всяко нещо поне по веднъж
...та сега незнам хем не искам да е с ограничен брой бодита и хем искам пък да не е да са прекалено много..
а на Ангелчето ще и трябва от всичко х4 ами на нас с по 1бебе колко ще ни трябва

# 413
Наташка, и аз незнам колко му трябват , но снощи точно това си мислих. Ние сме планирали да пазаруваме за бебо в април, а ММ ще е на дълга командировка 2 мес в чужбина и си мислех. Ами ако родя  и нищо не съм взела, и съм сама. Дреме ми си казах - поръчвам си дрехи някой да ми достави някой друг парцал, количка съм избрала (може да се каже) и без легло какво-ще спи при мен на спалнята. Всичко е под контрол, ще оцелеем само двамата Simple Smile

Ще си купя масажор,за да се глезя и ще се гледаме Simple Smile

Искам в добавка да си купя плетена рокля дълга по тялото за бременни. Идеи откъде мога да намеря такава. В момента съм в етапа на красивото коремче и ми се иска такава рокля да нося Simple Smile

# 414
Наташка, на база списъци в и-нет сметнах, че на първо време ми трябват:
*5-7 бр бодита с къс ръкав
*мин 5 бр цели гащеризони (или същият брой боди с дълъг ръкав+ританки)- към момента съм поръчала около 7-9 бр
*дрехи за изписването
*чорапки за под гащеризона(имам 2 бр, мисля още 2-3 да взема)

Бодитата с къс ръкав които ще ползвам под гащеризона съм ги взела с размер 56-60(1). Гащеризоните са 0-3, като дойдат или като се роди ще преценя дали не трябва да взема и 2-3бр по малък размер, че хем бързо ги израстват, хем пък четох че е хубаво да не са му дълги.

За втори и трети месец поръчах тениски и бодита от този тип
Скрит текст:
-4/5 бр размер 3 и горе-долу толкова бодита с къс ръкав пак размер 3 с големи щампи за разходки навън
Скрит текст:
.

Като начало мисля, че са му предостатъчни и в движение после ще купуваме ако нещо липсва или почнат да му умаляват.
[/tt]

# 415
Малко ангелче, да са ти честити четирите бебета  Hug Да се отгледате възможно най-близо до термина и да се родят здрави и спокойни  Hug
В Русе това лято се родиха четиризнаци - 2 момчета и 2 момичета, но през цялата бременност, всички лекари са смятали, че са 3 и на раждането ХОП - четвърто, даже преди малко им гледах снимки Simple Smile

# 416
  • Пловдив
Ангелче да са ти живи и здрави  Hug
Хубаво е,че има кой да ти помага.
За дрешките-възможно най-малко,защото растат бързо и всичко омалява,а и все пак ще е май месец като изперем,бързо ще съхнат.
И мен ме рита доста ниско и не е особено приятно,но го усещам на различни места,нали сега има много място,та се мести.
Момичета имате ли течение?Моето малко намаля,но вчера питах,дали може да ми пуснат микробиология,за всеки случай,да не нещо по-сериозно от гъбички-отрязаха ме,всички бременни били с течение.Щели да ми пуснат в 9-ти месец.На мен за какво ми е тогава,като ще съм секцио?Малко хвана яд,че ми отказаха.

# 417
Ди, аз също имам течение. Вярно една мъничка идея по-малко спрямо предни седмици, но има и ми ужасно неприятно. Пък ако толкова искаш плати си за една микробиология. Направи се на чук и настоявай пред лекарката.

# 418
  • София
И аз имам течение - не е много силно, но е неприятно. На следващата ЖК ще питам какво да го правя.

Преди малко говорих с лабораторията - първите резултати от амниото са ми добри, направо ми падна камък от сърцето. Вярно, че трябва и цитогенетичният анализ да излезе, но за него трябва повече време и поне за малко ще си отдъхна. Party

malko_angel4e_ , стискам ти палци всичко да е наред до края на бременността и да се задържат бебетата възможно най-дълго в коремчето. И 4-те ли са момчета със сигурност? Много е хубаво, че ще имаш кой да ти помага като се родят.

# 419
Здравейте момичета  bye
Мяуче мерси за съвета за Виброцила- много се чудех дали да го пробвам тъй като при систъра ми и при ММ нямаше никакъв ефект и даже на скоро имаше един дето го изхвърлих..ама кой да знае че така ще стане  Whistling
petq12 добре си ни дошла  Hug
wb, monicat да са ви честити гащите Heart Eyes
Наташке и аз много се чудех по колко да купя. В крайна сметка реших че като за начало ще взема малко, все пак да имам като се роди Макарон. А ако не стигат - ще е лято, ще сме навън с количките и какво друго да правим освен да трошим пари в детските магазини  Joy Ще трябва да си уплътняваме с нещо дните, а пък пазаруването си е наша женска запазена марка  Mr. Green
malko_angel4e_ като прочетох  и ей така-  #Crazy Пожелавам ти много лека бременност,  и да разкажеш после какво е да риткат 8 крачета   bouquet
Di83 за течението и моя док каза, че е нормално да имаме. Даже като ми пусна микробиологията малко се притесни, че ми е по-силно, но се оказа, че всичко е наред и няма повод за притеснение. Последния месец ми е доста слабо пък да видим  newsm78
Соник най-накрая да се успокоиш с добрите резултати. То вярно голямо чакане беше при теб. Grinning
P.P. : Karolke  къде зачезна?

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 14:26 от zeldelina

Общи условия

Активация на акаунт