Операция на миома 2

• 144 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм с коремна операция след уговорка за лапароскопия в клиника Света Марина в Плевен.
Та как се чувствате момичета и колко време сте били подути над самия шев?
Към професорите нямам никакви забележки, но навсякъде другаде има какво да се желае от към чистота и обслужване.Леглата са само 4 и може да си откарате  в реанимация 8ч да чакате да Ви оперират голи с едно подобие на нощница.Нощувката е 80лв.в тавански стаи, но включва храна.Дано в новата клиника условията са по добри.Лапароскопията е 1423лв, а коремната операция 1700лв.Ако мога да Ви бъда полезна пишете.

# 226
  • Под гъбата
Големичка си е гадинката 13 см по последни данни..Това е което ме притеснява най-вече!!

И аз съм от оцелелите с по-голяма Laughing
Имам въпрос към тези били с коремна операция и хистеректомия, имахте ли подуване на лабиални лимфни възли? От днес имам един такъв, а все още съм на АБ, конците не са ми свалени. newsm78

# 227
В Болница СофияМед коремната операция на миомата ми е 1040лв.Обаче незнам дали в нея влиза и престоя?Някой има ли инфо,че аз не се сетих и да питам... newsm78

# 228
В Болница СофияМед коремната операция на миомата ми е 1040лв.Обаче незнам дали в нея влиза и престоя?Някой има ли инфо,че аз не се сетих и да питам... newsm78

Престоят се плаща отделно, около 5.80 лв./ден беше миналата година.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 21:13 от Herz

# 229
  • Под Слънцето
Мене ме  оперираха в акушерската клиника в  Плеен . Не мога да кажа нищо срещу леглата , чаршафите и  чистотата. Всичко си заслужаваше цената от 80 кинта на ден. Само мърморех за супите и ако преди  не харесвах  супа, то след операцията направо мразя  да чувам  тази дума. На 3тия ден имах филе и дом. сладолед в кутийка за десерт. Щото точно под моята стая  имаше една кебапчийница и като се  размиришеше подобаващо .. преглъщах обилно слюнка и  правих  панаири че искам пържола.  Joy Понеже съм нощна  птица и пуша непоправимо, а долу затварят вратата  и ме мързеше да слизам , си пушех на прозореца. В интерес на истината едното имаше мрежа, а  другото на отсрещната стена не, та точно него отварях  като запалвах цигарата. Пада се  на стената където е големият компресор на климатиците и стената е влажна, и по нея  щъкат онези огромни хлебарки..  Та една една  се беше намъкнала докато се шляех из стаята при отворен прозорец , но я претрепах на мига  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Друга гадост не съм срещнала за 6те дни престой. И няма да си изкривя  душата ,че наистина беше чисто и спретнато.

# 230
Това си е направо без пари LaughingМерси за информацията.

# 231
Аз също съм от непоправимите пушачи,та се чудех къде аджеба ще си павкам в болницата newsm78
Да ми има човек проблемите Joy Joy

# 232
Здравейте, мами!
Най-накрая, доживях и аз да разкажа своята история с щастлив край! Миомата ми беше с размери 9,5/8,5 см през месец май 2014 год. По препоръка на доцент от Варна започнах лечение с Есмиа -нов препарат на пазара. Лечението беше за 3 месеца, като на месец хапчетата струваха 300 лв, а според листовката миомата ми трябваше да намалее от 15 до 40 % . Да, ама не!  На контролния преглед се оказа че миомата ми е "мръднала" само с 1 см. Тогава ми препоръчаха да се обърна към д-р Благовест Бечев от 1АГ в София, бившата Киркова. Нямам думи да изразя възхищението си от този човек! Толкова внимателен, толкова любезен! След всички прегледи, изследвания и т.н., той беше категоричен, че тази миома може да се премахне чрез лапароскопия с никакъв риск за  матката. Пропуснах в началото, "голямото светило" д-р Драгнева в Бургас ми каза при първичния преглед през месец април, че "всичко било за махане и нищо вече не можело да се направи". Както и да е. Операцията ми беше лапаро, на 22.10.14 год. По време на операцията се е оказало, че миомата ми е с размери около 15 см, разположена по специфичен начин, който не е позволявал при прегледи с видеозон да се определят, или нещо от сорта. Операцията ми е продължила около 4 часа и половина, но повече от успешна. Всички органи са си на мястото им Laughing, чувствам се повече от добре, а колко ми е леко на корема, едва ли мога да ви опиша!
Интересното беше, че преди операцията никъде в нета не срещнах името на д-р Бечев. Някак инстинктивно усетих, че това е "моят" човек, доверих му се напълно и се сбърках!Благодаря много още веднъж на него и на целият му екип за всички положени грижи. Страхотни хора!  Hug Hug

# 233
Завиждам ти благородно,че всичко вече ти се е махнало от главата...по-точно от корема Joy Joy И аз след 3 дни влизам за операцията.

# 234
  • София
kremu6ana_m, моята миома също беше с размери над 15 см. На видеозона се видя 10 и повече не успяха да измерят. Освен това изглеждаше, че е на предната стена на матката, а се оказа на задната. В интерес на истината, истинските й размери не знам. В болницата няколко дни са говорили за огромния пъпеш, който са ми извадили от корема. Laughing Лекарката, която ме оперира ми каза, че било към 20 см, а други казаха, че не е чак толкова... знам ли.... А теб лапаро ли те оперираха?
veselina7373, чакаме добрите новини!!!!

# 235
Привет на всички от мен!Току-що се прибрах в къщи,няма я огромната миома-16см Joy JoyМалко се удължи престоя в болницата,защото направих температурка ама и това мина!!По същия начин като теб бях гвоздея на програмата в отделението поради добре отгледаната миома.Много ми се радваха всички. LaughingОперацията ми беше отворена...демек коремна със всички екстри-катетри,дренажи и системи.Но..вече мина.Още ме болят коремните мускули и корема ми има форма на пача ама надявам се скоро да почна с коремните и да се оправи.

# 236
  • Под Слънцето
айде, веси , ше се справиш!  Hug

моя корем го качих на 20тия ден на колелото и брисах по баирите. На 35-6 ден тръгнах отново на тренировки по бокс и сега съм толкова изпълнена с положителна енергия,че сама не мога да се спра понякога.

# 237
Ако се задържи времето топло и аз бих се метнала на колелото ама надали LaughingВ болницата имаше едни хуууубави дълги коридори та си обикалях целодневно и целонощно ама сега в нас няма,та ще видя нощеска какви ще ги върша.Лошото е че нещо не мога да спя настрани още и е голяма мъка нагръб #Crazy #Crazy #Crazy

# 238
  • Под Слънцето
десетина дни ше е тъй, въпреки че аз намятах всички излишни възглавници и възглавнички из нас по  леглото и до някъде ми помагаше да си спя както си знам- свита в поредната ембрионална поза.
опитай , може да ти олекне

# 239
Вече съм си подготвила няколко възглавнички..Ако не стане..ще се зяпа пак цяла нощ телевизия.С какво маза белега?

Общи условия

Активация на акаунт