Операция на миома 2

• 144 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
лапарото е 1830 доплащане след з.к. Нищо друго не се плаща. Вече имат нова клиника, но не знам дали има промяна в цените. Аз съм много доволна и парите определено си заслужават.
Обаждаш се на някой от телефоните на сайта и си записваш час за преглед. След това ще ти кажат как и кога да отидеш за операция.

Успех!

# 511
  • София /Абсурдистан
Моята операция мина. Направиха я в клиника Щерев, лапароскопска. Изключителен професионализъм и перфектни условия в болницата, като в хубав хотел. Постоянно до главата ми беше сестра. Още на другия ден бях на крак и нищо не ме боли /да не чуе дявол/, дори от упойката след това не ми се гадеше. Доплаща се 1175 лв. след здравна каса, в това влиза абсолютно всичко. За мен тази клиника е идеалният вариант, хем си е в София, та не се наложи да ходя до Плевен.  

# 512
Можеш ли да ми кажеш кои ти направи операцията в Щерев

# 513
  • София /Абсурдистан
Можеш ли да ми кажеш кои ти направи операцията в Щерев
д-р Надя Магунска  Peace

# 514
  • София
Моята операция мина. Направиха я в клиника Щерев, лапароскопска. Изключителен професионализъм и перфектни условия в болницата, като в хубав хотел. Постоянно до главата ми беше сестра. Още на другия ден бях на крак и нищо не ме боли /да не чуе дявол/, дори от упойката след това не ми се гадеше. Доплаща се 1175 лв. след здравна каса, в това влиза абсолютно всичко. За мен тази клиника е идеалният вариант, хем си е в София, та не се наложи да ходя до Плевен.  
Здравей! Пишеш , че в тази цена от 1175 лв. влиза всичко.Можеш ли да ми напишеш подробно какво точно влиза? (консултациите с кардиолог и анестезиолог влизат ли в цената, а болничния престой и той ли влиза и ако не влиза таксува ли се по здр.каса на ден по 5.80 лв. и махането на конците колко струва , по здр. каса ли е и кой ти ги маха оператора или старша сестра, след като излезеш от упойка оператора идва ли да ти каже как е минала операцията т.е дали е била сполучлива??? Мъжът ти кога го пускат да те види т.е колко време/часа след това???) Ще правя хистеро плюс лапаро и аз в Щерев и ми е мн.притесвено и от към финансовата страна , та за това питам , да зная ако изникнат някакви непредвидени разходи.Благодаря предварително! newsm78

е

# 515
Здравейте на всички дами.На мен ми направиха коремна операция на  миома на 03.08.15г.с размер 4,75 в клиника "Надежда "в София при доктор Еленчев.Много съм благодарна на целия лекарски екип,акушерки и санитарки.Въпроса ми е след колко време се възстановява организма след такава операция?Работата ми е свързана с тежък физически труд,а първия болничен ми е за 30 дни.

# 516
Здравейте на всички дами.На мен ми направиха коремна операция на  миома на 03.08.15г.с размер 4,75 в клиника "Надежда "в София при доктор Еленчев.Много съм благодарна на целия лекарски екип,акушерки и санитарки.Въпроса ми е след колко време се възстановява организма след такава операция?Работата ми е свързана с тежък физически труд,а първия болничен ми е за 30 дни.
Здравеи Колко ти беше голяма миомата и какви проблеми ти създаваше Ако може и да пишеш как премина операцията ти    Браво  че си се решила да я направиш и всичко е минало успешно

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 17:57 от AnMary

# 517
Здравейте на всички дами.На мен ми направиха коремна операция на  миома на 03.08.15г.с размер 4,75 в клиника "Надежда "в София при доктор Еленчев.Много съм благодарна на целия лекарски екип,акушерки и санитарки.Въпроса ми е след колко време се възстановява организма след такава операция?Работата ми е свързана с тежък физически труд,а първия болничен ми е за 30 дни.

За 30 дни ще се възстановиш, но не мисля, че е достатъчно, за да се чувстваш комфортно да вършиш тежък физически труд.

# 518
От многото четене по форума на всеки по различен начин се възстановява,но докторите ми казаха че мога до 6 месеца взимам болничен и това ме плаши като време ,а ми е махната само миомата , нито матка нито яйчници.

# 519
От многото четене по форума на всеки по различен начин се възстановява,но докторите ми казаха че мога до 6 месеца взимам болничен и това ме плаши като време ,а ми е махната само миомата , нито матка нито яйчници.

Моята операция беше лапароскопска за махане на миомни възли, бях в болничен 10 дни, но избягвах да вдигам тежко и да се претоварвам при всички положения повече от месец.

# 520
При всеки е индивидуално и самото възстановяване явно.при махането на конците доктора нищо не ми каза. Нито да се пазя ,нито какво да ям,абсолютно нищо и това не ми дава покой.

# 521
При всеки е индивидуално и самото възстановяване явно.при махането на конците доктора нищо не ми каза. Нито да се пазя ,нито какво да ям,абсолютно нищо и това не ми дава покой.

Няма и какво да ти каже. Пазенето е по собствен инстинкт, ако ти е некомфортно да се натоварваш, не го правиш. За храненето пък не виждам връзката. Ако все пак имаш въпроси, защо не се обадиш на лекаря?

# 522
  • Варна
Аз също съм с коремна операция-февруари месец .Напълно мога да кажа,че се възстанових след втория месец,за да върша физическа работа.Преди това ме придърпваше и чувствах дискомфорт.Дори в началото вървях малко приведена и не можех бързо да ходя,нито  да бягам.Но вече като влязох в третия месец почнах да се поотпускам.Все пак си е рязано и трябва време да заздравеят раните.И аз се притеснявах ,защото след 3 месеца трябваше да започна работа,която е свързана с тежък физически труд и си мислех,че ще имам проблеми и няма да мога да си върша работата.Но всичко  мина,все едно не съм оперирана.Храненето няма връзка с тази операция,не се спазва хранителен режим.Бързо възстановяване от мен.

# 523
За храненето питах защото четох ,че твърдата храна не е много за предпочитане в началото.Знам че след такава операция възстановяването е по трудно и трябва да си пази много човек. Доктора не обясни подробно как стоят нещата след такава операция а и грешката си е моя че аз не питам.Мислех че достатъчно съм чела по въпроса,но се оказа че винаги има въпроси.

# 524
Някой да е ходил в АГ клиниката в Тутракан? Става дума за премахване на 3 миоматозни възела.

Общи условия

Активация на акаунт