Операция на миома 2

• 144 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Ами на моя приятелка и взеха 3200 лв. иначе ние сме чели от техния сайт www.hifu.svmarina.com/index.php/bg/hifu-in-sveta-marina  там тя беше прочела всичко което я интересуваше,после звъня в центъра и  й дадоха отговори на всичко което не й беше ясно...

# 211
  • София
Ако трябва да съм честна, излезе ми около 1200-1300 за коремната операция за избор на екип + престой. Така че за 2000 лева отгоре, ако трябва да си спестя всичкото това преживяване отново, ами изобщо не ми се струва голяма сума.

# 212
  • Под Слънцето
 babyface76 , права си!

За 2,500те лв, които им сипах там и с предварителната уговорка за поставяне на гел против сраствания  (+400 лв) , който така и не получих , щото проф. Томов е против такива гелове. И въпреки че на 4тия ден си подкарах колата сама обратно към Варна, все още (3 м след операцията) изпитвам дискомфорт. Предишната болка от 2-3ти ден се измести на 3-5 ден. Кръвоизливи вече нямам , да чукна на дърво , но болката е постоянна и незатихваща през целия МЦ.. Та и аз за в бъдеще ,дано не се наложи, но твърдо за хайфу-то.

# 213
  • Под гъбата
Влизам тук за да дам кураж на всички момичета, на които им предстои подобна операция. Моята операция мина и от днес съм си у дома. Правих и я Плевен, втора клинична база. Доволна съм, много съм и то много Laughing. Екипите са страхотни, отношението също, само малко ако им бяха по удобни леглата Mr. Green, щеше да е по добре. ЧЕ боли, няма какво да се лъжем, но и обезболяващите вече са на много високо ниво Mr. Green Crazy

# 214
Имам нужда от кураж,че направо умирам от страх!!Операцията ми е насрочена за 31.10.след 2 дни.Направо...... #Crazy

# 215
  • Под Слънцето
Имам нужда от кураж,че направо умирам от страх!!Операцията ми е насрочена за 31.10.след 2 дни.Направо...... #Crazy

страшно няма!  Hug
както писах преди- яд ме е че толкова сълзи изревах преди операцията..
малко се суркаш по стени и стълби  няколко дни след реанимация, но аз на 4тия ден  си седнах в колата и си карах от Плеен към Варна нормално.

Къде ще те оперират?

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 08:39 от TopsyG

# 216
  • Под гъбата
Спокойно! Както вече писах , боли в началото, но има добри обезболяващи! Вземи си свещички Профенид, за всеки случай. Ако някой отива в гинекологията в Плевен да си сложи към багажа, чаршафи, олекотена завивка,удобна възглавница и еднократни чаршафи 60/90 см.

# 217
Болница Софиямед,при доктор Валери Нецов.Изглежда ми нова и доста прилична,надявам се всичко да е ОК

# 218
Болница Софиямед,при доктор Валери Нецов.Изглежда ми нова и доста прилична,надявам се всичко да е ОК

В добри ръце си, всичко ще бъде наред!   bouquet

# 219
  • Под Слънцето

Дано. Успех!  Hug
После ще видиш,че няма нищо притеснително..

# 220
Големичка си е гадинката 13 см по последни данни..Това е което ме притеснява най-вече!!

# 221
  • Под Слънцето
И с  по-големи са оживявали Wink

# 222
 Laughing LaughingОптимистично ми прозвуча Simple Smile

# 223
  • Под Слънцето
именно  да ти вдъхна кураж така го написах Wink

# 224
Всички мами са страхотни тук!Бъдете здрави дами и благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт