Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за възстановяване след операция за отстраняване на миома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват възстановяване след операция за отстраняване на миома, възможността за бременност след такава операция, преживяванията на участниците по време на операцията и след нея, както и споделяне на лични опит и съвети за справяне със страховете и проблемите, свързани с операциите.
-
Какви са препоръките за възстановяване след операция за отстраняване на миома?
-
Какви са мненията относно възможността за бременност след операция за отстраняване на миома?
-
Какви са препоръките за подготовка преди операция?
в сряда при профилактичен преглед ми откриха миомен възел 2,27см лекарката каза че няма нищо страшно да отида след 6 месеца да ме види пак,аз се разплаках и така от страх плача по цял ден и чета форуми,на 35 год съм но още несъм ра6ждала,умирам си от страх утре имам час при най готиния лекар тук,от Поморие съм,да видя и той какво ще ка6же..а вие какво мислите моля ви дайте съвет какво да правя,а иначе цикълът ми от 5 стана на 3 и то много оскъден само първия ден малко съсиреци и после прицапване
цял живот ме е било страх от лекари а сега тоз възел ми липсваше,иначе си пуснах пълна кръвна картина щитовидна и някакъв полов хормон и всичко е повече от добре,ама таз пущина искам да изчезне,дали има случей да спре да изсъхне сама без операция?
Не разчитай и на бабини илачи и билки..не помагат.Казвам го от собствен билков опит!!!