Математика (състезателна) - мнения и подготовка

• 50 985
  • 468
  •   1
Отговори
# 450
Аз обичам математиката, защото е точна наука, доставя ми удоволствие решаването на задачи.
Знаеш, че 5+5 е 10 и няма двусмисленост и субектизъм WinkПозабравила съм доста неща, разбира се.
Радвам се, че баткто има такъв тип мислене. Нямам си на идея дали ще продължи в математическо училище, и какво ще се случи след 7клас. За сега се опитвам да установя къде са му заложбите и потенциала.
Не съм сигурна, че математиката е популярна само в бгмама. Познавам поне 2 мами,  на малки деца 5г., не знам списват ли тук, които вече са решили, че децата им ще учат в СМГ Mr. Green

# 451
  • най-шареното място
Една част искат най-доброто училище и за тях е това.
Една част искат неотразим блясък за децата си от възможно най-малка възраст. Намерили са тази ниша - лесно и чудесно на 4-6 години с инвестираща време майка.
Една част от родителите на малки ученици искат психологически ползи. Те пък избират най-достъпната и добре уредена форма.

Никое от трите няма връзка с хляба за децата. И няма отношение задължително с математика или развитие в тази посока.

Ще им развие мисленето, ще имат ползи, ако майките/който там натиска не прекалява/.
Но хлябът е за школите. Там има, да Simple Smile

# 452
Но хлябът е за школите. Там има, да Simple Smile

Ама разбира се, че за школите, точно това визирах.
Едва ли хлябът е за нас, родителите, които плащаме по 20-50 лв. за урок.   Mr. Green

# 453

Ама разбира се, че за школите, точно това визирах.
Едва ли хлябът е за нас, родителите, които плащаме по 20-50 лв. за урок.   Mr. Green

Абе ако наистина плащате 50 лева за урок нещо сте мръднали, или ви бори луда амбиция и ... се намира кой да ви издои. Нали знаеш приказката за зелника Mr. Green

# 454
Това е масово, всеки може да сметне в школите за подготовка за НВО колко излиза 1 урок.  Peace

# 455
  • най-шареното място
Изумителна е цената обаче.
Замисляща Simple Smile

# 456

Нали това казвам, кой преди 20-30 години е предполагал, че ще има нещо подобно. И какъв бил напливът за специалността.

# 457
  • най-шареното място
Мен в друга посока ме замисли.

# 458
Весело посрещане на Нова година на всички!   bouquet

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 10:31 от Анонимен

# 459
  • София
Малко спам, ама сериозно ли говорите за такива цифри за уроци?
Не бих дала такива пари.

# 460
Моите деца докато стигнат до тези уроци, сигурно цената ще стане двойна

# 461
  • София

Бреее! Наистина ли са такива?! Хлапето иска да става учител по мат., дали да не спра да го побутвам настрана?  Thinking  Mr. Green

Весело посрещане на Новата година!  Hug

# 462
  • най-шареното място
Жасмин, нищо подобно.
Изненадах се от твоя негативизъм. Не съм умувала над чужди цели и желания.
Няма смисъл Simple Smile

Весело посрещане на всички!

# 463
  • Варна
Е,50 лв.взима някое светило сигурно.  Mr. Green Аз направих груба сметка колко излиза посещение в школа за 2 ч.на седмица тук ,ами 15-16 лв.  Wink

Весело довечера ,момичета и момчета!  Peace

# 464
Весело посрещане и от нас,момичета!
С пожелания преди всичко за здраве и много успехи на малките ни математици и през новата год.
50 лв.за час и аз не бих платила. Mr. Green
Нашата школа е 3 часа седмично и е на доста по-поносима цена.

Общи условия

Активация на акаунт