ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

• 88 841
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Пипи, повечето субтитри са за рилийз от две части. На мен ми се е случвало така - изтегля по грешка субтитри само за cd1... и те да свършат наникъде.

При юнаците има и версия за един диск - DMCA-removal-from-Google/get.php?id=96728
Тези пробвай, дали няма да станат.

Hug Супер! Тръгнаха, много ти благодаря!

# 361
Здравейте търся филма "Medeas" (2013) с Catalina Sandino Moreno.

# 362
  • в морето до колене
keishabuchanan, според мен нямаш шанс с този филм засега.
Според IMDb той е показан само на няколко фестивала и не е посочена нито една дистрибуторска фирма, която да го разпространява по какъвто и да било начин, където и да било по света...

# 363
Здравей те ! Знаете ли за някой по-нов филм примерно от - 2012,2013,2014 г. който е от рода на Три метра над небето(и продължението Искам теб), Тетрадката и Незабравимата. Търся такъв любовен филм, но по за тинейджъри, разбирас се и качеството да е същото

# 364
Здравейте ! Heart Eyes  Преди нова година по бнт даваха спомени за нова година през годините . Търся монолог на Татяна Лолова, в който хумористично обвинява българския народ как е толкова намръщен и отрицателен. Спомням си само едно нейно изречение: '' Ами да, това е още от Балканджи Йово: питат го те дава ли Яна, а той не , та не ! Благодаря ви предварително Simple Smile)

# 365
  • В Космоса
Интересен филм на научна тематика,  нещо като "Красив ум", например? Praynig

# 366
  • Пловдив
Здравей те ! Знаете ли за някой по-нов филм примерно от - 2012,2013,2014 г. който е от рода на Три метра над небето(и продължението Искам теб), Тетрадката и Незабравимата. Търся такъв любовен филм, но по за тинейджъри, разбирас се и качеството да е същото

Вече зададохте този въпрос:

Здравейте, не знам дали някой от вас изобщо е гледал - 3 метра над небето и тетрадката, но се чудя има ли толкова добър филм с такава тематика от 2013 или дори 2014... Нещо ново от същия род и също толкова успешно търся аз ... Ако знаете пишете

Отговориха ви и ви препоръчаха да видите друга тема:

Има цяла тема за романтични филми Peace.

# 367
  • в сърцето на държавата
INCEPTION  on line-ТЪРСЯ

# 368
Привет и хубав ден на всички! Grinning Grinning Grinning Бяга ми заглавие на двусериен филм, чийто край гледах по HBO преди около два месеца. Ставаше въпрос за брат и сестра наследници на голяма фирма, чиято собственост е и железница, минаваща през Северна Америка, ако правилно съм запомнила. Сестрата се свърза с някакъв учен, купи създадената от него свръхлека сплав и построи релсите, а братът постоянно пречеше, защото бе взел подкуп от конкурентите и в крайна сметка ги демонтираха.... Междувременно станаха катастрофи със старата неподдържана конструкция, сестрата се отказа от фирмата, оттегли се в малка вила и се свърза отново с учения, но при пътуване със самолет мина в друга реалност..... През цялото време анонсираха, че най-добрите умове изчезват безследно.....

Ще съм много благодарна освен за заглавието и ако някой, който се сеща за филма, помогне и с линк за сваляне! Praynig Praynig Praynig

Открих заглавието - "Атлас изправи рамене"  newsm68  Grinning , сега да видим дали е качен някъде...... Praynig Praynig Praynig

В Замунда са качени и двете части - Atlas Shrugged

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 10:08 от arpha

# 369
# 370
Аз пък търся Бг търси талант последните два епизода- на 27 и на 31. Направо ме хваща яд- разбирам да трият бъдещи епизоди, но да няма къде да изгледаш това,к. е излъчено вече ми е странно.

# 371
Някой знае ли дали "I am number four" има втора част, че първата ми изглежда недовършена.. ?  Rolling Eyes

# 372
  • в морето до колене
Според Уикипедия се е говорело да се снима продължение (все пак книгите трябва да се шест, от които 4 или 5 са издадени май вече).
Но проектът е бил замразен... и в момента не е ясно, дали ще го бъде изобщо.
Може би защото първият филм не е получил особено ласкави оценки...

# 373
  • Другата България
Да помоля пак за малко помощ със Сървайвър.
Търся субтитри за 13, 14, 15 епизод на 25 сезон.
Ако някой може да помогне, ще съм много задължена!

# 374
Според Уикипедия се е говорело да се снима продължение (все пак книгите трябва да се шест, от които 4 или 5 са издадени май вече).
Но проектът е бил замразен... и в момента не е ясно, дали ще го бъде изобщо.
Може би защото първият филм не е получил особено ласкави оценки...

Ясно, благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт