Четки за грим-4

• 66 707
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Явно наистина не си струва четката.. и аз не съм особено впечатлена от марката, едни дънки ми станаха на много избелели петна още при първото пране, а не бяха евтини..  Иначе най-харесвам ластичетата им за коса тип възелче, днес влязох именно, за да се заредя с още такива Laughing

# 256
  • Стара Загора
От дамското, никога нищо не ми харесва. От детското - супер рядко.  

Разминаваме се явно във вкуса. Laughing
Аз рядко ходя, но все отнасям по нещо. Иначе качеството наистина не е впечатляващо, ама хареса ли ми като модел и как стои нещо - не му мисля много. По намаленията понякога се попада на що годе добри дрехи за всекидневието, но обикновено номерацията е изчерпана и са останали само 40 + размер, а аз влизам в 34 или 36. Laughing

# 257
  • гр. София
Момичета, виждам че утре излизат новите четки на Зоева и ми грабнаха окото.
http://en.paperblog.com/zoeva-new-single-brushes-clutch-bags-770103/

Някой може ли да ми опише какви продукти се нанасят с 103 и 109 номер четка, за да мога да се ориентирам?  newsm78   Praynig

# 258
Здравейте, следих ви и реших да попитам накрая.
Харесала съм си едни комплекти четки от сайта Лолипоп, понеже са по-евтини и мисля като за първи опит да взема тях. Дали е добра идея?

# 259
Момичета, виждам че утре излизат новите четки на Зоева и ми грабнаха окото.
http://en.paperblog.com/zoeva-new-single-brushes-clutch-bags-770103/

Някой може ли да ми опише какви продукти се нанасят с 103 и 109 номер четка, за да мога да се ориентирам?  newsm78   Praynig

Ами то пише точно в линка, който си дала. 103 е за ФДТ, 109 - за контуриране.

# 260
  • гр. София
Стана ми странно, че тази форма е за ФДТ.  Rolling Eyes Дали тази форма е по-добра за нанасяне от стандартната 141?  Thinking
А какво се има в предвид под контуриране?  newsm78

# 261
Според мен е въпрос на навик - коя ще ти е по-удобна. В описанитео пише, че прави по-плътно покритие, заради наклона. Аз не съм ползвала такава.
А контурирането е оформянето на лицето, с нанасяне на по-тъмен продукт (бронзър, сенки). В зависимост от формата на лицето, се прави по различен начин.

# 262
  • гр. София
Много ти благодаря.   bouquet

# 263
за тази четка на елф имате ли мнение? благодаря предварително!
http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/brushes/angled-contour-brush/invt/84012

Angled Contour Brush

- тази наистина се оказа добра за фдт - малко е голяма и не се справям добре по "кривите" места, но продължавам да тренирам  Laughing

# 264
  • София
Буб, ще дойдеш ти на моето  Hug Това ми е най-удобната четка за фдт от години.

Е, още не съм пробвала четката за зъби на МАК, но някак ме плаши  Embarassed

# 265
очаквах да "изяде" много продукт, който да остане в главата й, но тя остана някак си чиста и то не защото е черна, самите косми не задържат продукта колкото другите четки, с които слагам /или се опитвам да слагам/ фдт - вероятно е от материала, от който е направена
благодаря, че не ме остави да я изхвърля както се бях заканила  Mr. Green

# 266
Здравейте, следих ви и реших да попитам накрая.
Харесала съм си едни комплекти четки от сайта Лолипоп, понеже са по-евтини и мисля като за първи опит да взема тях. Дали е добра идея?
Пак да попитам, защото почти съм решила да поръчам, но ми трябва побутване  Embarassed

# 267
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали четка за вежди, не тип за подреждане, а такава скосена за запълване (по възможност да е от БГ, нямам търпение да чакам поръчка ooooh! )
 Praynig

# 268
Аз бях останала с впечатление, че четката на Елф събира много продукт, но това беше докато не поръчах други подобни четки и те също събират  Grinning

Зоева имат не само нови четки ама напълно обновени сетове. Аз се кумих кумих да поръчам и сега... по-скъп сет... ама с повече четки  Mr. Green

# 269
  • гр. София
И аз поръчах от Зоева:

105 Luxe Highlight
109 Face Paint
126 Luxe Cheek Finish
100 Luxe Face Finish
141 Foundation/Concealer
233 Cream Shader
Classic Eye Set - ( 227 Soft Definer: Softly blend and smooth eyeshadow
231 Petit Crease: Accentuating and blending in the crease
234 Smoky Shader: Shading and blennding with smoky effect
315 Fine Liner: Precise application of eyeliner products
317 Wing Liner: Detailed eyeliner strokes and a perfect wing
322 Brow Line: Eyebrow brush for powder and cream products)

Общи условия

Активация на акаунт