Четки за грим-4

• 66 707
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
за коректор - малката, за сенки, става за коректор, около 4 лв. е

за мак - не - ползвай мак  Wink

извинявай, просто горе не съм дочела добре поста ти  Blush

# 241
  • София
Ох, сори! Понеже много пъти съм я хвалила и препоръчвала, си мисля, че е ясно коя имам предвид. ooooh!
Първата, първата!
То и на нея си пише за нанасяне на коректор. Аз лятото нанасях с нея кремообразен ФДТ. Peace
Другата е за сенки -тази малката скосената. Нея не съм я пробвала.

# 242
Копче, не е ли много дебела /голямо фи/ за коректор  Thinking

# 243
  • София
Бубанче, аз нямам опити с никакви коректори, камо ли с начина на нанасянето им. ooooh! Outta Joint
Тази така си я водят. Явно ще е за по-големи корекции. Grinning

# 244
aH~ за коректор върху пъпките може да пробваш всяка четка за червило, ако имаш такава. Аз с такива нанасям по-гъстите коректори, точно върху пъпките. То зависи и от коректора като цяло, но мисля че за гъст - четка за червило върши чудесна работа. Имам едни стари на Орифлейм, вече не ги продават - идеални за тази работа.  Peace

# 245
Аз плоска четка не ползвам затова бих разменила тези две ако някой  иска.

# 246
  • София
Препоръчайте бояджийска четка за фдт.   Laughing Искам да направя последен опит за нанасяне на фдт на Клиник анти блемиш-кремест е и със стиплинга на Мак, както и с ф80 на Сигма се получава прекалено голяма маска. Ако може да не си цапам пръстите с него ще ми е по-добре.  Hug

aH~, препоръчвам ти четката на The Body Shop за фдт!  Peace Доста е голяма, рехава и доста сплескана. Аз я използвам за поставяне на база на клиентките, но и за по-гъст фдт става. Получава се леко покритие. Другата, която ползвам е тази на Сигма, но наистина взема доста по-голямо количество и повече наслоява.

За четка за коректор за прикриване на пъпчици и несъвършенства използвам Сигма P82. Страхотна е! Мисля, че и Zoeva имаха някаква сходна.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:17 от Scintillia

# 247
  • Плевен
Подкрепям Scintilia за четките за коректор P82 на Сигма е идентична с http://www.zoeva-shop.de/en/142-concealer-buffer/a-8000120/.

Имам ги и двете и ги използвам и двете постоянно, нямат никаква разлика. С тях нанасям коректор под очите, около носа, прикривам зачервявания  Peace

# 248
  • Пловдив
Благодаря  , набелязвам си ги.  Hug   

# 249
Ходих днес в Инглот да разгледам четките, след като пак се наклепах ужасно с гел чната си линия  Crossing Arms Тази огънатата ми се видя по-дебела, а имат една права, която е по-тънка. Май към нея клоня.
Видях подобна, но по-къса на щанда на Алверде, около 5-6 лв. и се чудех дали да не купя първо нея. Някой ползвал ли я е?

Тази също ми харесва на Bdellium, не съм ползвала техни четки, не са обсъждани май тук, но имат добри отзиви.
http://www.love-makeup.co.uk/bdellium-tools-maestro-710m-liner-brush-p-4662.html
Хареса ми и тази на Даниел Сандлър - някой дали я е ползвал?
http://www.love-makeup.co.uk/daniel-sandler-base-brush-p-1536.html

# 250
В H&M са пуснали интересна четка за руж, някой с отзиви? Flutter Дали си струва?
Скрит текст:
http://www.hm.com/bg/product/23579?article=23579-A

# 251
Като знам какви са им дрехите, не бих разчитала четката да става за нещо  Mr. Green

# 252
То и аз така си помислих, но щом има доволни от китайски реплики, защо не? Аз се поблазних от сърцевидната форма, но ще почакам някой друг да се прежали и да сподели пръв  Laughing

# 253
  • Стара Загора
То и аз така си помислих, но щом има доволни от китайски реплики, защо не? Аз се поблазних от сърцевидната форма, но ще почакам някой друг да се прежали и да сподели пръв  Laughing

По-скоро не. Имам лакове, балсами за устни и спрей за тяло - ок са, но за четките от приятелка съм чувала, че са мнооого зле.
Веси, от дрехите има ок, но по-голямата част са парцали. Любим магазин ми е въпреки това, макар че последния път не можах да си избера нищо буквално.  Crossing Arms

# 254
От дамското, никога нищо не ми харесва. От детското - супер рядко. 

Общи условия

Активация на акаунт