Четки за грим-4

• 66 707
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Препоръчайте бояджийска четка за фдт.   Laughing Искам да направя последен опит за нанасяне на фдт на Клиник анти блемиш-кремест е и със стиплинга на Мак, както и с ф80 на Сигма се получава прекалено голяма маска. Ако може да не си цапам пръстите с него ще ми е по-добре.  Hug

# 226
  • София
Препоръчайте бояджийска четка за фдт.   Laughing Искам да направя последен опит за нанасяне на фдт на Клиник анти блемиш-кремест е и със стиплинга на Мак, както и с ф80 на Сигма се получава прекалено голяма маска. Ако може да не си цапам пръстите с него ще ми е по-добре.  Hug
Така и не успях да харесам Ф80 за ФДТ, на мен ми допада ф60, но тя се води, че прави по-плътно покритие от ф80, не съм сигурна че ще ти хареса  newsm78
http://www.sigmabeauty.com/product_p/f60.htm

# 227

баш бояджийските четки правят най-дебел слой и най-трудно разнасят

# 228
Здравейте! Търся си ченка за ФДТ
и се колебая между три на Real Techniques:
Your Base/Flawless, Foundation Brush
Your Finish/Perfected, Stippling Brush
Your Base/Flawless, Expert Face Brush

Коя бихте ми препоръчали? Благодаря!

# 229
  • Плевен
Здравейте! Търся си ченка за ФДТ
и се колебая между три на Real Techniques:
Your Base/Flawless, Foundation Brush
Your Finish/Perfected, Stippling Brush
Your Base/Flawless, Expert Face Brush

Коя бихте ми препоръчали? Благодаря!

Аз съм за последната, най-добре се справя със всички видове кремообразни продукти.

# 230
  • Sofia
Мммм, това кабуки на Алверде много ми харесва  Peace Имам 2 вида четки за очи на Алверде и съм много много доволна от тях, ползвам си ги с голям кеф. Оказва се, че хубави неща правят  Peace

# 231

И аз обмислям да е експерта, но в едно видео Сам казва, че четката е перфектна за cream or powder foundations, нищо не казва за liquid? Това какво означава, че не е много подходяща за течни? Наясно съм с английския, просто искам да разбера дали ще ми е подходяща за Loreal True Match, Revlon Colorstay или Photoready, може би някой фдт на Bourjois? Извинявам се, ако ви затормозявам много! Simple Smile

# 232
  • Sofia

И аз обмислям да е експерта, но в едно видео Сам казва, че четката е перфектна за cream or powder foundations, нищо не казва за liquid? Това какво означава, че не е много подходяща за течни? Наясно съм с английския, просто искам да разбера дали ще ми е подходяща за Loreal True Match, Revlon Colorstay или Photoready, може би някой фдт на Bourjois? Извинявам се, ако ви затормозявам много! Simple Smile

Аз я имам и не мисля, че се справя много добре с прахообразни ФДТ, доста продукт нанася. За сметка на това, за течни ФДТ ми е по-удобна и резултатът повече ми харесва, отколкото със Сигма Ф80 Peace Много хубава четка е, не се чуди Wink

# 233
Благодаря изключително много!  Hug

# 234
  • София
Inglot 21T. Peace
Много исках да си я закупя декември месец, притеснена от забавянето на Сигма поръчката, но в ...Инглот беше изчерпана Sad. Казаха ми, че е една от най-харесваните, най-купуваните и бързо изчерпващи се четки.

Непременно я погледни. Peace

# 235
  • Пловдив
  Ще я погледна,  дано наистина bubanka ( Hug ), не се окаже права и не напластява много. Сигма към момента не искам да поръчвам заради доставката  Laughing . Изобщо ако трябва да изчисля колко ми коства търсенето на подходяща четка за фдт ...  Blush , на едната и намерих и други приложения, но Сигма Ф80 , ако и при следващия ми фдт го напластява така ще я разменям, ползвала съм я точно няколко пъти и все ефекта е -тип маска върху маската  hahaha .  Не съм колекционер , а обикновен консуматор и искам всичко да ми влиза в употреба, тази четка за сега не ми върши никаква работа (всъщност ако има такава много малка четка , която да използвам за нанасяне на коректор върху пъпки бих я купила с удоволствие-кажете ако знаете подобна) .

# 236
  • София
Ебелинксата четка можеш да си вземеш и позлваш точно за такива цели. Peace

# 237
  • Пловдив
Тази
или тази    ?

# 238
за фдт тази ебелинска е най-добра според мен:

или поне аз се справям най-добре с такава
от горните малката е за сенки, а втората ми идва доста твърда за фдт - в началото много я харесвах точно за фдт, дори си купих две и си стоят  ooooh!

# 239
  • Пловдив
За коректор върху пъпки копче ми препоръча Ебелинска, но не разбрах коя от двете  Thinking . При положение,че имам големия duo-fiber  на МАК има ли смисъл да купувам тази, която си показала?

Общи условия

Активация на акаунт