Четки за грим-4

• 66 277
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Значи готовите разтвори, ако се ползват на сухо не се пенят. Wink
Пенят се ако първо навлажниш четката и след това върху космите и напръскаш разтвора (аз на моят МАК съм му сложила помпичка) след това ако разтрия в дланта ми с въртеливи дживения четката се запенва малко. Аз накланям дланта под течаща вода така че да не пда вода над главатъа на четката и се измиват така добре. Но малките четки. За големите съм по безжалостна.Там дори ги кисна в готовият разтвор едно известно време и чак тогава правя същата процедура под течаща вода и тогава виждам запенване. Да.

# 31
  • Видин
Момичета, вчера слагах ФДТ и после измих четката със СПА ръкавицата на Сигма. Ползвах шампоан Бочко два пъти, но той не можа да отмие ФДТ-на (с ББто се справя чудесно).
Та с какъв препарат да пера?

Lodsi, аз ползвам ето този бебешки шампоан

Четката става буквално като нова. Ползвам ColorStay и мусът на Ревлон.
Но пера четката 3 пъти, пяна се появява чак на последното миене.
Нямам ръкавицата на Сигма.
Опитай. Simple Smile

# 32
  • София
O, благодаря  Hug Не съм виждала такъв шампоан, но ще потърся.

# 33
  • Видин
O, благодаря  Hug Не съм виждала такъв шампоан, но ще потърся.

Има го в Кауфланд и в ДМ, поне във Видин. Би трябвало да го намериш лесно. Simple Smile  Hug

Сподели след това дали си доволна.
Наистина се справя изключително добре с упорития ColorStay.

# 34
  • София
Добре, дори още днес ще отида до ДМ да си го купя и ще изпера пак четката си довечера, за да видя дали ще се справи. Имам големи надежди след като изпира ColorStay. Само ми е странно как PUR не успя, а бебешки шампоан - ще, но да видим. Ще пиша после  Hug

# 35
Здравейте отново,аз в крайна сметка си взех четката на мас 190за фон дьо тен вчера я пробвах и мисля че добре се справи на първо време.Да попитам тази на мас 187 става ли за фон дь тен или е само за разнасяне на бронзанти и т.н.питам защото искам да си взема още една четка и се чудя дали тази или пък на екотоолс(която г-жа стихийно бедствие показа)или пък на реал техник.Вие какво ще кажете коя по добре

# 36
Здравейте,само за бързо влизам за бърз въпрос,на който отговора не намерих в 1я пост - интересувам се кой спрей ще ми препоръчате за измиване на четки? Знам за този на Мак,но аз не се гримирам често,а и съм мързелива и не ми се занимава с миенето със шампоан,пък да съхне,пък да внимавам да не отиде вода в основата  Crazy Сложно е за мен Blush Искам само да я натъркам и да  е готова Peace

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 17:53 от sparkling eyes

# 37
за бързо почистване за четки за очи ползвам томпон с мицеларна вода

# 38
Знам за този на Мак,но аз не се гримирам честно,но съм мързелива и не ми се занимава с миенето със шампоан,пък да съхне,пък да внимавам да не отиде вода в основата  Crazy Сложно е за мен Blush Искам само да я натъркам и да  е готова Peace

Аз ги топя в чист спирт (90+ градуса) и после ги попивам с кърпа. Почти веднага изсъхват. И ФДТ даже пада, но как се отразява на четките в дългосрочен план не знам. За сега нищо им няма, само дето на стиплинга на РТ й се завъртяха космите в различни посоки, но не знам от спирта ли е.

# 39
за бързо почистване за четки за очи ползвам томпон с мицеларна вода

А!Идейно Peace Въобще не ми беше дошло на ум да пробвам така.Мерси Peace
Попаднах случайно на някакъв спрей на IsaDora,но нещо не мога да се доверя и реших да се допитам първо тук Peace

# 40
не съм го ползвала, но отзивите за него не бяха добри

със спирт ме е страх, за да не пресушава космите
не ми се занимава после да им слагам балсам

Мариш, и аз ги пера, но не всеки път
а големите само ги пера, там с мицеларна вода не става добре както при малките

# 41
  • Варна
Аз моите четки ги къпя с шампоан Па-па и се измиват идеално.

# 42
  • София
А това за мицеларната вода е много идейно!
Така ще успея да употребя тая злополучна мицеларна вода на Клоран! #2gunfire

А някъде в едно ревю прочетох, че за да се запазят четките във формата, в която сме ги купили, след измиването/почистването, се увиват като пашкулчета или като бебета Mr. Green главите им една по една и се оставят на ръба на масата с главите свободно стърчащи от ръба на масата да съхнат. Ставали като нови. Peace

# 43
аз хабя тази на Авен, която ми люти ужасно  Confused

суша ги "голи", но вече изсушени големите ги държа винаги в "чорапче" от китайския сайт  Mr. Green

# 44
  • София
Къдрокоска, същата работа Sad
Имаше и шампоан на тази марка, но аз купих това, което ти препоръча.
Пера 102 на Zoeva, връхчетата на космите са бели, но сега и след прането си остават оранжеви. Ако твоята четка е с черни косми може би не се забелязва толкова ако все още има някакви остатъци от ФДТ ои нея  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт